Lonca Sistemi Hakkında
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Lonca Sistemi Hakkında
Arkadaşlar şimdi lncaya giriyoruz lncaya ait bir çar kasıyoruz mesela ....x... şimdi lonca sisteminde nasıl olucak bide ne zaman geçilicek bilgisi olan varmı ??
Re: Lonca Sistemi Hakkında
Ne zaman geçileceği hakkında bir bilgisi olan yoktur var ise bile ben doğruluğuna inanmam.
Lonca sistemiyle ilgili şunu söyleyebilirim, tahminen diğer oyunlarda olduğu gibi belli bir yerden başvurulup açılacaktır ki bu Lodoslar için İsmet Bey, Arzlar için Handan Hanım olacaktır.Daha sonra lonca liderleri istedikleri kişileri davet yoluyla loncalarına alacaktır ve kişi yeni karakter kasmadan o loncaya ait görünecektir.
Kesin bilgi bulabileceğine inanmıyorum, benim söylediklerim de tamamen tahminlere dayalıdır.
Herkese İyi Forumlar...
Lonca sistemiyle ilgili şunu söyleyebilirim, tahminen diğer oyunlarda olduğu gibi belli bir yerden başvurulup açılacaktır ki bu Lodoslar için İsmet Bey, Arzlar için Handan Hanım olacaktır.Daha sonra lonca liderleri istedikleri kişileri davet yoluyla loncalarına alacaktır ve kişi yeni karakter kasmadan o loncaya ait görünecektir.
Kesin bilgi bulabileceğine inanmıyorum, benim söylediklerim de tamamen tahminlere dayalıdır.
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Re: Lonca Sistemi Hakkında
Merhabalar
İstanbul Kiyamet Vakti ekibi su anda oldugu gibi Siginaklar ve Migrat bolgelerine yogunlasmıs durumda. Sizlerinde bildiginiz gibi bir cok ikvdestek maillerine karsılık alamiyoruz.
Boyle bir ortamda bölgelerin dısında yeni bir eklentinin gelmesi cok zor.
Umutlarinizi gelecege saklamalisiniz.
İstanbul Kiyamet Vakti ekibi su anda oldugu gibi Siginaklar ve Migrat bolgelerine yogunlasmıs durumda. Sizlerinde bildiginiz gibi bir cok ikvdestek maillerine karsılık alamiyoruz.
Boyle bir ortamda bölgelerin dısında yeni bir eklentinin gelmesi cok zor.
Umutlarinizi gelecege saklamalisiniz.