Şikayet için ikvdestek formunu kullanmalısınız. Küfürlü resim paylaşımı / 1 gün uzaklaştırıldınız.
[GM]Erdoğan
Ataxzeybek'in Israrı üzerine Şahsıma Edilen Küfürler
- zeybekegelsin
- Acemi Savaşçı
Re: Ataxzeybek'in Israrı üzerine Şahsıma Edilen Küfürler
;;
Ataxhekim zeybek harbour bnlaR zaten atax loncasını bozan kişileR
Örn =- HArbour = Kızılbüyü 39 döneminin kp aclaRı o zamanlaR lodosdm ve kendm sahit oluodm
-Ataxhekim zaten Kendini bişi sanan küfürbazın teki .. :twisted:
-Zeybek kendini her zamn bişi sanan biRi .. buqun 100 keRe qir cık etmiştir korkusundan
Atax haRic savasta dolu kişi oluoR ve ataxleR qüclü neden kLana savas vaR diolaR bütün capulculaR doluor
kac keRe 6 ya 6 em ataLım dedik yok cevabını aldık yada hic cvp almadk
Lodos klanı cok olduqundan AtaxleR her zamn ön pLanda oluoR bu bi qercek
Ataxhekim zeybek harbour bnlaR zaten atax loncasını bozan kişileR
Örn =- HArbour = Kızılbüyü 39 döneminin kp aclaRı o zamanlaR lodosdm ve kendm sahit oluodm
-Ataxhekim zaten Kendini bişi sanan küfürbazın teki .. :twisted:
-Zeybek kendini her zamn bişi sanan biRi .. buqun 100 keRe qir cık etmiştir korkusundan
Atax haRic savasta dolu kişi oluoR ve ataxleR qüclü neden kLana savas vaR diolaR bütün capulculaR doluor
kac keRe 6 ya 6 em ataLım dedik yok cevabını aldık yada hic cvp almadk
Lodos klanı cok olduqundan AtaxleR her zamn ön pLanda oluoR bu bi qercek
GueNT
Artık buna da bir yorumları varsa yuh ... Resmen cinsel içerikli küfretmiş...
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- zeybekegelsin
- Acemi Savaşçı
istedikleri kadar zoom yapsınlar 1440x900 çözünürlükte fotoğraf Orjinal isim de orjinal Atax arkadaşlara ekleyip baktım çakma mı diye :evil:
cynsure09 yazdı:Artık buna da bir yorumları varsa yuh ... Resmen cinsel içerikli küfretmiş...
ozan bu adam yoldan cıkmışş erkeklerden arar oLmus baksana sulanıoR
GueNT
valla ha. ßunlar haddini aşmaya başladı . Ama yazın sancakta kıyamet kopacak...Büyük kıyamet bu olacak.quenT061 yazdı:cynsure09 yazdı:Artık buna da bir yorumları varsa yuh ... Resmen cinsel içerikli küfretmiş...
ozan bu adam yoldan cıkmışş erkeklerden arar oLmus baksana sulanıoR![]()
Sancak________Anka
)
Gizlenmiş İçerikGöster

- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Resimler Acık ve Net Tartışılacak Bir Şey Bulmak Anlamsız. Kimlerin ne olduğunu gösteriyor....
SANCAK
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
Way bee asLında hep söyLemekteym ben atax Lere iLk karşı oLanLardan biri oLdm ama herkes Joker yaLan söyLer Joker hırsız onun söyLedqi Lafa bakmayn derLer... Sancak bu we buna benzer qünLere daha çok şahid oLacakdır. Ben hep söyLemsmdr atax Ler in içerisinde küfürbazLar karaktersiz insanLar OLduqunu... YanLs anLasıLmasn herkesı kast etmıyorum ama onLarın arasında curuk yok deqL... BazıLarı atax Lerın kufur ettıqını ıspatLarsan Loncadan cıkarız der ıspatLarız bahane buLur uydururLar ne dıyeyım sancak daha cok seye tanık oLacak dıyorum... AsLnda atax Lere kızmanıza hıc hakkınız yok zamanında adamLarı bas tacı yaptnz smdı ıse tek tek cıkarıyoLar acıLarını
Eee Bunuda coqu kısı hak etmedı deqL ben zamanında demısdım ama neyse sımdı herkes kımın ne oLduqunu yawas yawas anLamaya basLıyor ama ıs ısden qecmıs oLucak... 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
evet ne kadar yalancı olduhun burdan belli ataxzeybekk disun onları yazan ataxmavi yasini kardeşi daha ufak bize bile küfür edio bunlarla bana gelme rowxpromil de geldi bana söledi bundan 5 saat önce onada söledim o cocuk ben sölerim yazmaz dedim ne yaptıhını bilmio dedim şimdi asıl konuyo gel bölgede söz ettihin küfürleri vatan haniini kelimeleri yaz bana ama atax zeybek yada zeybek olan işte sen bu kadar acizsin etekli seni
- zeybekegelsin
- Acemi Savaşçı
Biz klandan Rowxler Eminönü derken Siz Savaş var E.ö derseniz gelirler tabiataxborabey yazdı:Demekki adamı çok kızdırmışsın ama hiç düzgün bir hareket degil.
Peki çagırmadıgımız halde gelen lodos arkadaşlara sölenen laf ney resimlerdeki ???????
Emin ol savaşın sebebini bilseler gelmezler onlarda körü körüne ne olduğunu bilmeden gelip savunuyorlar...
En son zeybekegelsin tarafından 29 May 2010 19:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.