ayhilal emo cidden ayıp gerçi senin ne dediğin beni ilgilendirmiyor konularına veya yazdıklarına bakıyorum herkesle kavga etmekle mükellefsin neyse problem değil şu anda adres tam belli değil ama tam adresi temmuz ayında vereceğim nişanım güngören haznedarda olacak ama eğlencemize bakarız bi bara gidebiliriz orayı ayarlarız iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
ben buraya köyü yorumlarınızı okumak için açmadım iyi dileklerinizi görmek için açtım yoksa gelmeniz veya gelmemeniz önemli değil hayırlı olsun demeniz de yeterli ama 1 yılı aşkın bi oyunda arkadaşlığımız var hüseyine anlattım o anladı sen anlamadın benim için önemli olanda hüseyindi neyse konuyu dağıtmak istemiyorum aramızda sizleri görmek güzel olacak kardeşlerim.
Denizxlord için mutlu gün
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Denizxlord için mutlu gün
HayırLı oLsun...! ALLAH Tamamına Erdirsin
Ben gerceklerı söylüyorum gercekler acıdır.Haksız oldum hiç bir kouda yorum yazmam neyse senın bır ara erkek lere ilgin oldundan yazmışdım kraliçe 
Sende yüz yoksa ben ne yapayım neyse bak dalgana
Sende yüz yoksa ben ne yapayım neyse bak dalgana
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Haha
"wcansu arkadaşımın çarıydı inan bilmiyordum o bırakınca bana verdi o çarları" bu yalanlarlamı kandırdın hüseyini
neyse bana yazdığın msn kayıtları hala duruyor hani şu wcansunun sevgilin olduğunu seni zengin bir koca için terkettiğini ama çok mutsuz olduğunu seni arayıp seni terkettiğime pişmanım diye söylediğini söylediğin konuşmalar hala duruyor bende temmuzda oyuna döneceğim ben yokken oyunda arkamdan çok atıp tutmuşsun ben gerçekleri belgeleyince ne yapacaksın bakalım.uyuşturucu kullandığını nişanlında biliyormu? İnan bana ömer şu basit oyun için hakkımda attığın iftiralara inat gerçek hayatta bütün hayatını mahvedebilirim senin ama yazık sana.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- denizxlord
- Cin Avcısı
ben uyuşturucu kullanmadım içtiğim esrardı kafam bira ile güzel olmuyordu evet biliyor içtiğimi ama zamanında içtiğimi...
İyiki kayıtları var elinde iyi ki kayıt yapmışsın iyi ki eline bi koz geçmiş istediğini yapabilirsin ama 36 yaşında birisi olmana rağmen çocuktan farkın yok bi oyunu bu kadar kaile alan ben daha başka adam tanımadım görmedim.
Sizin işiniz gücünüz insanlara zulmetmek.
Koy video koy esrarla nasıl kova yaptığımın videosunu koy canımı mı alacaksın yoksa ömrümü mü alacaksın ne yapacaksın çok merak ediyorum ben senin arkandan asla atıp tutmadım çünkü aileme söylemenden korktuğum için hiçbirşey demedim gururumu ayaklar altına alıp konu açtım senden özür diledim daha ne istiyorsun anlamıyorum ben kimseye arkandan konuşmadım tekrar söylüyorum ama yazıklar olsun başka birşey demiyorum insanı bu kadar tehdit etmekle bu kadar acı çektirmekte senin üstüne var mı bilmiyorum.
1 yıl öncesinde ki kayıtları hala bana karşı koz olarak kullanmak için saklıyormuşsun ya ne diyim helal olsun....
İyiki kayıtları var elinde iyi ki kayıt yapmışsın iyi ki eline bi koz geçmiş istediğini yapabilirsin ama 36 yaşında birisi olmana rağmen çocuktan farkın yok bi oyunu bu kadar kaile alan ben daha başka adam tanımadım görmedim.
Sizin işiniz gücünüz insanlara zulmetmek.
Koy video koy esrarla nasıl kova yaptığımın videosunu koy canımı mı alacaksın yoksa ömrümü mü alacaksın ne yapacaksın çok merak ediyorum ben senin arkandan asla atıp tutmadım çünkü aileme söylemenden korktuğum için hiçbirşey demedim gururumu ayaklar altına alıp konu açtım senden özür diledim daha ne istiyorsun anlamıyorum ben kimseye arkandan konuşmadım tekrar söylüyorum ama yazıklar olsun başka birşey demiyorum insanı bu kadar tehdit etmekle bu kadar acı çektirmekte senin üstüne var mı bilmiyorum.
1 yıl öncesinde ki kayıtları hala bana karşı koz olarak kullanmak için saklıyormuşsun ya ne diyim helal olsun....
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Bence Bu Konu Burda KapanmaLı. Daha iLeriye Giderse MiLLetin ÖzeL hayatına GiriLmş oLunacak.
Konu KiLitLensin Lütfen.
Konu KiLitLensin Lütfen.
Ömer ben senden büyüğüm seninle sevgili olamam dediğimde yaşım 26 dedim sana 26 yı 36 anladıysan diyecek lafım yoksana ayrıca eski forumda hakkımda neler yazdığını çok iyi bilirsin.benden ayrılınca soluğu forumda aldın yapmadığın hakaret kalmadı bana ve bu yalanların ve hakaretin yüzünden benden özür dilemedin dileseydin bu noktada 1 yılın hesabı sorulmazdı hala.ama artık umrumda değilsin 1 yıl kısa gibi görünsede o 1 yılda ben çok değiştim yapılan aptallıkların hesabını tutmuyorum artık kimseye ne kinim nede kırgınlığım kaldı 1 yılda bendeki bu değişime rağmen senin ve diğerlerinin hala aynı yalanlarla aynı kişilikte olmanız şaşırttı beni.neyse sana bundan sonra söyleyeceğim tek şey yalanlarınla kurduğun sanal hayattan gerçeğe dön ve mutlu ol.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ben artık sıkıldım bu muhabbetlerden neyin ne olduğunu biliyorum 
Artık kesin birsi evleniyor ve tebrik etmek düşer bu başlık altından bu muhabbeti yapmayınız lütfen
Başka başlık açın tartışın
Bende o gün orada ikv istanbul arkadaşlarımla olacağım ...
Artık kesin birsi evleniyor ve tebrik etmek düşer bu başlık altından bu muhabbeti yapmayınız lütfen
Başka başlık açın tartışın
Bende o gün orada ikv istanbul arkadaşlarımla olacağım ...
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA