Ucube:3 uLubay:0 uLubayın ezikLiği xD

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Ucube:3 uLubay:0 uLubayın ezikLiği xD

Mesaj gönderen Ucube »

Ah uLubay ah ne zaman adam oLacan sen ? :D Acıyorum bu weLede :D Bugun Çılgıntürkşirine iLe ws atıyo bu maL Şirineyi kesdi bu bende buna gıcık olduğum için zewkine canı azken kesdim bu ezmeyi. PLusım yok ya başLadı böLqeden rekLama "Ucube Jokerdir o hırsızdır." faLan demeye başLadı :lol: Neyse baktım çok ağLmaya başLadı. Dedim qeL ferro iLe ws attığın yerede senin hawanı bı aLayım :D :D Buda geLdi neyse başLadık ws atmaya :D Sonuç ne mi? oLdu işte fotoLar :lol:

İLk ws ye dikkat 100 canLa kesiyorum ezmeyi :lol:

Resim

Ws 2 qene Ucube (Jokerin) ResitaLi ;)

Resim

We 3. Kez EziLiŞi. :lol:
Resim

Ewet işte böyLe 3-0 Yendim asLında foruma koymayacakdm ama cocuk kaşındı. YeniLdiği ws de ERKEK gibi TEBRİK etmek yerine KARI gibi HIRSIZ diyerek çaldığın itemLerLe ws atıp kesiyorsun diyerek Ne kadar ReziL biri oLduqunu qözLer önüne bir kez daha Serdi...

Eğer üstümdeki itemLeri çaLdığımı beLqeLeyen Bir foto warsa koy koymassan Tüm ikv camiası Sana koysun ;) :lol:

Buda ws den sonra nasıL aqLadıqını beLqeLeyen Foto :lol:

Resim

Tek İtem doğru akım azat kaRışımı iLe ezdim haLen Konuşuyor.. 8-)

NOT: Ws Sabaha Kadarda sürse bu uLwi 1 eL biLe aLamazdı benden :lol: Bundan Sonra HADDİNİ BİLECEKSİN .!

Xjokerx den SayqıLar... İyi forumLar.. ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Re: Ucube:3 uLubay:0 uLubayın ezikLiği xD

Mesaj gönderen Byefsane »

ahahahah vay hırsız vay foruma foto koymuş :lol: :lol: Ucube Xjokerx dir yani hırsızdır çocuk seni :D
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Bir ara yaLakam oLan uLubay ezmesi adam oLmuŞda bana kafa tutuyor :mrgreen: Lan oqLum sen kımsn daha dunku yetme uLubay :D ıkı qun once ucube karakterını acıkLamadan once yaLakaLk yapıyordun bana :D Ucubeyı Lodos yaptıqımda senı keserLerken ben kurtarıyordum eyw kardes dıye Sayqı qosderırdın ne oLduda sımdı aqLamaya basLadın ws ısdedın attık 3-0 ezdım 1 eL bıLe aLamadın rezıL ınsan sımdıde hırsız dıyorsun koy foruma foto ıtem caLdıqıma daır koymassan adam deqıLsn DeLıkurt abınıde 3-0 Yenmısdım o da boyLe aqLamsdı sızı normaL karsıLıyorum weLetLer :D :lol: :lol:

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

:D :D kusura bakma bebim ben senin qibi beni kurtaranlara küfürmü edim kuş beinli :D ben adam qibi admaım oqlum snn qibi qimliğimi qizleyip sunucuya yeni qeldim demiyorum erkeğim snn qibi korkak deil ..
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

ben qimseye yalakalık yapmam sense Titxdelikurtun nerseyse ayaqıını yalıcaktın :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Yazık yazık.. :lol: :lol:

1- Ben kimLiqimi korktuğum için değiL senin qibi adamLara qercek kişiLiqimi kanıtLamak için değiştirdim ki Ucube iLe Joker arasında sadece Nick farkı wardı ben herkese o derece iyi dawranırım ama adam oLanLara bunu beni yakından tanıyan kankaLarıma sorabLrsn.
2- Korkmuş OLsam kimLiqimi ben açıkLamazdım. Başkası ortaya çıkarana kadar ama bunu ustaca yaptığım için bu hiç bir zaman açıkLanamazdı siz ucubeyi hep oğuz sanırdınız. Burdanda ispatLandıqı qibi korkmakLa aLakası yok ;)
3-Bu maddeyi iyi oku :arrow: :arrow: Sen ws sonunda beni tebrk etseydin konu foruma taşınmış oLmazdı emin oL sen yenmiş oLsaydın ben tebrik edicekdm ama sende insanLk denen birsey kaLmadıqından bu konu sana bır ders amacLı oLdu :D
4-Ben adam qıbı adamım demıssın nedense resımLerdede qoruLduqu uzere o adamLıqı sende qoremedık :D qec bunLarı :lol:
5- Ben artık koyar qecerm poLemqe qırmem ne kadar ezıq oLduqun ortada fazLa söze qerek yok ws Sonucu 3-0 Sabaha kadarda atsak sonucda zaten deqısmez.. ;)

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Ucube yazdı:Yazık yazık.. :lol: :lol:

1- Ben kimLiqimi korktuğum için değiL senin qibi adamLara qercek kişiLiqimi kanıtLamak için değiştirdim ki Ucube iLe Joker arasında sadece Nick farkı wardı ben herkese o derece iyi dawranırım ama adam oLanLara bunu beni yakından tanıyan kankaLarıma sorabLrsn.
2- Korkmuş OLsam kimLiqimi ben açıkLamazdım. Başkası ortaya çıkarana kadar ama bunu ustaca yaptığım için bu hiç bir zaman açıkLanamazdı siz ucubeyi hep oğuz sanırdınız. Burdanda ispatLandıqı qibi korkmakLa aLakası yok ;)
3-Bu maddeyi iyi oku :arrow: :arrow: Sen ws sonunda beni tebrk etseydin konu foruma taşınmış oLmazdı emin oL sen yenmiş oLsaydın ben tebrik edicekdm ama sende insanLk denen birsey kaLmadıqından bu konu sana bır ders amacLı oLdu :D
4-Ben adam qıbı adamım demıssın nedense resımLerdede qoruLduqu uzere o adamLıqı sende qoremedık :D qec bunLarı :lol:
5- Ben artık koyar qecerm poLemqe qırmem ne kadar ezıq oLduqun ortada fazLa söze qerek yok ws Sonucu 3-0 Sabaha kadarda atsak sonucda zaten deqısmez.. ;)

ahahahaha lan hırsız senin öğütlerinimi dinlicem oyunda forumda söven admasın la :D açmış yeni çhar sunucuya yeni qeldim diyo :D bide ayzık diyo allahın hırsızı :lol: :lol:
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Tamam ULubay yeter aqLadın üzüLme artık başka sefere beLki 1 eL aLırsın bu kadar sıkma kendini :lol: :lol:

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Ucube yazdı:Tamam ULubay yeter aqLadın üzüLme artık başka sefere beLki 1 eL aLırsın bu kadar sıkma kendini :lol: :lol:

ağlamam ben hiç önemsemiyorum bile la :D neyse İt Ürür kervan yürür biz işimize bakalım :lol: :lol:
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

ULubay aL kendını bu Şarkı iLe tatmin et :D beni yorma ;) Senin qibi bebeLerLe oturup Laf yarıştıracak haLim yok bu şarkıyı sonuna kadar dinLe sözLeri seni tatmin eder dahada birşey yazmıyorum :D

Ucube Feat Oquz Esen-ÇekiLdi fiŞiniz..
http://www.izlesene.com/video/muzik-ogu ... iz/1755509

נσкєя
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön