Ne Oluyor İkv'ye
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ne Oluyor İkv'ye
Arkadaşlar oyunda hep aksamalar hep oyun içi sıkıntılar gm ile oyuncu arasındaki sorunlar hırsızlıklar bunlar çok yaşanmaya başlandı ya sobee birşeyler yasın ya da bütün sobee elemanları yenilensin böyle olmayacak bu iş !!!
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Ne Oluyor İkv'ye
beni destekleyenler lütfen yorum yazsın
Karakterinizi siz kaptırıyorsunuz suçlu Sobee
Küfür edip susturuluyorsunuz suçlu Sobee
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XTIMURX yazdı:![]()
Hırsızlıkla Sobee'nin ne alakası var anlamadım ?
Karakterinizi siz kaptırıyorsunuz suçlu Sobee
Küfür edip susturuluyorsunuz suçlu Sobee
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
- ExpectoPatronuS
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Oyun içinde GM ile karakter arasında bi sorun gormedım valla.Oyuncu hırsızlık yapıyorsa Gm ne yapsın :mrgreen:

▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
Aslında bir düşünelim.
Zwartan her sunucuya giren bir GM'di.Oyuna girip bazen muhappet eder bazen ise hiç konuşmazdı.Ancak şunu söyleyebilirimki onun oyuna sık girişleri GM'nin asıl görevinin ne olduğunu anlatmaktadır.
Ancak şuanki GM 'ler çok az oyuna girmektedirler.Heleki Beyaz Köşk'e.Oyuna bir girdigimde küfürler tartışmalar bölgede havada uçuşuyor.Gm'lerin daha sık girmesi şart.
Zwartan her sunucuya giren bir GM'di.Oyuna girip bazen muhappet eder bazen ise hiç konuşmazdı.Ancak şunu söyleyebilirimki onun oyuna sık girişleri GM'nin asıl görevinin ne olduğunu anlatmaktadır.
Ancak şuanki GM 'ler çok az oyuna girmektedirler.Heleki Beyaz Köşk'e.Oyuna bir girdigimde küfürler tartışmalar bölgede havada uçuşuyor.Gm'lerin daha sık girmesi şart.
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı

şu cesurlarxbora yı takmayın salak salak şeyler yazıyo her yere
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- Sariyerli
- Zincir Bozan

- Lonca: KURT LONCASI
cesurlarxboraa yazdı:Arkadaşlar oyunda hep aksamalar hep oyun içi sıkıntılar gm ile oyuncu arasındaki sorunlar hırsızlıklar bunlar çok yaşanmaya başlandı ya sobee birşeyler yasın ya da bütün sobee elemanları yenilensin böyle olmayacak bu iş !!!
oğlum sen akıllı olsana önce
bak ben 2 yılı aştı tılsımda oynuyorum ne 1 liram ne çarım nede herhangi bir eşyam çalındı
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- turkoxKANPARA
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Leosmontu yazdı:Aslında bir düşünelim.
eskiden şikayet sistemi yoktu.artık şikayet var.adam küfür ediyorsa şikayet et..ha eğer yeni çarlar açıp küfür ediyorsa yasakla onun sorunu.artık her saat gm in oyunda olmasına gerek yok.
Gerekli durumlarda şikayet sistemini kullandığınız takdirde herhangi bir problem yaşamazsınız. Hesap ve kişisel bilgilerinizi kimse ile paylaşmayıp, yönetici taklidi yaparak bu bilgileri sizden isteyen kişilere itibar etmediğinizde ve alışverişlerinizde dikkatli davrandığınızda hırsızlık gibi durumlar yaşanmayacaktır.
Söylediklerinizin Sobee yahut İKV Yönetimi ile herhangi bir bağlantısı yoktur.
Bu tarz konularda bilgi almak istiyorsanız ikvdestek formundan bilgi talep edebilirsiniz. Hesabınızı nasıl koruyabileceğiniz konusunda detaylı bilgi ise forumlarımızda mevcuttur. Arama yaparak bilgi edinebilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Söylediklerinizin Sobee yahut İKV Yönetimi ile herhangi bir bağlantısı yoktur.
Bu tarz konularda bilgi almak istiyorsanız ikvdestek formundan bilgi talep edebilirsiniz. Hesabınızı nasıl koruyabileceğiniz konusunda detaylı bilgi ise forumlarımızda mevcuttur. Arama yaparak bilgi edinebilirsiniz.
İyi eğlenceler.