Tskxgenelkrmay yazdı:bu oyunda beraber dogduk beraber olucez...
MADEM HEP BERABER MAIL FELEN ATALIM BATUM COK SEVDIGIMI BILIYOM CHARLARI DUR BI BEN BIRINLE KONUSAYIM BELKI AYARLAR KNKAM
pazartesi tekrar deneyecegim mehmetim arayacagım bakalım inş. bu sefer görevlerini yaparlar.
KoRkUsUzXOgUz yazdı:batu sen söyle yeter mynetin sistemini kilitlerim yeterki söyle adamlar senin şifreni verene kadar onlarla uğraşıyım yeterki söyle kardeşim üzülme ya
Eyw oguz tesekkür ederim kardeşim adalete güveniyoruz tabi ne kadar adil davranıyorlar bilmesekte
xXWALKERWOLFXx yazdı:al işte bende o özrü okmadım kusura bakma abi.
TAYFAxASKR yazdı:Pasam morelini bozma carlarini allahin izniyle ins geri alacaksin kuzum ALLAHTAN hic bir zaman ümit kesilmez ins tez vakitde carlarina kavusursun..
gerek yok nergiz sıkılırsam girerim cemalın carına alsamda cemale bırakıcam
Morelini yüksek tut ve oynu birakmayida kafandan sil !!!
Yoksa parcalatdiracam seni :evil: Hadi yine iyisin ben uzagim ama cemalden kacisin yok söylerim ona direk seni parcalar ozaman oynu birakiyormusun birakmiyormusun görürsün !!!
Bazen beni deli ediyorsun batu ya bizimde eskiden carlarimiz calindi bak ne oldu hala burdayiz dimdik ayakdayiz sükür..
Hayat yine devam ediyor.. :!:
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN /b]ikvtayfa@hotmail.com
TAYFAxASKR yazdı:Morelini yüksek tut ve oynu birakmayida kafandan sil !!!
Yoksa parcalatdiracam seni :evil: Hadi yine iyisin ben uzagim ama cemalden kacisin yok söylerim ona direk seni parcalar ozaman oynu birakiyormusun birakmiyormusun görürsün !!!
Bazen beni deli ediyorsun batu ya bizimde eskiden carlarimiz calindi bak ne oldu hala burdayiz dimdik ayakdayiz sükür..
Optımusbrayn carları yoksa oyunda batuda olmaz nergiz ....
TAYFAxASKR yazdı:Morelini yüksek tut ve oynu birakmayida kafandan sil !!!
Optımusbrayn carları yoksa oyunda batuda olmaz nergiz ....
Deli etme beniiiiiiiiii :evil: :evil: :evil: :!: Kizilcik sopasiyla gelir parcalarim seni :evil: :evil: :evil:
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN /b]ikvtayfa@hotmail.com