Akdenizin Melankolia Fidanları [Grup]

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ghostdeather
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Akdenizin Melankolia Fidanları [Grup]

Mesaj gönderen Ghostdeather »

yapcm değil kanka yapcz sn bi çarıno silmş bnde onlarca çar gitmişcesine sn fenomnini silenin birini bn çoktn sildm sn canını yakan herkesn karşısında olmaya devam ve salla sn farklısn aynı olsaydn snde gder onun çarları silerdn ama biz farlıyız biz amfyiz o da yakışmadığı içn burda değil ;)
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr

Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen waffle »

Zaman qq zaman onca zaman maden çekdik okadar çabaladık 2 tıklamada gittiya

:arrow: Pesimist olak baba yakışanı deil yakışmayanı yapmak gerek bu sanal alemde böyle oluyor.
Kullanıcı avatarı
Ghostdeather
İskele Babası
İskele Babası

kanka meraklanma 2 canavar doğurdu artık xD 2tıklama ona yol su boru olarak döneck zatn xD
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr

Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...
Kullanıcı avatarı
Pixie
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Pixie »

Herşey istemeden oldu sana açıklamaya çalışdım sana istiyerek böyle bir kötülük yapmam Allah şahidimdir sen inanmasanda, benim için sözün ağzından çıkması yeterli oldu herzaman keşke senin içinde böyle olabilseydi bana güvenebilseydin. Beni silmenize gerek yok nede düşman olmanıza ben kendimi sildim hayatınızdan..
unKURABİYESİ
Kullanıcı avatarı
Ghostdeather
İskele Babası
İskele Babası

yhaff yanlışlıkla nasl yha tmm yanlışlıkla çar sil dedn de sonra emin msn yazısı geliyo buna nasl yanlışlıkla tıkladn bunu anlamk istemyrm ayrıca ne kadr istesmde inamıyrm yanlışlıkla olduğuna burak da böle düşünüyo ama üzülüyorm sn adına da burak adına da kendi adıma da ama gereknler bunlarmış demekki sağlık olsn...
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr

“Genel Sohbet” sayfasına dön