Şifacılar/savaşçılar için yeni levellerde geliceği tahmin edilen eşyalar:
Şifacı:
Çivili Kemik 50 Level
Savaşçı:
Uzun Kılıç 50 Level
Büyük Arbalet 50 Level
İKV 40-49 Lvl Yaratık Bilgileri
Re: İKV 40-49 Lvl Yaratık Bilgileri
:mrgreen:rockipsiz yazdı:ewet uçan muhafız 9999 vursa 2 vuruşa ağzıma eder:DOveRCLocK yazdı:Vuruşlar gerçek değerlerini yansıtmıyor.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Onları ben de gördüm paylaşacaktım sen paylaşmışsın.Sagopakajmeran yazdı:bak battaniyeli çocuk bi npc.....çünkü alt taraflarına bak battaniyeli kadın falan var.Leosmontu yazdı:Datada böyle yer alıyor.Kaç lwl olacağını bilemem.Yanlız classes dosyalarında çok ilginç şeyler var.Battaniyeli Çocuk
Vahiz(33 LEVEL) . Ayrıca Arz Muhafız ve Lodos Muhafız'ı 100 lvl olarak geçiyor.sefil kadın gülden falan var... ve battaniyeli kadının oturma yatma bağdaş gibi özellikleri var
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Cover
- FareAdam Düşmanı
Leosmontu yazdı:Şifacılar/savaşçılar için yeni levellerde geliceği tahmin edilen eşyalar:
Şifacı:
Çivili Kemik 50 Level
Savaşçı:
Uzun Kılıç 50 Level
Büyük Arbalet 50 Level
muhahah o dediğin çivili kemik karacinlerin elindeki uzun kilic da labirentdeki muhafizlarin elindekiler salliyosun bi yerlerinden
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

valla monster olarak geçmedigi için paylaşım dedim:D Dedidigim gibi garanti bilgiler degildir.
GM Kubilay'ın açıklaması(eski forumda mevcut) bu kadar açıkken bu konunun hala kapatılmaması beni ziyadesiyle üzüyor...Merhaba İKV severler,
Bilindiği ve Kullanım Sözleşmesi’nde de yer aldığı üzere, İstanbul: Kıyamet Vakti oyununa ait olan ve sitelerimizde yayınlanan tüm materyaller Digital Rights Management (DRM) sistemince korunmaktadır. Kullanıcı Sözleşmesi'nde yer alan maddelere hitaben; oyuna katılarak bu anlaşma kabul edilmiş olunmaktadır. Bu bağlamda şimdiye kadar gerek resmi forumlarımızda gerekse fan forumlarında Kullanıcı Sözleşmesine aykırı olan kullanımlara," oyun dosyalarının çeşitli şekilde değiştirilip yayınlanmasına", çeşitli nedenlerden dolayı kısıtlı ve basit yaptırımlarla müdahale ediyorduk.
Genişleme paketinin geleceği hakkında oyuncularımızı daha fazla meraklandırmamak amacı ile “Derindeki Sır” kod adlı genişleme paketinin duyurusunun yapılması ve oyuncularımızın zorluk çekmeden bu paketin indirilebilmesi için önceden yayınlanmasını kararlaştırmış bulunmaktayız. Fakat genişleme paketinin indirilmesi ardından yapılan camia takiplerinde, oyuncuların, oyun materyallerini hem resmi forumlarımızda hem de fan forumlarında Kullanıcı Sözleşmesi’ne aykırı kullanımlarının ciddi sayıda arttığı tespit edilmiştir. Bu tespitle beraber ortaya çıkan durumda, camia üzerinde yaratılan heyecanın yapı taşını oluşturan, sizlerle paylaşmadığımız bir takım bilgi ve öğeler Kullanıcı Sözleşmesi’ne aykırı olarak oyuncularla paylaşılmıştır. Bu paylaşımdan dolayı camia üzerinde yaratılan heyecanın zedelendiği gözlemlenmiştir.
Sonuç olarak; devam edecek olan süreçte, hangi ortamda olursa olsun, bu tip paylaşımlara devam eden kişiler dikkatle takip edilerek Kullanıcı Sözleşmesi’nden doğan tüm yaptırım haklarının (Süresiz sunuculara erişim yasakları vb) tarafımızca kullanılması gündeme gelecektir.
Uzun zamandan bu yana sabır ve heyecanla beklediğiniz hatta “acaba olacak mı?” diyerek DERİN DERİN düşündüğünüz, heyecanını SIRRINDAN alan bu DERİN SIRRIN heyecanını yitirmemesi için siz İKV severlerin gerekli duyarlılığı ve özeni göstereceğinizden şüphe duymuyoruz.
İKV Camiası’nın bilgi ve dikkatine!
Not: Kullanıcı Sözleşmesi'ne www.istanbuloyun.com adresinde yer alan "Destek" bölümünden ulaşabilirsiniz.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
overlock yüzsüzmüsün lan sen.Mesaj yazma diyom varsa derdin GM lere yolla şikayetini.Ulan salak orda data ile oynamak diyor aptal maluk.Bi tutturmuş sözleşme başkada bişe demiyo ya.
Şifaların yeni korumaları olan Nefs-i Müdafa Zırhları sadece Nefs-i Müdafa Sarmaşık olarak biliniyor.Ancak datada Nef-si Müdafa'nın garip çeşitleri var.
Nefs-i Müdafa(Kayın)
Nefs-i Müdafa(Meşe)
Nefs-i Müdafa(Sarmaşık)
İlginç olan ise datada şuan KP parası ile alınacağını görüyorum.
pvpprice="150000"
Nefs-i Müdafa(Kayın)
Nefs-i Müdafa(Meşe)
Nefs-i Müdafa(Sarmaşık)
İlginç olan ise datada şuan KP parası ile alınacağını görüyorum.
pvpprice="150000"
Evet biraz ilginç birşey buldum.
Daha öncedende demiştim bu kod bilgileri ya objenin kordinatı yada büyüklüğü.
Ufkabakan:
boundx="28" boundy="17" boundz="6"
Sıgınak Giris:
datadanda bakabilirsiniz değerleri aynı.Eğer büyüklüğü aynı ise tahminime göre ufkabakandan girilcek. Eğer kordinatı ise ufka bakanın içinde kuyu olabilir.
Daha öncedende demiştim bu kod bilgileri ya objenin kordinatı yada büyüklüğü.
Ufkabakan:
Sıgınak Giris:
datadanda bakabilirsiniz değerleri aynı.Eğer büyüklüğü aynı ise tahminime göre ufkabakandan girilcek. Eğer kordinatı ise ufka bakanın içinde kuyu olabilir.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Nefs-i Müdafaa çeşitlerinin yalan olduğunu GM'ler açıkladı.
Onlar sadece oyun datalarında bulunan dosyalarmış.
Belki ileride gelebileceğini söyledi ama şu anda onlar gelmeyecekmiş.
Bu arada GM'nin de doğruladığı bir bilgi var Köşk'te GÜVENİLİR birinden kesinlikle Sığınak Girişi Mısır'dan olacakmış.
Ama ben de anlamadım acaba iki girişi mi olacak?
Hem de Sığınak Girişi orasıysa Selami kesinlikle ve kesinlikle Sığınaklar'da karşımıza çıkacak...
Onlar sadece oyun datalarında bulunan dosyalarmış.
Belki ileride gelebileceğini söyledi ama şu anda onlar gelmeyecekmiş.
Bu arada GM'nin de doğruladığı bir bilgi var Köşk'te GÜVENİLİR birinden kesinlikle Sığınak Girişi Mısır'dan olacakmış.
Ama ben de anlamadım acaba iki girişi mi olacak?
Hem de Sığınak Girişi orasıysa Selami kesinlikle ve kesinlikle Sığınaklar'da karşımıza çıkacak...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı