Fearless yazdı:düşünsenize fevzi cevriye set - elinde ejder asa - Nucleus GB-Amplifikatör
Nucleus GB-Amplikatör anladığım kadarıyla zırh yalnız itemin özelliklerine bakınca zırh oranı 0.000 buda bunun zırh olarak değild ebir hasar eşyası olarak düşünüldüğünü göstermekte...
39 lar var iken zaten büyücüden iyisi yoktu çünkü savaşçının sert vuruş her zaman vurmuyordu ve ağır vuruş yoktu hatırlaarım 27 büyücüm ile 30 luk savaşçımı yııkmıştım 100 canla :mrgreen:
1-) Her sınıfa eşit şekilde item gelecek büyücüyü geliyorsa savaşçıya da geelecek yani savaşçı artık bi vuurşla büyücünün %70-80 canını indirebilecek hale gelecek.
2-) Her sınıf her zaman eşittir hiçbir sınıf hiçbirinden üstün değildir. Örneğim kadim hidra savaşçı olmadna çok zor.Şifacı olmadan imkansız.
3-) Grup bölgeriyle gelecek yeniliklerde bence yetenek sistemi değişecek o zaman konuşmak daha mantıklı olur.
melodrama44 yazdı:1-) Her sınıfa eşit şekilde item gelecek büyücüyü geliyorsa savaşçıya da geelecek yani savaşçı artık bi vuurşla büyücünün %70-80 canını indirebilecek hale gelecek.
2-) Her sınıf her zaman eşittir hiçbir sınıf hiçbirinden üstün değildir. Örneğim kadim hidra savaşçı olmadna çok zor.Şifacı olmadan imkansız.
3-) Grup bölgeriyle gelecek yeniliklerde bence yetenek sistemi değişecek o zaman konuşmak daha mantıklı olur.