999 Milyon Hatası !
Re: 999 Milyon Hatası !
Evet ortada bir istenmeyen bir durum varsa giderilmelidir. 1 milyarı olan 50m nin hesabını yapmasın gibi cevaplar yersiz. 1 milyarda çok para değil, 50m de az değil... Zararın karşılanır mı bilemem ama, bu konu hakkında(hata demiyorum, hata değil) düzenlemelere başlanılmıştır bile...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Merhaba ,OveRCLocK yazdı:Evet ortada bir istenmeyen bir durum varsa giderilmelidir. 1 milyarı olan 50m nin hesabını yapmasın gibi cevaplar yersiz. 1 milyarda çok para değil, 50m de az değil... Zararın karşılanır mı bilemem ama, bu konu hakkında(hata demiyorum, hata değil) düzenlemelere başlanılmıştır bile...
Ortada yoluna gitmeyen birşey varsa biz buna hata diyoruz. Senin hata tanımını cözmüş değilim. Düzenlemelerin yapılması elbette olmalıdır. 3 haftadır aynı sorun mevcut. İKV Destek'e 1 hafta geçtikten sonra 2. maili attım ama sorunum cevapsız kalıyor. Daha küçük basit hatalara ise cevap anında geliyor. Burada bir çelişki mevcut. Umarım ki ellerinden geleni yapacaktır yönetim !
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
hata yı duzeltırler belkı ama gıden para gerı gelmez
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Dostum buraya konu açıyosan iyi yorumada razısın olumsuz yorumada razısın demektir böyle parlamana gerek yok. Bu benim fikrimdir ve bunu çevremde tanıdığım arkadaşlarımdan da çok iyi biliyorum bu fotodaki para kadar parası olan foruma konu açmaz hırsızları karşısına almaz. Bu yoruma ister kabul et ister etme gerçek bu, bu konuyu da foruma açmışsan da hep şakşaklanmak zorunda değilsin ayrıca oyun bilgimi beni tanımadığın halde önyargıyla yaklaşmanın nedeni senin duymak istediğin şeyi söylememem. Ve son olarak bu konuya daha çok dahil olup gereksiz tartışma içine girmek istemiyorum. İyi forumlar..ProfessionaL yazdı:Merhaba ,BLackGezz0 yazdı:Konuyu okudum fakat bana göre saçmalıktan başka bişey değil. Bikere şunu bilmenizde fayda var bukadar parası olan adam '' bakın bende bukadar para var '' demez çünkü bu hırsızların iştahını kabartıcaktır. Bu yüzden sende o paranın olduğuna inanmıyorum. Diğer bi mevzu ise madem bukadar paran var 160m cuk sana koyarmı yani hadi onuda geçtikte bunu bizzat kendim biliyorum 999m dan 1 lira dahi fazla para artırılmıyor, 200m dan 1 lira fazla alışverişe konulmuyor. Böyle bi konu açarak rant sağlamak peşindesin ama unutma ki bu oyunun en ince detayına kadar bilen kişilerinde olduğunu unutma. Eminim benim yazdıklarımı yazmayı düşünen birçok oyuncu vardı ama dahil olmak istemediklerinden yazmadıklarını düşünüyorum. Saygılarımla..
Ben, bakın bende bu kadar para var diye bir konu açmadımHırsızların iştahınıda kabartmaya gerek yok. Çünkü karakterlerimi , bilgisyarımı gayet iyi korumaktayım. Sence bende bu kadar para olmazsa ceza alacağımı bildiğim halde foruma böyle bir konu açarmıydım ? 160 M Parayı kazanmak için Full İbni Cevriye Setimi Sattım , bu benim yerimde kim olsa ona koyar. 999 m'de 1 lira para artıyor. Buyur fotoğraf buyur kanıt... Mail atarken zaten loglarımın incelenmesini talep ettim. Herhangi bir sahtekarlık düzenbazlık mevcut değil. Beni zaten bir çok kişi tanıyor
Ben burada 100 kişiye hava atmakla elime ne geçebilir ? Extra para mı ? Şan mı ?Şöhret mi ? Bu oyunu bir ço kkişiden daha iyi biliyorum
2006 yılından itibaren İKV OYUN DÜNYALARINDA yerimi almaktayım
Unutma Beta oyuncusu bu paranın kat ve katını yapar.
Oyunu bu kadar iyi bildiğinede inanmıyorumHerşey ortada olduğu halde buna itiraz eden ilk insan sensin
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
BLackGezz0 yazdı:Dostum buraya konu açıyosan iyi yorumada razısın olumsuz yorumada razısın demektir böyle parlamana gerek yok. Bu benim fikrimdir ve bunu çevremde tanıdığım arkadaşlarımdan da çok iyi biliyorum bu fotodaki para kadar parası olan foruma konu açmaz hırsızları karşısına almaz. Bu yoruma ister kabul et ister etme gerçek bu, bu konuyu da foruma açmışsan da hep şakşaklanmak zorunda değilsin ayrıca oyun bilgimi beni tanımadığın halde önyargıyla yaklaşmanın nedeni senin duymak istediğin şeyi söylememem. Ve son olarak bu konuya daha çok dahil olup gereksiz tartışma içine girmek istemiyorum. İyi forumlar..ProfessionaL yazdı:Merhaba ,BLackGezz0 yazdı:Konuyu okudum fakat bana göre saçmalıktan başka bişey değil. Bikere şunu bilmenizde fayda var bukadar parası olan adam '' bakın bende bukadar para var '' demez çünkü bu hırsızların iştahını kabartıcaktır. Bu yüzden sende o paranın olduğuna inanmıyorum. Diğer bi mevzu ise madem bukadar paran var 160m cuk sana koyarmı yani hadi onuda geçtikte bunu bizzat kendim biliyorum 999m dan 1 lira dahi fazla para artırılmıyor, 200m dan 1 lira fazla alışverişe konulmuyor. Böyle bi konu açarak rant sağlamak peşindesin ama unutma ki bu oyunun en ince detayına kadar bilen kişilerinde olduğunu unutma. Eminim benim yazdıklarımı yazmayı düşünen birçok oyuncu vardı ama dahil olmak istemediklerinden yazmadıklarını düşünüyorum. Saygılarımla..
Ben, bakın bende bu kadar para var diye bir konu açmadımHırsızların iştahınıda kabartmaya gerek yok. Çünkü karakterlerimi , bilgisyarımı gayet iyi korumaktayım. Sence bende bu kadar para olmazsa ceza alacağımı bildiğim halde foruma böyle bir konu açarmıydım ? 160 M Parayı kazanmak için Full İbni Cevriye Setimi Sattım , bu benim yerimde kim olsa ona koyar. 999 m'de 1 lira para artıyor. Buyur fotoğraf buyur kanıt... Mail atarken zaten loglarımın incelenmesini talep ettim. Herhangi bir sahtekarlık düzenbazlık mevcut değil. Beni zaten bir çok kişi tanıyor
Ben burada 100 kişiye hava atmakla elime ne geçebilir ? Extra para mı ? Şan mı ?Şöhret mi ? Bu oyunu bir ço kkişiden daha iyi biliyorum
2006 yılından itibaren İKV OYUN DÜNYALARINDA yerimi almaktayım
Unutma Beta oyuncusu bu paranın kat ve katını yapar.
Oyunu bu kadar iyi bildiğinede inanmıyorumHerşey ortada olduğu halde buna itiraz eden ilk insan sensin
Sanırım sen iyi yorum ve kötü yorum arasındaki farkı anlayacak kadr büyüyemişsin. Eğer ben bu foruma foto koyduysam bunun sorumluluğu bana aittir. Hırsızları nasıl olurda bu kadar iyi tanıyorsun şaşırdım açıkçası. Saana kendimi ispatlamak zorunda hissetmiyorum görüntülerde hiç bir şekilde göz oyunu yoktur. Foto gerçektir.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş diyerek iyi forumlar diliyorum.
Dost istersen ALLAH yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
Bonolar Kaldırılmadımı Oyundan :mrgreen:aldatmaz2012 yazdı:Dogru söze ne denirNocomment yazdı:Merhabalar
Evet ; Bir karakterinizde en fazla 999 milyon paranız olabilir .
Başka paralarınızı nereye koyacaksınız ?
1- Diğer karakterlerinize aktarabilirsiniz
2- Oyunda bulunun bonolardan alabilirsiniz
3- Hayır olarak dağıtabilirsiniz( 3 üncü madde şaka ama iyi fikir )
İyi forumlar

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
bonolar kaldırıldıysa biz b*ku yedik napcaz o kadar bonoyu.SoNy123 yazdı:Bonolar Kaldırılmadımı Oyundan :mrgreen:aldatmaz2012 yazdı:Dogru söze ne denirNocomment yazdı:Merhabalar
Evet ; Bir karakterinizde en fazla 999 milyon paranız olabilir .
Başka paralarınızı nereye koyacaksınız ?
1- Diğer karakterlerinize aktarabilirsiniz
2- Oyunda bulunun bonolardan alabilirsiniz
3- Hayır olarak dağıtabilirsiniz( 3 üncü madde şaka ama iyi fikir )
İyi forumlar