Şu Anda Kelimeler Değil Boğazımda Düğümlenmek Parmaklarımda Tıkanıp Kalıyor ... Daha Önce Okuduğum ve Üzüldüğüm Veda Mesajlarından Bir tanesinide Kendim Yazacağımı bilmeden...
Ben Volkan AKTAŞ..
Şu Andan İtibaren Hayatımın belkide En Güzel anlarını geçirdiğim benim İçin Sanal bir oyundan çok Bir aile Hissi yaratan Oynamaktan Çok Hayatımı Yaşadığım Kayıplar Verdiğim ama kayıplarımdan Çok en İyi Dostlarımı kazandığım Kısacası hayatımın Bir parçası Olan İSTANBUL KIYAMET VAKTİ Oyununu Tamamen Bırakmış Bulunmaktayım...
Ayrılmamın Sebebi Kiminize Göre Özel Sorunlar Olsun Kiminize Göre Gerçek Hayattan Problemler... :shock:
Ama Şunu Biliyorum Hayatımın En Güzel Anlarını Bu Oyunda Sizlerle Yaşadım Sizlerle paylaştım...En iyi Dostlarımı Burada tanıdım Burada Kazandım ve Hayatımda Şu An En Önem Verdiğim kişiyi Burada Kazandım O Yüzden Hep Ayrı Bir Yeri Olacak Bu Oyunun Kalbimde Anılarımda... :|
Kalbini Kırdıklarım Yanlış Yaptıklarım Kardeşlerim ,Abilerim, Ablalarım Hepiniz Hakkınızı Helal Edin. Eğer Var İse Benden Yana Hakkım Helal Olsun...
Umarım Tekrar Daha Güzel Bir Tesadüfle Karşılaşmak Dileğiyle....
Kimi Zaman Hep Beraber Güldük Kimi Zaman İse Hep Beraber Üzüldük Sanırım Bu Sefer Üzülen Ben Oldum...
Volkan dün akşam da söyledim burda da sölicem böyle yaptığın sürece bana can abi deme,şu oyunu adam gibi nedenlerden bıraksan neyse derim ama böyle bir neden olamaz..
Seninle Fazla Muhabbetim Yoktu Ama Gördügüm Kadarıyla Kalbi Temiz Bir Kişilige Sahipsin Dostum Bize KaL Demek Düşer Ama Ne Yazikki Sn Kararını Vermişssin Neyse Dostum İnş Kararını Degiştirirsin De Oyuna Geri Dönersin SelametLe...
Kendin için en iyi olanını bizlerden çok daha iyi bilirsin . Seni tanımıyorum ama şu ana kadar gördüğüm kadarıyla arkadaşların da söylediği gibi iyi bir insan olarak oyununu oynadın . Karar senin ama benim başıma da geldiği için söylüyorum aceleyle verilmiş kararların arkasından hep pişmanlıklar gelir bunu birkez daha hatırlat kendine belki fikrini değiştirir .
Konuyu tıklarken, Volkan'nın forum hesabının çalındığını düşündüm. Gördüklerim karşısında şuan şoktayım.Buda ne demek oluyor hiç bir anlam veremedim. Burda bu kadar dostun, kardeşin, ağabeyin, ablan varsa bırakıp gitmekde öle kolay değil. Kafanın karışık, sinirlerinin bozuk olduğunu varsayıyorum. Bu varsayımı düzeltene kadar ara vermeni kabullenip vede EFE kardeşimle yeniden oyunda görüşmek üzere, konuyu kendimce kapatıyorum..