Burada bir tartışma konusundan yana değilim sadece bazı bilgiler ve sentezler sunup bazı gerçekleri gün yüzüne çıkarmak isiyorum...
Son 2 haftadir.
Tsk Loncasın Saygısız bir şekilde Bizans Loncasina dadandi... Yılmaz sakinligini koruyarak alttan almaya ne kadar çalişsada. Karşısındaki kişi sivri zekalı olunca pekte faydası olmadı. Ne kadar tartısmadan uzak bir Sayfa istesede bu densiz gelip sayfasında hala Sivri sivri mesajlar ve içerikler kullandı. En son olarak cevap vermemekte buldular ve kaideye alınmadıgını anlayınca kenara çekilip sustu.
Bu bizans Loncasına yazdıklarından bir kesit...
Tskxgenelkrmay yazdı:BAKIN ARK LAR BANA LAF ATABILIRSINIZ AMA LONCAMA ASLA HA UZATIRSANIZ UZATIRIZ BIZZDE MERAK ETMEYIN KONUNUZA GIRMICKETIM AMA BANA LAF ATILDIGINI DUYUNCA GIRDIM...
BURHAN benım en yakın ark oldugu ıcın baktım bı goremedık kadımı yazmış bende Tskx kasar beraber gıderız dedım sız yanlış mı anlıyorsunuz olemı anlamak ıstıyorsunuz eger kavga etmek ıstıyorsanız her zaman burdayım.
benım kufurum varsa fotoya koy bı sey bulamayınca kufur cıkartıyorsunuz anca bunlar 3 yasındakı bebeler yapar
guldemır sozum sana degıl:dunku cocuk benı daha tanımadan bana yorum yapıyor bu kadar da olamaz benı tanıyan bılır merak etmeyın sız 2-3 bebeler dısında onlarıda ogrenmış oluyoruz
konunuzu kırletmek ıcın gelmedım ark lık ıcın geldık tanıdık ark lar var dıye ama onlarda yokmuş galıba
yılmaz gelmıs tartısma cıkartıyor once bı adam gıbı okusun benım yorumu 'la' kelımesı kendımızı sıze yakın hıssettıgımız ıcındı ama artık yakın felen degılız merak etmeyın bı daha gelmeyız konunuza
YUKARDA NELER YAZDIGIMI OKUYUN SONRA YORUM YAPINIZ...
Ama bugün de gördügüm kadariyla benim Loncama sataşiyor. Amacı prim yapmak belli bunu Lonca sayfamdan yazmak istemedim çünkü ne desem boş. Boş bi tenekeden nasıl ses çıkıyorsa bundanda çıkacak eminim.
Buda FianNa Loncasına yazdıklarından bir kesit...
Tskxgenelkrmay yazdı:serax ben mehmettt benm hakkımda bugun oyunda bı sıler demıssın burdanda yazarsan aynılarını sevınırım... yok yere tartısma cıkarıyorsun kavga ıstıyorsan burdayız her zaman ıyı form lar
SAYGILARIMLA...mehmettt
Size sadece bir hatırlatmada bulunmak isterim Fikriniz ne ise zikrinizde o olsun. TSK Şehitleri anlamk için kuruldu diyorsunuz polemiksiz bir gününüz geçmiyor. Ya Lonca ismini değiştirin yada edebinizle oynayın.
Bu da Kendi Lonca sayfası...
eray yazdı:memet bu seraxs ye nolmuş öyle . Eleman kendisini bi b*k sanıyor. Senin hakkında ileri geri konuştu .Ağzının payını verdimde .Yarın cafede anlatırım . Oyunda artistler çoğalmış.
ilerde gorusucez onunla merak etmeyın YaRIN TOPLANTIYA KATILMAK ZORUNLUDUR ISI OLMAYAN ARK LAR ICIN GECERLIDIR IYI FORM LAR KATILIRLARSA SEVINIRIM SAAT 12:00 OGLEN VAKTI
ilerde gorusucez onunla merak etmeyın YaRIN TOPLANTIYA KATILMAK ZORUNLUDUR ISI OLMAYAN ARK LAR ICIN GECERLIDIR IYI FORM LAR KATILIRLARSA SEVINIRIM SAAT 12:00 OGLEN VAKTI
Memet elinde delil varsa hiç acıma böyle kişiliksizlere yayınla direnk yoksa akıllanmaz bunlar
Hmm belirtmek istedigim şu kanıtınız varsa buyrun yollayın cezasi neyse çekmeye razıyım ? Tenekedende Ses çıkıyor değil mi ?
Sanal alem kapılıp gitmem Normal yaşam tarzım önemli... Hem oyun içi hem forumda prim için kulüp aramaya kalkmayın kendinize bi kulüp kurunda bişeyler yapmaya çalişin.
Çocuklugun lüzumu yok sonuçta aynı çati altında bişeyler yapılmaya çalişiliyor buna mani olmayın....
Bi her hangi tartişma konusu değil bilgilendirmedir. Özelime gelemeyipte forumda Lonca sayfalarına yazacak gururun var ama özele yazacak kadar gururun yok mu ?
1. gelınce Bızans loncasının konusunda sayfa 43--44--45 bakarsanız kım ne demıs gorursunuz sadece benım yorumları koymayı bılıyorsunuz yılmazında koysanıza bıcık kım haklımış o loncada tanıdık ark lar var burhanxbızans benım en yakın ark demıskı kadımı bı gormek nasıp olmadı felen: bende dedımkı merak etme loncam kassın beraber yaparız la knkam dedım yılmaz tartısma cıkartıyor ordan tam oku once yorum ları uzatan tartısma cıkaran kımmış bız ınsan yapıyoz sızın gıbı hayvanlık degıl ...
ben memett mehmettt mehmettttttttttttt bu oyunda dogdum bu oyunda yaslanıyorum sızın gıbı dunku bebelere tartısma konusu cıkaran lara helal olsun ne dıyım haddını bılmeyen ler dunku bebeler nası da artıst lenıyor anlamıyorum tobeler olsun ne dıyeyım
benı tanıyan tanır dostum merak etme benım yorumları koyup baskasının kını koymuyorsun suclu bızı cıkartıyorsun ne dıyeyım bu da senın akılsızlıgın...
kac senelık Sene lık IKV hayatımda kımsele tartısma cıkarmadım cekemeyenler utansın ıyı form lar
sizin gıbı adamlara papuc bırakmayız gorusecez...........
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Gözlem Yapıyosan amacın tartışma çıkarmak değilse bunu gelir uygun bir dille bize anlatırsın , burda konu açmanda olan tek amaç '' Yalakalık'' , ''Yaramışlık'' ..! Mevlana boşuna dememiş ''Ne Olursan Ol Kendin Ol''
mehmeti 3 senedir tanırım.Ne kadar dürüst doğru olduğunu anlatamam.Arkadaşlık kurabilirsen öğrenirsin.Forumda Bilge
Görünerek biraz saygınlık elde ettin.Serdar Senin adını Style olana kadar anca ortada kimsesiz dolanırken görmüştüm. Maşaallah Hiçbir Kavgadan eksik olmuyosun. Tsk Bizans Arasındaki Münakaşaya hemen el atmışsın. Adalet dağıtıcısı Seraxs :lol:
Amaç: Reklam...Senaryo: Yılmaz Abiyi savunurmuş gibi Mehmet'in üzerine gitmek.Forumda ne zamandır tartışma yaratamadığı için, favori olarak hissedemiyor kendisini.Oyunlara gelmeyin.
Mehmet toprağım oyuna giriyorsan girdiğin vakiti yaz aranızdaki sorun ney ise Yılmaz Abi ile konuşmak isterim.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
CcCxhasanxCcC yazdı:Gözlem Yapıyosan amacın tartışma çıkarmak değilse bunu gelir uygun bir dille bize anlatırsın , burda konu açmanda olan tek amaç '' Yalakalık'' , ''Yaramışlık'' ..! Mevlana boşuna dememiş ''Ne Olursan Ol Kendin Ol''
Herkes bir dil uzatmış.Ama öncelikle belirtmek istediğim mehmetttin yaptığı yorumlar beni şaşırttı.Ondan beklemediğim bir davranıştı.Loncanız sisteme oturmuş olabilir fakat bu herkese laf çarpma yada rahatsız etme hakkını vermez.
Serdar abiyede dil uzatmışsınız.Madem çok biliyorsunuz içinizden biri bir kanıt koysun eywallah diyelim.Bu oyunda tanıdığım en temiz,en dürüst oyunculardan biri kuşkusuz Serdar abi(Serax)'dır.
Bu konudan sonra bizede görüşürüz demişsiniz Fakat bilmenizi isterim biz kimsenin seviyesine düşecek kadar alçalmadık.
İyi forumlar
sabrizmirksk/Fianxpatron
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
SaZoBaLiiii yazdı:Amaç: Reklam...Senaryo: Yılmaz Abiyi savunurmuş gibi Mehmet'in üzerine gitmek.Forumda ne zamandır tartışma yaratamadığı için, favori olarak hissedemiyor kendisini.Oyunlara gelmeyin.
Mehmet toprağım oyuna giriyorsan girdiğin vakiti yaz aranızdaki sorun ney ise Yılmaz Abi ile konuşmak isterim.
benmde en yakın ark oluyor burhan bende dedım kı knkam bızım lonca kassın beraber yaparız la dert etme gıbı bısı yazdım
Yılmaz da sen kım oluyor sun da la hıtabıyla konusuyorsun demıs ben yılmazla muhatab olmadım burhanla muhatabım kotu bısı de desek tamam dıcem yılmaz atla dı ordan ıste hepsı onların konusunda yazıyo ılla tartısma ıstıyorlar ben hep burdayım nasılsa beklerım...
hemserimmm saat 12:00 cumartesı toplantı yapcez oyundan detaylaa bı sekılde herseyı anlatablırım sana ıyı form lar.
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Hohohoho Derdınız kadım olsun Kardeslerım Gelın saat gece 23.00 da Sıze bır operasyon duzenlıyelım Ama su namuslu sereflı hassıyetlı kısıler gelmesın 1 hafta onceye kadar savundugu loncaya laf atan kısı sımdı gelmıs o loncayı savunuyor Ne Kasar olmus bu Dunya Artık adam ne yapacagını sasırdı once YONETILIGE soyundu sımdı ıse Lonca avukatlıgına sırada ne var acaba ? Mehmetttt aksam loncanı topla benden haber bekleee 3 gun once 3 grup kestık bana 1 gup getır gerısı kolay.. Polemıgede gırme Bazıları sızın uzerınızden prım yapmaya calısıyor Bunlara fırsat verme..... Iyı formlar....
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!
Ryannnxunruly yazdı:Hohohoho Derdınız kadım olsun Kardeslerım Gelın saat gece 23.00 da Sıze bır operasyon duzenlıyelım Ama su namuslu sereflı hassıyetlı kısıler gelmesın 1 hafta onceye kadar savundugu loncaya laf atan kısı sımdı gelmıs o loncayı savunuyor Ne Kasar olmus bu Dunya Artık adam ne yapacagını sasırdı once YONETILIGE soyundu sımdı ıse Lonca avukatlıgına sırada ne var acaba ? Mehmetttt aksam loncanı topla benden haber bekleee 3 gun once 3 grup kestık bana 1 gup getır gerısı kolay.. Polemıgede gırme Bazıları sızın uzerınızden prım yapmaya calısıyor Bunlara fırsat verme..... Iyı formlar....
eyw kardeşım bundan sonra kımse ıle yakın ark olunmaz satıcı cok oyunda...
Burhanxbızans demıskı kadımı yapamadık bı :
bende dedım kı : dert etme knka lonca kassın yapaarız sorun mu la dedım.
YILMAZ ORDAN ATLADI 'LA' MI SEN KIM OLUYORSUN 'LA' DIYE KONUSUYORSUN DIYO Burhanxbızans benım en yakın ark lardan ıstedıgım gıbı konusurum sanene hey allahım delı edıyorlar ama gume dusmem ben merak etme odesırız
Ryann eyw kardesım sızde olmasanız bu oyun cekılmez...