Mcbalamir V Rowxferro

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zumrutyaprak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mcbalamir V Rowxferro

Mesaj gönderen zumrutyaprak »

Ben Bana Dalmayan arz arkadaslara dalmıyorum ...kp ye ıhtıyacım Yok...Banada kolay kolay kımse dalmaz ..Ama Ferro Arkdasımız Mcbalamir Carında bana arkdaslık ederken Titxtabip çarında daldı...Ama ben Ferro Içın Berru v dıqer arkadaslara sayqısızlık edıp qorevınden alı koymadım ...Ben Çar kasarken daldı canımı 50 ındırdı v bır arkdası daha yardımcı olarak canımı 26 Yapıp deparladım Fakat kesemedıler...v benden ws Teklıfınde bulun Ben cvp vermedım Ama foruma konu koyunca Vs kabul eddım ...Ve Sonuc 3,0 Mcbalamir 3 Rowxferro eskı dostum 0

Resim

Mcbalamir Cnquerorxahmet Trxxumut İhtiiyar Cnquerorxdosser Titxtabip Titxbaybars Titxumut
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Mcbalamir V Rowxferro

Mesaj gönderen Oceans »

iyi yaptın knk şerro ferro ya az bile.Ben bu adamı oldum olası sevmem.dahada sevmiyorum.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
bycLowny
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bycLowny »

ferro yu bırkz daha ezmişşsin umut usta / Alkış Tebrikler.
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff

39 ZamaNı >>

Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs

BuRak & €miN

Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Ha bu arada Kardeş geçmiş olsun çarında silinmiş.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Öncelikle ben seninle hiç bir zaman samimi olduğumu hatırlamıyorum.
Zaten sana karakteri veren kişi yani senin kuzen mi oluyo nedir bilmiyorum(kadir) oyunu bırakmadan önce bana iyice bir sövmüştü. Bu yüzden bu karaktere bir kinim vardı. Ben sana bugün defalarca kez vs teklif ettim. Bana "adam olmayanlarla vs atmıyorum" deyip geçiçtirdin. Vs'den kaçtın. Ama bu akşam ne hikmetse item alcağın arkadaşın oyuna mı girdi artık bilmiyorum. Ondan itemleri aldıktan sonra bana efelendin. Zaten orda olanlar bilir vsye ne kadar geç geldiğini.
Her neyse item almasan dahi bugün şansın yerindeyse beni yenebilirdin. Çünkü savaşçı vs'si hiç bir zaman gerçek itemlerin değerini yansıtmıyo. Malesef ki oyunumuzda vslerde en önemli faktörlerden biri "şans". Ben sana rövanş teklif ettim kabul etmedin. Çünkü yenilme ihtimalin olduğunu sen de biliyorsun. Bunu senin liderin delikurt da bilir. Zamanında 3 0 almıştım. Rövanş rövanş diye yalvardı. Ve ona bir fırsat verdim rövanşı 3 1 aldı. Her neyse ben rövanşa her zaman hazırım bunu bilmeni isterim. Ayrıca benim 500mye yakın nakitim 1myi aşkın klan param ve full yücelen ardenneler ve full element setim vs vs.. bulunmakta. Yani istetiğim seti dizme imkanına sahibim beni bilen bilir. Ama ne gereği var ki bugün yarın bölgeler gelecek çöp olacak hepsi boşuna israf... :)

Dipnot; Konu hakkında olumsuz yorum yapanlar(oceans,byböceq) zamanında kuyruğuna bastığım kişilerdir. Bu yüzden bu tip yorumlar yapmalarını doğal karşılıyorum
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
zebani27
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen zebani27 »

Biz sizler gibi burada her ws nin kaydını tutup konu açma gereği duymuyoruz...Bırakın artık bu ws'yi yenip foto alıp foruma koymayı....Eğer bu kdr kendine güveniyorsan zaten buraya böle konu açma gereği duymassın.
ROWxİRONMAN

SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .

Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.

KONFUÇYÜS
Kullanıcı avatarı
CyBeRxLe0o0o0o
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CyBeRxLe0o0o0o »

zumrutyaprak yazdı:Ben Bana Dalmayan arz arkadaslara dalmıyorum ...kp ye ıhtıyacım Yok...Banada kolay kolay kımse dalmaz ..Ama Ferro Arkdasımız Mcbalamir Carında bana arkdaslık ederken Titxtabip çarında daldı...Ama ben Ferro Içın Berru v dıqer arkadaslara sayqısızlık edıp qorevınden alı koymadım ...Ben Çar kasarken daldı canımı 50 ındırdı v bır arkdası daha yardımcı olarak canımı 26 Yapıp deparladım Fakat kesemedıler...v benden ws Teklıfınde bulun Ben cvp vermedım Ama foruma konu koyunca Vs kabul eddım ...Ve Sonuc 3,0 Mcbalamir 3 Rowxferro eskı dostum 0

Resim

Mcbalamir Cnquerorxahmet Trxxumut İhtiiyar Cnquerorxdosser Titxtabip Titxbaybars Titxumut
gel bakalım bugün oyuna bul beni çar silmesine atalım...ya da 100m 200m oke....kimlerle oyun oynadıgına dikkat et.
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

zebani27 yazdı:Biz sizler gibi burada her ws nin kaydını tutup konu açma gereği duymuyoruz...Bırakın artık bu ws'yi yenip foto alıp foruma koymayı....Eğer bu kdr kendine güveniyorsan zaten buraya böle konu açma gereği duymassın.

viewtopic.php?f=32&t=20548&start=0

İyi forumlar.. iyi bak ironman
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
CyBeRxLe0o0o0o
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

varsa row larla sorunu olan halledelim kökten ;)
Kullanıcı avatarı
CyBeRxLe0o0o0o
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

yok galiba sorunu olan....
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön