Yakuza
- lllmumyalll
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Yakuza
Arkadaşım senin sorunun ne bu oyunda yaş sınırlaması falan yok her yaştan genç oynayabilir ve bence en ii arz büyücülerden biride yakuza dır senden üstün die yediremio ve boş boş konular açıosun
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
atın şunu dışarı:D bu adamın açtıgı 3 . konu bu kendisi zaten yaşını belirtmiş.Bu arada YaKKuZa yı 2 senedir tanırım 30 yaşında adamdır acep senin yaşın kaç ?
ve son olarak altına nicki ni yazda bu gizemli şahsiyet kim miş bilelim tabi yazmaktan çekinmiyorsan 

RaideRs oF AnatoLiA
Şizofren / BABASININOĞLU
www.anadoluakincilari.com

Arkadaşım sorunun belliki YaKKuZa nın seni takmaması ondan kaynaklanıyorki forumdan kirletme çabalarına girmişsin ki burdakilerde az çok kimin ne oldunu biliyorlar şahsi görüşüm YaKKuZa bu sunucuda sayılı kişiler arasında dır sevilip sayılan biridir eminim ki bir çok kişiylede hem fikiriz bu konuda sende kendini tanıt bakalım sen kimsin açtın konulara göre çocuksu bir izlenim bıraktın bende umarım yanılmıyorum dur çünkü olgun bir insan hareketi dildir.
bak ikide bir hem lodos hemde arz kanalından yazılar yazıyorsun o adamın senin yaşında çocuğu var kime bebe diyorsun senin kim olduğunuda öğrendim sen şu karektersiz Fahrenxx sin eğer sen bir daha bu tür konularda yazı yazarsan ki beni tanımıyorsun seni bölgeden piyasa yaparım
Fahrenxx (Pozitron) kendini bu kadar rezil etme 30 yaşındayım ama buda sorun değil yaş mühim değil mühim olan insan olmak sen utanmaz bir (varlıksın) carlarınla yaptığın küfürler sonucunda almış oldğun susturulma cezasını herkez görmüştür sen çamura batan zavallısın sana yine cevap vermeyecektim ama değerli arkadaşlarım cevap verdiklerinden cevap veriyorum vel hasıl seninle uğraşmam çünkü yaşını bilmesemde zihinsel yaşını tahmin edebiliyorum muhtemelen özel okullarda okuyorsundur (rehabilitasyon) okulları
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
- anilisik1998
- Acemi Savaşçı
postmu kasıon sen ya
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
salak bu cocuklllmumyalll yazdı:yasının 15 oldugunu bilmiyodum bebe.
XxReddeviLxX - OttomancavaLry