Mrb. arkadaşlar !Benim ekran kartım şu anda DDR (1-2-3 deqil) ekran kartım 128 mb.
Kasa eski olduqu için hala DDR kullanıyorum.Arkadaşlar yeni bir ekran kartı almak istiyorumda en az 512 mb. olmasını istiyorum.Çünkü " ikv " çok kasıyor pc de.Onun için yeni bir ekran kartı almak istiyorum.Benim dediğim özellikleri olan bi ekran kartı varsa web sitesi veya olup olmadığını yazarmısnız?
BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ:
CPU Türü Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133)
Sistem Belleği 512 MB
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB)
ÖZELLİKLERİM BUNLAR GERİSİ SİZİN YARDIMLARINIZA KALMIŞTIR...UNUTMAYIN EN AZ 512 MB DDR EKRAN KARTI LAZIM
Leosmontu yazdı:Sana tavsiyem GeForce 9500 al.Ancak Anakartın 9500 ile uyumlu olmayabilir.Değiştirmişken anakartınıda değiştir.ek olarak 2 gb ram al.Rahatla:D
Usta bana 9500 çok fazla hem o kadar alamam.Anakarta zaten uymaz pc taş devri pclerinden xD 512 ram yeter bana sadece tek sorun 512 lik veya 1 gblik ekran kartı DDR lazım...
Leosmontu yazdı:Şuan 9500 Fiyatları çok makul fiyatta.
Ben GeForce 9500 GT - 2 GB RAM - AMD Athlon 64 3500+ - Ekran kartına uyumlu sogutucu
500 tl ye aldım.Eğer aldığım yeri öğrenmek istiyosan özel mesajdan söyle.Ayrıca ben değiştircegim parçalarıda verdım adama ındırım yaptı:D
Usta benim pc min modeli ve özellikleri eski oldugu için Eski model pc parçaları ram, ekran kartı vb. qibi parçalar çok pahalı oluyor.Örn: DDR 3 Ekran kartı 1 gg GeForce GT 9500 alıcaksın dielim fiyatı 75 lirayken benim pcme qöre 150-200 e kadar cıkabiliyor.(örnek verdik o fiyata o ekran kartı olmaz xD )
usta işte böle yani alacağım ekran kartıyla i.k.v kasmasın vb. oyunlarda öle.Bildiğiniz bir teknik servis, pc malzemecisi, yada kendiniz parça satıyorsanız lütfen özelden msj atın tşk ler şimdiden [ 2. el olması önemli diyil 2. el de arıyorum zaten ]
Merhaba
Bildiğim kadarı ile sölediklerinden anladığım birşey var pc az eski sanırım işlemcin 478 celeron tip işlemcidir rem ise ddr
sana tavsiyem ekran kaerına onlarca para sayma eğer imkanın varsa üstüne az daha para biriktir kasanı komple değiştir. Bu senin için daha iyi olacaktır. Çünkü işlemci düşük ise hızında çok fazla değişiklik olmayacaktır. Ama yinede ekran kartı almak istiyorum diyorsan DDR olarak fx 5200 serileri senin işini görecektir.
iyi formlar.
yarar yazdı:Merhaba
Bildiğim kadarı ile sölediklerinden anladığım birşey var pc az eski sanırım işlemcin 478 celeron tip işlemcidir rem ise ddr
sana tavsiyem ekran kaerına onlarca para sayma eğer imkanın varsa üstüne az daha para biriktir kasanı komple değiştir. Bu senin için daha iyi olacaktır. Çünkü işlemci düşük ise hızında çok fazla değişiklik olmayacaktır. Ama yinede ekran kartı almak istiyorum diyorsan DDR olarak fx 5200 serileri senin işini görecektir.
iyi formlar.
Usta zaten DDR fx 5200 ekran kartım benim ben en az fx 6400 olan istiyorum 512 mb veya 1 gb ekran kartı almak istiyorm.Şu an kasamı deqişsem rahat 500 den aşşa deqişmez.Onun için ekran kartı ile idare edicem bi süre