cesurlarxboraa yazdı:bence zaten 15.000 14.000 ü oynamıyor hatta belki daha fazladır bu yüzden bence gereksiz bir konu olmu ama duvar kağıtları gerçekden çok güzel tebrik ederim
İKVONLİNE 15.000 Üyeyi Aştı !
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKVONLİNE 15.000 Üyeyi Aştı !
15 bin üyeli forumun olmadığı için kıskanmaPrince yazdı:o 15 binin bi 14 bini girmiyodur adım gibi eminim, ikv zaten yüzbinlerce kullanıcıyla oynayan bir oyun, bende sizinki daha hiçbirşeyy

- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Sitede yapımı geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Kolay değil 15bin üye bu başarıyı sağlamanız bile büyük bi iştir. Konuya laf salatası olsun diye yorum yazan kişileri ise cahilliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Siteye 15 bin üyenin kayıt olması başarıdır ve bu başarıyı siz yapamıyosanız yapmanız gereken tebrik etmektir. Saygılarımla..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
isimsiz yazdı:15 bin üyeli forumun olmadığı için kıskanmaPrince yazdı:o 15 binin bi 14 bini girmiyodur adım gibi eminim, ikv zaten yüzbinlerce kullanıcıyla oynayan bir oyun, bende sizinki daha hiçbirşeyy![]()
Bu arada Tebrikler ..

Izdırap grafiğin diğer resimlerinide dördüm özellikle duvar kağıtları gerçekten çok güzel ikv online da güzel bir site beğendim..
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa