DELİX Loncası Girsin İÇeri ( Delixhacibektaş gercek yüzü )

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
GOCMEN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

DELİX Loncası Girsin İÇeri ( Delixhacibektaş gercek yüzü )

Mesaj gönderen GOCMEN »

Tesadüfen antrepoda kasarken delixhacibektaş'ın sözlerini duydum ve delixteamdakilerini soymak istiyorlardı. Bunun pc 'sine bir arkadaşıma diyerek program attık çarlarındaki itemleri ark. aldı .Ben ona iade edicem ama şu fotoları inceledikten sonra ... Facebook kayıtlarını sadece fotoğraflara bakarak görmenizi izliyorum ... Onun (Delixhacibektaş ( ilhami) pc sinden gelen loglar.. Ben YAzan İlhami diğeri samet Unuque Türkde ortağı konuşmaları....

Varan 1
Bir lonca acıcaklar ikisi arz yapıcaklar biri kız olucak nişanlısı göya milleti kandıracaklar

Resim

Varan 2

Çar çalmak için site arıyorlar.İlhami ortağı samete yalvarıyor.. siteyi versin diye

Resim

Varan 3

Delix loncasının çok zengin olduklarını söylüyorlar..

Resim

Varan 4

Beni savcılığa vercem diye şikayet eden ilhami arkadaşına yalvarıyor. Programı banada öğret diye arkadaşı yasak diyor. Ama o bişey olmaz diyor.

Resim

Resim

Varan 5

Delixloncasının bütün itemlerini çalcağını zanneden zavallaı ilhami

Resim

Varan 6

DELİXMAHKUM ve SAmetin en yakın arkı Agateamxsamet diğer çarı delixwarlock itemlerini çalcaığını acık acık söylüyor.

Resim

Benden bu kadar içinizdeki pisliği temizledim .. Delix teamı en iyi teamdan biridir.. Sevgiler saygılar... İlhamiden alınan itemler delixlider ( samete) teslim edilecektir...
Kullanıcı avatarı
kuubii
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: DELİX Loncası Girsin İÇeri ( Delixhacibektaş gercek yüzü )

Mesaj gönderen kuubii »

delixenigma nın itemlerini de çalmaya çalıştı loncadan biri o yüzden o da loncadan ayrıldı deli lerden yatkili birinin loncadan atması gerek bunları
.:/****|x|kubilay|x|****\:.

Kod: Tümünü seç

.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]:[color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]:[color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]:[color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
GOCMEN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GOCMEN »

FOTOLAR GÖZÜKMÜYORSA PC'NİZE İNİDİRİP BÜYETEREK BAKABİLİRSİNİZ:::
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Pc nize indirirseniz Fotoyu o zaman çarlarınız gider İndirmeyiniz Foto Photospla değiştirilmiştir yazılar daha iyi şekilde İncelerseniz gözünüze çarpacaktır..
bu GOCMEN ilk başda Kimliğini açıklasın ne dersiniz??
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen zodiak2009 »

He burada Şunu eklemeyi Unuttum bildiğiniz gibi Tcburak arkadaşımızın Kp çarları Çalınmışdı
Ve çarlarıxxbir xxiki diye gidiyordu Bu şekildeydi bu çarlarda Samet denilen Kişide görülmüşdü peki buna ne diyecek Samet??

Bu GOCMENDE ya Mceray yada Paşaxxözqür
LuJEyN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

LuJEYn>>

Mesaj gönderen LuJEyN »

Selamlar....

Şimdi çalışma teknik açıdan güzel olmuş fakat konu olarak içerik kısmına değindiğimizde İlhami kardeşimi suçlamışınız ama aslında asıl suçu siz işlemişiniz bundan haberiniz yok.....
1- İlham iye program attım diyorsun programın "Keylooger" oldugunu söylemiyorsun.... Bilmeyenler için anlatiyim "Keylooger" programı pc nize gönderilir ve çalışmaya başladıgı anda bütün pc hareketleriniz kaydedip programlandığı adrese gönderir... Ekran görüntüleri,klavye hareketleri ,maouse hareketleri vs.vs. Bu programın gelişmiş özellikli olanları falanda var onlar uzun olur şimdi hepsini açıklamanın luzumu yok...
2- Şimdi bu kendini zeki sanan arkadaş her kimse isminide söylememiş belliki İlhami yi sevmeyen bi arkadaşımız bu keylooger ı bi şekilde göndermiş İlhami'nin Pc ye... E ilhami,bu programın çalıştığı zaman zarfı içersinde oyunada girmiş olabilir ki nitekim girmişte adamın itemlerini ÇALDIĞINIZA göre bunu "Bunun pc 'sine bir arkadaşıma diyerek program attık çarlarındaki itemleri ark. aldı .Ben ona iade edicem ama şu fotoları inceledikten sonra ..." cümlesinde de zaten dolaylı yönden siz söylemişiniz.... Msn Messenger'a da girmiş olabilir,hata ve hatta Facebook'a da girmiş olabilir....
3- Öyleyse siz sadece oyun oynarken kullandığı hesabı değil Msn Messenger şifresinede,Facebook şifresinede ulaşmış durumdasınız...
4- Bakın şimdi siz buraya resimler çekip koymuşunuz ama biz nerden bilelim SİZİN BU RESİMLERDEKİ BÜTÜN OLAYLARI KENDİNİZ YAPMADIĞINIZI ? NERDEN BİLELİM ; SİZİN İLHAMİ KARDEŞİMİZİN FACEBOOK HESABINA GİRİP KENDİNİZİ İLHAMİ İMİŞ GİBİ GÖSTERİP LAF YAPMADIGINIZI ? NERDEN BİLELİM BÜTÜN BUNLARIN ASLINDA Bİ DÜZENBAZLIK OLMADIĞINI ?

-Siz önce bunu bi kanıtlayın bakalım... Ayrıca facebook daki muhabbetleride okudum hepsi saçma sapan şeyler... İlhami böyle bi adam olsaydı eğer ben ona hesabımı verdiğimde sizlerinkini almaya tenezzül etmezdi emin olun... Evet ben İlhami ye Lujeyn Lujeynx Lujeynxx DadaskentxLujeyn olan çarlarımın bulunduğu hesabı teslim ettim bi dönem ve bu hesabın içinden 10 tane demir lazım oldugunda beni arayıp "Abi demir lazım oldu alabilir miyim ? " diye soran adamdır....
Böyle birilerini suçlamaya kalkıyorsunuz arkadaşınıza ihanet ediyorsunuz ki ettiginiz kendinizi tanıtmadıgınızdan bile belli....
Diceksinki ihanet etmiş olsam itemleri neden teslim ediyim ? Edersin çünkü açığa çıktın... Edersin çünkü bilmemesi gereken kişiler öğrendi ve kendini ancak bu şekilde temizleyebilirdin...
Bence burda gerçek yüzü ortaya çıkarılıcak biri var ise o bu konuyu açandır... Yani SEN'Sin burda Hırsız olan...
İlhami'nin hesabına girip itemlerini çalıyorsunuz... Kim olduğunuz açığa çıkıncada bu yola başvurmuşsunuz...

"İlhamiden alınan itemler delixlider ( samete) teslim edilecektir..." Bu cümle çaldıgınızın kanıtıdır bu konuda başka söze gerek yok....

İyi Forumlar...

LuJEyN>>
Resim

ArİStOCrAtİC >>

Bedenini içindeki tanrıyla kutsa ! Ve seviş onunla gecenin kusursuz karanlığında..
GOCMEN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GOCMEN »

Ben adamın arkıyla konuşmalarını gördüm ve ona doğru key attım takip etmek amacıyla. fotolar gelen loglar ne bir değişiklik var nedebir başka bişey ben keylogger attım demedim. Pc den az anlayan varsa anlar bunu resimlerdede hiç bir şey yok indir bak görev yöneticisine service system. yanlarında ne yazıo . Adamın pc sinden benim gmail üyeliğime gelen log onlar kendinizi bişey biliyor zannediyorsunuz ama aslında hiç bir şey bilmiyorsunuz bn deli teamını savunduğum için bu adamı meydana cıkardım
Kullanıcı avatarı
Kornison
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Kornison »

walla resimlerin editlendiği çok aşikar bir şekilde ortada .. ve bi başkasının face bilgilerine sen nasıl ulaşıyorsun? hadi ulaştın diyelim yaptığının, yaptıklarını iddia ettiğin işten ne farkı kaldı? burda kendi savunduğun tezle zıt düşüyorsun kendine.. artık bırakın birilerine #@!? atmayı .. kimse kimseden program resim almasın diye bangır bangır bağırıyoruz burada..
I Teşkilat I Lodos Klanı I
K O R N İ Ş O N
III En Acı Turşu III
GOCMEN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: LuJEYn>>

Mesaj gönderen GOCMEN »

LuJEyN yazdı:Selamlar....

Şimdi çalışma teknik açıdan güzel olmuş fakat konu olarak içerik kısmına değindiğimizde İlhami kardeşimi suçlamışınız ama aslında asıl suçu siz işlemişiniz bundan haberiniz yok.....
1- İlham iye program attım diyorsun programın "Keylooger" oldugunu söylemiyorsun.... Bilmeyenler için anlatiyim "Keylooger" programı pc nize gönderilir ve çalışmaya başladıgı anda bütün pc hareketleriniz kaydedip programlandığı adrese gönderir... Ekran görüntüleri,klavye hareketleri ,maouse hareketleri vs.vs. Bu programın gelişmiş özellikli olanları falanda var onlar uzun olur şimdi hepsini açıklamanın luzumu yok...
2- Şimdi bu kendini zeki sanan arkadaş her kimse isminide söylememiş belliki İlhami yi sevmeyen bi arkadaşımız bu keylooger ı bi şekilde göndermiş İlhami'nin Pc ye... E ilhami,bu programın çalıştığı zaman zarfı içersinde oyunada girmiş olabilir ki nitekim girmişte adamın itemlerini ÇALDIĞINIZA göre bunu "Bunun pc 'sine bir arkadaşıma diyerek program attık çarlarındaki itemleri ark. aldı .Ben ona iade edicem ama şu fotoları inceledikten sonra ..." cümlesinde de zaten dolaylı yönden siz söylemişiniz.... Msn Messenger'a da girmiş olabilir,hata ve hatta Facebook'a da girmiş olabilir....
3- Öyleyse siz sadece oyun oynarken kullandığı hesabı değil Msn Messenger şifresinede,Facebook şifresinede ulaşmış durumdasınız...
4- Bakın şimdi siz buraya resimler çekip koymuşunuz ama biz nerden bilelim SİZİN BU RESİMLERDEKİ BÜTÜN OLAYLARI KENDİNİZ YAPMADIĞINIZI ? NERDEN BİLELİM ; SİZİN İLHAMİ KARDEŞİMİZİN FACEBOOK HESABINA GİRİP KENDİNİZİ İLHAMİ İMİŞ GİBİ GÖSTERİP LAF YAPMADIGINIZI ? NERDEN BİLELİM BÜTÜN BUNLARIN ASLINDA Bİ DÜZENBAZLIK OLMADIĞINI ?

-Siz önce bunu bi kanıtlayın bakalım... Ayrıca facebook daki muhabbetleride okudum hepsi saçma sapan şeyler... İlhami böyle bi adam olsaydı eğer ben ona hesabımı verdiğimde sizlerinkini almaya tenezzül etmezdi emin olun... Evet ben İlhami ye Lujeyn Lujeynx Lujeynxx DadaskentxLujeyn olan çarlarımın bulunduğu hesabı teslim ettim bi dönem ve bu hesabın içinden 10 tane demir lazım oldugunda beni arayıp "Abi demir lazım oldu alabilir miyim ? " diye soran adamdır....
Böyle birilerini suçlamaya kalkıyorsunuz arkadaşınıza ihanet ediyorsunuz ki ettiginiz kendinizi tanıtmadıgınızdan bile belli....
Diceksinki ihanet etmiş olsam itemleri neden teslim ediyim ? Edersin çünkü açığa çıktın... Edersin çünkü bilmemesi gereken kişiler öğrendi ve kendini ancak bu şekilde temizleyebilirdin...
Bence burda gerçek yüzü ortaya çıkarılıcak biri var ise o bu konuyu açandır... Yani SEN'Sin burda Hırsız olan...
İlhami'nin hesabına girip itemlerini çalıyorsunuz... Kim olduğunuz açığa çıkıncada bu yola başvurmuşsunuz...

"İlhamiden alınan itemler delixlider ( samete) teslim edilecektir..." Bu cümle çaldıgınızın kanıtıdır bu konuda başka söze gerek yok....

İyi Forumlar...

LuJEyN>>

Doğru keylogger attım adamın gerçek yüzünü ortaya koymak için gelen loglarıda gösteriyim hangi pc den geldiğinide bak bakayım ben mi düzenlemişim yoksa onun yazdıklarımı gelmiş .

Resim
GOCMEN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GOCMEN »

Tamam
Kornison yazdı:walla resimlerin editlendiği çok aşikar bir şekilde ortada .. ve bi başkasının face bilgilerine sen nasıl ulaşıyorsun? hadi ulaştın diyelim yaptığının, yaptıklarını iddia ettiğin işten ne farkı kaldı? burda kendi savunduğun tezle zıt düşüyorsun kendine.. artık bırakın birilerine #@!? atmayı .. kimse kimseden program resim almasın diye bangır bangır bağırıyoruz burada..
Kornijon editlenmiş öylemi ? Kendini zeki zannediyosun peki bak bakalım loglara gelmişmi editlenmişmi al fotoyu indirme içinde virüs var diyorsun büyütte bak indirmeyin gelen loglara bakın kimin pc 'sinden geldiği kendimmi yapmışım.Bunlar benim gmail üyeliğime gelen loglar.Buna bakarakda söle bakalım editlenmişmi. yoksa kişinin pcsindenmi gelmiş...

Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön