ok hadi editlemedin diyelim .. ee keylogger gonderdiğini varsayalım o zaman kaqlkıp burda hak hukuktan nasıl bahsedebiliosun? ben bu adamları savunmuyorum onların yaptıklarınıda .. ama senınde onlardan farkın var mı diye soruyorum sana? bana sorarsan yok .. eğer bi çar insanın özeli ise ve bu özele müdehale edilip çalınıyor içi boşaltılıyorsa ve bu suç ise.. Keylogger göndererek ve pc'e bi şekilde ulaşmakta benim açımdan farksızdır ..
yani uzun lafın kısası Al Birini Vur Diğerine ...
DELİX Loncası Girsin İÇeri ( Delixhacibektaş gercek yüzü )
Re: DELİX Loncası Girsin İÇeri ( Delixhacibektaş gercek yüzü )
I Teşkilat I Lodos Klanı I
K O R N İ Ş O N
III En Acı Turşu III
K O R N İ Ş O N
III En Acı Turşu III
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: LuJEYn>>
Yönetim birinin özlük haklarına Tecavüz söz Konusudur ıp Tespiti yapıp gerekli mercihlere bildirmenizi rica ederim..GOCMEN yazdı:LuJEyN yazdı:Selamlar....
Şimdi çalışma teknik açıdan güzel olmuş fakat konu olarak içerik kısmına değindiğimizde İlhami kardeşimi suçlamışınız ama aslında asıl suçu siz işlemişiniz bundan haberiniz yok.....
1- İlham iye program attım diyorsun programın "Keylooger" oldugunu söylemiyorsun.... Bilmeyenler için anlatiyim "Keylooger" programı pc nize gönderilir ve çalışmaya başladıgı anda bütün pc hareketleriniz kaydedip programlandığı adrese gönderir... Ekran görüntüleri,klavye hareketleri ,maouse hareketleri vs.vs. Bu programın gelişmiş özellikli olanları falanda var onlar uzun olur şimdi hepsini açıklamanın luzumu yok...
2- Şimdi bu kendini zeki sanan arkadaş her kimse isminide söylememiş belliki İlhami yi sevmeyen bi arkadaşımız bu keylooger ı bi şekilde göndermiş İlhami'nin Pc ye... E ilhami,bu programın çalıştığı zaman zarfı içersinde oyunada girmiş olabilir ki nitekim girmişte adamın itemlerini ÇALDIĞINIZA göre bunu "Bunun pc 'sine bir arkadaşıma diyerek program attık çarlarındaki itemleri ark. aldı .Ben ona iade edicem ama şu fotoları inceledikten sonra ..." cümlesinde de zaten dolaylı yönden siz söylemişiniz.... Msn Messenger'a da girmiş olabilir,hata ve hatta Facebook'a da girmiş olabilir....
3- Öyleyse siz sadece oyun oynarken kullandığı hesabı değil Msn Messenger şifresinede,Facebook şifresinede ulaşmış durumdasınız...
4- Bakın şimdi siz buraya resimler çekip koymuşunuz ama biz nerden bilelim SİZİN BU RESİMLERDEKİ BÜTÜN OLAYLARI KENDİNİZ YAPMADIĞINIZI ? NERDEN BİLELİM ; SİZİN İLHAMİ KARDEŞİMİZİN FACEBOOK HESABINA GİRİP KENDİNİZİ İLHAMİ İMİŞ GİBİ GÖSTERİP LAF YAPMADIGINIZI ? NERDEN BİLELİM BÜTÜN BUNLARIN ASLINDA Bİ DÜZENBAZLIK OLMADIĞINI ?
-Siz önce bunu bi kanıtlayın bakalım... Ayrıca facebook daki muhabbetleride okudum hepsi saçma sapan şeyler... İlhami böyle bi adam olsaydı eğer ben ona hesabımı verdiğimde sizlerinkini almaya tenezzül etmezdi emin olun... Evet ben İlhami ye Lujeyn Lujeynx Lujeynxx DadaskentxLujeyn olan çarlarımın bulunduğu hesabı teslim ettim bi dönem ve bu hesabın içinden 10 tane demir lazım oldugunda beni arayıp "Abi demir lazım oldu alabilir miyim ? " diye soran adamdır....
Böyle birilerini suçlamaya kalkıyorsunuz arkadaşınıza ihanet ediyorsunuz ki ettiginiz kendinizi tanıtmadıgınızdan bile belli....
Diceksinki ihanet etmiş olsam itemleri neden teslim ediyim ? Edersin çünkü açığa çıktın... Edersin çünkü bilmemesi gereken kişiler öğrendi ve kendini ancak bu şekilde temizleyebilirdin...
Bence burda gerçek yüzü ortaya çıkarılıcak biri var ise o bu konuyu açandır... Yani SEN'Sin burda Hırsız olan...
İlhami'nin hesabına girip itemlerini çalıyorsunuz... Kim olduğunuz açığa çıkıncada bu yola başvurmuşsunuz...
"İlhamiden alınan itemler delixlider ( samete) teslim edilecektir..." Bu cümle çaldıgınızın kanıtıdır bu konuda başka söze gerek yok....
İyi Forumlar...
LuJEyN>>
Doğru keylogger attım adamın gerçek yüzünü ortaya koymak için gelen loglarıda gösteriyim hangi pc den geldiğinide bak bakayım ben mi düzenlemişim yoksa onun yazdıklarımı gelmiş .
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: DELİX Loncası Girsin İÇeri ( Delixhacibektaş gercek yüzü )
Açıkçası Hem Suçlusun Hem güÇlü Adama KeylogeR Gönderiyorsun vede Bn haklıyımmı diyoRsun ? NitelikLi Dolandırıcılık GeçeR ve Bu Nerulll & CaptainATX nerde BöyLe birşeY yapmaya hakkın varmı öncelikLe.Birde İtemLer Delixbaron (SameT) e teslim EdiLeceğini Söylemişsin o itemleri alan Delixlider değiL ilhaminin Ta kendisidiR uzun Lafın Kısası Kardeşim. Bunları yaptın Eline Ne geçti Boşuna miLLetin arasını açmış oLdun .
İyi ForumLar..!
İyi ForumLar..!