Büyü Hasarı(Buz) + Büyü Kritik takım Satılır !

Alım - Satım ilanlarınızı buraya bırakabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Büyü Hasarı(Buz) + Büyü Kritik takım Satılır !

Mesaj gönderen SeRRuh »

Ceket 48 lvl = 90 Milyon ( Sunucuda tek )
Pantolon 44 lvl = 70 Milyon
Ayakkabı 46 lvl = 20 Milyon
Kolye 45 lvl = 50 Milyon
Yüzük 40 lvl = 25 Milyon (Nitrojen)
Eldiven 47 lvl = 100 Milyon ( Sunucuda tek )

Şifacı Şerruh a pm atabilirsiniz !
Kullanıcı avatarı
Korkusuzzxsifa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Büyü Hasarı(Buz) + Büyü Kritik takım Satılır !

Mesaj gönderen Korkusuzzxsifa »

FuLL bıLge Cevriye setim vardı.(eld nitro ruh) setin hepsini senin pantla ceket fıyatına dızmısımdır :)
Ankada bıLe daha ucuza satarsın :) O sunucuda tek dediğin ceket varya :D bende reçetesi bile var.7 kere ürettim :) yıldızlısı sunucuda tekti Urfalısavascıda oda sılınce charları .. :) sen abartmıssın fıyatları kocum :) O ayakkabı 20 m etmez :) Cekete 90 m demişsin :) Herşey kritik değil :) G bölgelerinde reçetesi olan Bilge bilge ceket daha mantıklı :)
Nese burada yorum yapmak bana dusmez :) Mal snın :) Ancak bunların bırısını bıle meranda kımseye satamazsın :)

saygıLarımLa

Meranda ilk 49 ,ilk fev cevri set ,bilg cevri set,azat cev set dizen :) ( çok ovdm)

Korksuzzxbüyücü Korkusuzxxbüyücü Korkusuzzxbüyücü Korkusuzxbüyücü Whiqqetx
Kullanıcı avatarı
Request
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Request »

Korkusuzzxsifa yazdı:FuLL bıLge Cevriye setim vardı.(eld nitro ruh) setin hepsini senin pantla ceket fıyatına dızmısımdır :)
Ankada bıLe daha ucuza satarsın :) O sunucuda tek dediğin ceket varya :D bende reçetesi bile var.7 kere ürettim :) yıldızlısı sunucuda tekti Urfalısavascıda oda sılınce charları .. :) sen abartmıssın fıyatları kocum :) O ayakkabı 20 m etmez :) Cekete 90 m demişsin :) Herşey kritik değil :) G bölgelerinde reçetesi olan Bilge bilge ceket daha mantıklı :)
Nese burada yorum yapmak bana dusmez :) Mal snın :) Ancak bunların bırısını bıle meranda kımseye satamazsın :)

saygıLarımLa

Meranda ilk 49 ,ilk fev cevri set ,bilg cevri set,azat cev set dizen :) ( çok ovdm)

Yaptığın HırsızlıkLamı Alıyorsun Bu setLeri . . ..
Resim StormmaqiC * // Büyücü Zırhı Beyindir .!!
Resim Resim
55 Vatan ~
34 Mekan ~
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Request yazdı:
Korkusuzzxsifa yazdı:FuLL bıLge Cevriye setim vardı.(eld nitro ruh) setin hepsini senin pantla ceket fıyatına dızmısımdır :)

saygıLarımLa

Yaptığın HırsızlıkLamı Alıyorsun Bu setLeri . . ..
Ne gibi Hırsızlık ?

Hırsızlıkla böyle set dizilseydi hani senin setin nerde ?

Herkes hırsız hırsız diyorda bir kişide al foto al kanıt şerruh hırsız diyemiyor neden ? Bir tarafından sallıyorlar çünkü sende o tarafından konuşmuşsun Varmı kanıtın öyle bi haysiyetsizligime dair ? Lodos'sun Seni bir çok kestigimi hatırlıyorum ve inanıyorum ki icinde kalmış o hırslar ve böyle söyleyerek dışa vurmaya çalışıyorsun...
Sadece kanıt bekliyorum senden ...
Kullanıcı avatarı
Korkusuzzxsifa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Korkusuzzxsifa »

Reqwest o yorumu bana mı yaptın Şerruhhh a mı ? Bana yaptıysan yazık :) Baskasının tek kurusuna bıle gozumu dıkmedım meran bılır :) Şerruhhh a yaptıysanda cevabını vermıs zaten :)

“Kapalı Çarşı” sayfasına dön