2 İtem için neler yapar neler bilionmu sen aykut he he heee :mrgreen:Bykomando yazdı:yardım edıcem dedı ya nasılda yalakalık yapıor kodumunun DDDDDDbycLowny yazdı:SoNy123 yazdı:Dünkü aç qelmiş millete abilik taslıyor :lol:zumrutyaprak yazdı:bycLowny yazdı:Allah bin belanı versin senin joob allah bin belanı cehennemde yan inşallah şerefsizin evladı byböceq bloodxswinqxşifa xveronicax xxveronicaxx carlarım silinmiştir :arkadaşlar bu itin yüzünden alalh bin belaını versin senin şerefsizin evladı. Arkadaşlar saat 23.07 sıralarında darkxray carıma girmiştim sonra xxveronicaxx adlı yan carımda bır kişi oldugunu gördüm abim uyuyordu . ( Burak ) Benden ve abimden baska sıfreyı kımse bilmiyordu . Oyundam cıktımda cara girmiştim . Byböceq-Bloodxswinqxşifa-Xveronicax Xxveronicaxx Carlarım silinmiş inanamadım sonra bu ysazıyla karşılaştım
Allah bin belanı versin ahirette İki elim yakamda .. #@!? Herif arkadaslar bu herif Darkdevıls Sony1454 üyeliqiyle forumda dolaşşan şerefsizin oçun ta kendisidir lütfen dikkatli olun . Allah bın belanı versin #@!?![]()
Degmez emın ..Herturlu yardımcı olurum Sana kafana takma ...
Mcbalamir
Kim aç lan . Oquz o adam sen qiderken dönüyordu bıraz lafını bilde konuş .
Buraya kadarmış..
Re: Buraya kadarmış..

Amin.Byefsane yazdı:Geçmiş Olsun Emin Ne Yazıkkı Var Emek Hırsızları Allah Bir Gün Cezalarını Vericek ...

Oguz baska yerde post kas. Carına ortak et diyordun yalakalık yapıyordun bana onuda acıklasana ? Kendini bir bk sanıyosun .
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Post kasmaya qerek yok son saatlerini iyi değerlendir zira nocomment gelince böle bi yazı çıkıcakbycLowny yazdı:Oguz baska yerde post kas. Carına ortak et diyordun yalakalık yapıyordun bana onuda acıklasana ? Kendini bir bk sanıyosun .
Uygunsuz İçerik Silindi Forum Hesabınız Süresiz Bloke Oldu.
[GM]Nocomment
tahmin edebiliorum :lol:

DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
- Cadexwince
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Arkadaslar byböceqteki üyeliqimin şifresini deqiştirmedim
Bakalım napacak diye ne yazmŞ

Gercekten bu oyundan yıkıLdım sanıor yazık

Gercekten bu oyundan yıkıLdım sanıor yazık
Bycrox
Bloodxknow
DaRkxRay
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Byböceq ( Bir Zamanlar )
€min.!
YıkıLdıqımı SananLara Kapaq Gibi Cevap / Nah.
Bloodxknow
DaRkxRay
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Byböceq ( Bir Zamanlar )
€min.!
YıkıLdıqımı SananLara Kapaq Gibi Cevap / Nah.
Geçmiş olsun kardeşim xSbycLowny yazdı:Allah bin belanı versin senin joob allah bin belanı cehennemde yan inşallah şerefsizin evladı byböceq bloodxswinqxşifa xveronicax xxveronicaxx carlarım silinmiştir :arkadaşlar bu itin yüzünden alalh bin belaını versin senin şerefsizin evladı. Arkadaşlar saat 23.07 sıralarında darkxray carıma girmiştim sonra xxveronicaxx adlı yan carımda bır kişi oldugunu gördüm abim uyuyordu . ( Burak ) Benden ve abimden baska sıfreyı kımse bilmiyordu . Oyundam cıktımda cara girmiştim . Byböceq-Bloodxswinqxşifa-Xveronicax Xxveronicaxx Carlarım silinmiş inanamadım sonra bu ysazıyla karşılaştım
Allah bin belanı versin ahirette İki elim yakamda .. #@!? Herif arkadaslar bu herif Darkdevıls Sony1454 üyeliqiyle forumda dolaşşan şerefsizin oçun ta kendisidir lütfen dikkatli olun . Allah bın belanı versin #@!?![]()
- zebani27
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Banada knk diyor benide soyarmı kardeş bi yardımcı olun :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:bycLowny yazdı:Rowxkomando süzmesi bana bölqeden Joob Rowxdeprasyon şerefsiziyle ortaklık yaptınız diyordunuz iftira attınız ne yalakası yapıyorum . Ben senin qibi millete knk diyerek itemlerini soymuyorum .
ROWxİRONMAN
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
qeçmiş oLsn emin
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Bak dedim işde memo ışıktır die
:lol: benim seninle yada abinle bir alacak verecek meselem yok onun için böyle bişy yapmaya ihtiyacımda yq .