Selamlar,
Bu konuda kardeşçe ve açık açık konuşmak güzeldir!
Arkadaşlar 1 aya yaklaşık ben bu sunucudayım. İnan ilk geldiğim günlerde Yücelen kolye-yüzük tane 5m idi şimdi 7-8m.
Sibiryalı, Ganoderma, Şelit(bizzat sattım), Dört Yapraklı Yonca, Mavi Topaz > 5m
İridyum ve Budaksız Abanoz > 7-8m'den satılıyordu.
Bu konuyu açmamın sebebi sunucumuzun piyasasını (ne kadar olsada) düzeltmektir.
Herkesin görüşlerini almak istiyorum, ona karara bağlı sunucumuzun piyasasını düzeltmek için el-ele anlaşmamış gerektir. Unutmayın " Bugun satıcı yarın alıcısındır"
Önemli not: Piyasanın ne kadar bozuk olması beni hiç etkilemez, istediğim madeni alırım fakat adeletli olmak kadar güzel birşey yoktur.
Konuya cevap verecek herkese tşklerimi sunarım, bu sadece bir görüştü!
İyi oyunlar,
M.Ali - Esadullah
Sunucumuzun Piyasası Hk. Tartışma Bölümü!
Sunucumuzun Piyasası Hk. Tartışma Bölümü!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Re: Sunucumuzun Piyasası Hk. Tartışma Bölümü!
KatıLıyorum Ama buna Bir Kaç Kişinin Gücü Yetmez Anca TıLsımın %75 i Onaylarsa Düşer FiyatLa onun oLacagıda Zor Gözüküyor. Her Neyse İyi Forumlar...!(bu Benim KişiseL Düşüncemdir.)
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bir kişi bu fiyatlarla oynuyor. Bakıyorlar aa o yüksek fiyata satıyor bizde satalım. Tılsımdaki zihniyet budur. €sadullah kardeşiminde söylediği gibi bugün satıcısın.Yarın alıcısındır. Ve adil olmak kadar güzel birşey yoktur. Ama aslındafiyatı yüksek satanlardan asla alış veriş yapmassak satamazlar. Satamazlarsada mallar ellerinde kalır, bu durumda mecburen fiyatları indirmeye başlıcakalrdır. Eskiden iridyum 5m idi şimdi 9 m ama bana cıkdıkca ben halan daha 5m den veriyorum veriyorumki ucuzlasın artık iridyum fiyatları diye. Sunucumuzda parası olmayan kardeşlerimiz var azıcık onlarıda düşünün onların eşya almaya maden almaya haklar var ama maden ve eşya fiyatları büyük olunca ve o kardeşlerimizinde parası olmayınca. İçlerinde kalıyor keşke bendede osla diye söyleniyorlar. SONUCU: Evet sonucu ne oluyor biliyormusunuz? En sonunda artık yeter ben para biriktiremiyorum diyerekden çalmaya başlıyorlar bugün tılsımda hırsızlar varsa BUNLARIN SORUMLUSU SİZLERSİNİZ!!! Gelin hep birlikde el ele verelim ucuzlatalım fiyatları hırsızlık oranlarıda düşsün.
İği forumlar..
İği forumlar..

Ben ne kadar zamandır bu sunucudayım, bazen ara verdim sonra yine devam ettim ancak bu sunucu hiç değişmedi, aksini iddaa edecek birini de tanıdığımı söyleyemem.
Kısa bir süre düşer sonra bi bakmışsın eskisinden de pahalı...
Örneğin eskiden Alman takı(herhangi bir takı, tek efsunlu) 400bine kadar inmişti bunun yanı sıra en yüksek satan da 500bin diyordu şimdi bir sordun mu 1,5m :shock: Bu ne kardeşim dediğin zaman ise genel olarak ağız bozuluyor, çok kafa yormayın yoksa ruh sağılığınız bozulur derim
Çözüm yolu olarak bi fiyat listesi hazırlanabilir ama kimler uyar bilinmez, listede örneğin İridyum yazar karşısında fiyat olur (4 ile 5m arası gibi) ama dediğim gibi yine de çok kafa yormayın bu işin sonlanması için açgözlüğün sonlanması gerekir o da imkansız gibi bir şey...
Herkese İyi Oyunlar...
Kısa bir süre düşer sonra bi bakmışsın eskisinden de pahalı...
Örneğin eskiden Alman takı(herhangi bir takı, tek efsunlu) 400bine kadar inmişti bunun yanı sıra en yüksek satan da 500bin diyordu şimdi bir sordun mu 1,5m :shock: Bu ne kardeşim dediğin zaman ise genel olarak ağız bozuluyor, çok kafa yormayın yoksa ruh sağılığınız bozulur derim
Çözüm yolu olarak bi fiyat listesi hazırlanabilir ama kimler uyar bilinmez, listede örneğin İridyum yazar karşısında fiyat olur (4 ile 5m arası gibi) ama dediğim gibi yine de çok kafa yormayın bu işin sonlanması için açgözlüğün sonlanması gerekir o da imkansız gibi bir şey...
Herkese İyi Oyunlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
kardeşim çok iyi düşünülmüş bi konu açmışsın öncelikle tebrik ediyorum..Esadullah yazdı:Selamlar,
Bu konuda kardeşçe ve açık açık konuşmak güzeldir!
Arkadaşlar 1 aya yaklaşık ben bu sunucudayım. İnan ilk geldiğim günlerde Yücelen kolye-yüzük tane 5m idi şimdi 7-8m.
Sibiryalı, Ganoderma, Şelit(bizzat sattım), Dört Yapraklı Yonca, Mavi Topaz > 5m
İridyum ve Budaksız Abanoz > 7-8m'den satılıyordu.
Bu konuyu açmamın sebebi sunucumuzun piyasasını (ne kadar olsada) düzeltmektir.
Herkesin görüşlerini almak istiyorum, ona karara bağlı sunucumuzun piyasasını düzeltmek için el-ele anlaşmamış gerektir. Unutmayın " Bugun satıcı yarın alıcısındır"
Önemli not: Piyasanın ne kadar bozuk olması beni hiç etkilemez, istediğim madeni alırım fakat adeletli olmak kadar güzel birşey yoktur.
Konuya cevap verecek herkese tşklerimi sunarım, bu sadece bir görüştü!
İyi oyunlar,
M.Ali - Esadullah
bence bu konuda herkes bı fiyat tablosu yazmalı..
sana katılıyorum bugun satıcı yarın alıcı
+++tam destek+++

Gocuman
Selamlar,
Öncelikle konuya katılan tüm arkadaşlarımıza tşklerimi sunarım, fakat bu konu sadece 2-3 kişi ile yapılmaz.
RoTa arkadaşımızın dediği gibi Tılsımın en az %75'i destek vermesi gerekmektedir!
Ama kabusxbalistikx kardeşimizin dediği gibi; "Ama aslındafiyatı yüksek satanlardan asla alış veriş yapmassak satamazlar. Satamazlarsada mallar ellerinde kalır, bu durumda mecburen fiyatları indirmeye başlıcakalrdır"
Şimdilik şöyle bir uygulama yapalım herkes kendi bütçesine göre veya düşüncesine göre(isteğe bağlı) ortak bir liste çıkaralım. Listeyi yaymak çok kolaydır inş. fiyat listesi düzelir.
İyi günler,
M.Ali
Amenna ve sıddık!kabusxbalistikx yazdı:Sunucumuzda parası olmayan kardeşlerimiz var azıcık onlarıda düşünün onların eşya almaya maden almaya haklar var ama maden ve eşya fiyatları büyük olunca ve o kardeşlerimizinde parası olmayınca. İçlerinde kalıyor keşke bendede osla diye söyleniyorlar.
Öncelikle konuya katılan tüm arkadaşlarımıza tşklerimi sunarım, fakat bu konu sadece 2-3 kişi ile yapılmaz.
RoTa arkadaşımızın dediği gibi Tılsımın en az %75'i destek vermesi gerekmektedir!
Ama kabusxbalistikx kardeşimizin dediği gibi; "Ama aslındafiyatı yüksek satanlardan asla alış veriş yapmassak satamazlar. Satamazlarsada mallar ellerinde kalır, bu durumda mecburen fiyatları indirmeye başlıcakalrdır"
Şimdilik şöyle bir uygulama yapalım herkes kendi bütçesine göre veya düşüncesine göre(isteğe bağlı) ortak bir liste çıkaralım. Listeyi yaymak çok kolaydır inş. fiyat listesi düzelir.
İyi günler,
M.Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
ben oyuna ilk başladığımda iridyım 5m den gidiyordu..şimdide 5e satılsın demiyorum ama en azından 9 veya 10 yerine 6m e satılsın ortalama..Bu irid hakkındaki görüşümdü..
Bu sadece bi örnek..Tılsım ailesinden destek beklıyoruz..
(şahsi düşünce)
Bu sadece bi örnek..Tılsım ailesinden destek beklıyoruz..
(şahsi düşünce)

Gocuman
Bugün satıcısındır yarın alıcı bu durum bunla tükenecekmi yoksa daha sonra sende satıcı olacakmısın ? hem sen alırsın hem başkası hem sen satarsın hem diğer satan alır.Yani madenleri sende aynı fiyattan alıp satarsan bir karmaşa olacağını zannetmiyorum. Tek bir cümleyle ifade etmek gerekirse
/b]
SERBEST PİYASA
SERBEST PİYASA
HİPHOPSTYLE
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Ben 2,5 senedir Ankadaydım.Orada hepiniz bilirsiniz paranın önemi yoktur.
item maden gırla herkese beleş verilir.
Geri ödeme şartı bile öylenmez.
Ama Tılsım da bende gördümki fiyatlaar almış başını gitmiş.
Bunun bir düzene sokulması gereklidir.
Çok şükür benim param var ama olmıyanlar için bir sıkıntı tabi.
Herkese iyi forumlar.
Esadullah kardeşimi de böyle bir konu açtığı için tebrik ediyorum.
item maden gırla herkese beleş verilir.
Geri ödeme şartı bile öylenmez.
Ama Tılsım da bende gördümki fiyatlaar almış başını gitmiş.
Bunun bir düzene sokulması gereklidir.
Çok şükür benim param var ama olmıyanlar için bir sıkıntı tabi.
Herkese iyi forumlar.
Esadullah kardeşimi de böyle bir konu açtığı için tebrik ediyorum.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
- kayserilim
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: zemheri
Bence bu madenlerin fiyatlarının yükselmesinin sebebi sadece oyunculara diel oyunlada alaklı arkadşalr yeteince saf maden cıkmıyor bunu herkez biliyorr günde taş catlasa 3 yada 4 iridyum cıkıyo e haliyle bunu ceken adam mantıksal olarak düşünyorr bu zaten zor cıkıyor ne iysi saklayım diyor ha satma konusuna gelince o konuda gene aynış şekil maden zaten zor ve az cıkıyor diyo satan kişi alıcak kişi mejburiyetten kac para dersem alcak diyoo o yüzden piyasa yükseliyo bi an bence saf madneler dah fazla cıksa bu sorun azda olsa cözülür hiç deil ise atıyorum irdyuma ihtiyacı olan ceker ihiyacını giderir geriye kalan madeni isee düşük bi fiyatta verir zaten sık sık cıktığı için bence tek sorun bu saf madenler az cıkması yetersiz olması.. (Şahsi düşüncem bu )..
İyi Forumlar..
İyi Forumlar..
'ʂմղմƈմ
/color]
/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ
/color]
/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ
/color]
/color]ZeMHeRi'

'ḰĿᾋƝ