her yere açmadım ilgili olan bölümlere açtım 1 sancak genel etkileşim, 1 genel etkileşim,bir de her 2 klanı ilgilendirdiğinden dolayı arz ve lodos bölümüne açtım. eski forumda teşkilatta birileri ismeti kesti diye bütün sunucuların genel etkileşimlerine konu açmışlardı az bile yapıyorum ben
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
kardeşim tabi kesersiniz hemen siz duvarın arkasındna cekiorsunuz ama lodoslar handanı kesmek için bütün muhafızları kesmesi lazım handan hanım arz kalesinin en arkasında oldugundan dolayı lodoslar bunu başaramazlar !!
lan melan kollik ne zaman adam oldun lan mal ahndan az beride olsa onu ***** ***** edrek keseriz ta en arkaya baban gizlenze gene kesemez ler duvardan cekin adami dalin 20 30 kişi kesersiniz :lol: :lol:
Lodos Oldugunuzu hep belli ediyorsunuz.Yarınız anlamakta kıtlık çeken insanlar.Sizin gönlünüz olucak Diye bütün muhafızlarınızı kesicekmiyiz.Kaleye Girdik Ve ismetiniz ayağımıza geldi ve öldü.Tartışmanız bile yanlış. İyi Forumlar.
RuffleS :geek: Rowxruff Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
butun serwerlarda herkes lodos oluyor ama arzın cocukları olmak başka sancakta sayıca bızden çok olmalarına ragmen güç bakımından arzlar güçlü diger serwerlarda durum nasıl bılemem ismeti bır güsel öptük olay bundan ıbarttır