Buraya kadarmış..
Re: Buraya kadarmış..
Yha o #@!? Joob oç memet yada sen yapdın bu konusmalarına raqmen . Eskıden bana yalakalık yapardın şimdi noldu sıfacına ortak et cıyaklyıyan kim
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
tmm olm onlara sözüm yk ' da ben senin ne üye adını ne msn ini ne yan çarlarını biliordum sende bilrsin ??

SoNy123 yazdı:Dünkü aç qelmiş millete abilik taslıyor :lol:zumrutyaprak yazdı:bycLowny yazdı:Allah bin belanı versin senin joob allah bin belanı cehennemde yan inşallah şerefsizin evladı byböceq bloodxswinqxşifa xveronicax xxveronicaxx carlarım silinmiştir :arkadaşlar bu itin yüzünden alalh bin belaını versin senin şerefsizin evladı. Arkadaşlar saat 23.07 sıralarında darkxray carıma girmiştim sonra xxveronicaxx adlı yan carımda bır kişi oldugunu gördüm abim uyuyordu . ( Burak ) Benden ve abimden baska sıfreyı kımse bilmiyordu . Oyundam cıktımda cara girmiştim . Byböceq-Bloodxswinqxşifa-Xveronicax Xxveronicaxx Carlarım silinmiş inanamadım sonra bu ysazıyla karşılaştım
Allah bin belanı versin ahirette İki elim yakamda .. #@!? Herif arkadaslar bu herif Darkdevıls Sony1454 üyeliqiyle forumda dolaşşan şerefsizin oçun ta kendisidir lütfen dikkatli olun . Allah bın belanı versin #@!?![]()
Degmez emın ..Herturlu yardımcı olurum Sana kafana takma ...
Mcbalamir
Kim aç lan . Oquz o adam sen qiderken dönüyordu bıraz lafını bilde konuş .
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Hadi ya yolda nie karşılaşmadıqq ?? :mrgreen: la olm bassın qitsin bizim qittiqimiz yollara çoğu kişi ulaşamaz ki buda onlardan biri qitsin kıçına item geçirsin sonra gelsin karşıma değmez desin . !bycLowny yazdı:SoNy123 yazdı:Dünkü aç qelmiş millete abilik taslıyor :lol:zumrutyaprak yazdı:bycLowny yazdı:Allah bin belanı versin senin joob allah bin belanı cehennemde yan inşallah şerefsizin evladı byböceq bloodxswinqxşifa xveronicax xxveronicaxx carlarım silinmiştir :arkadaşlar bu itin yüzünden alalh bin belaını versin senin şerefsizin evladı. Arkadaşlar saat 23.07 sıralarında darkxray carıma girmiştim sonra xxveronicaxx adlı yan carımda bır kişi oldugunu gördüm abim uyuyordu . ( Burak ) Benden ve abimden baska sıfreyı kımse bilmiyordu . Oyundam cıktımda cara girmiştim . Byböceq-Bloodxswinqxşifa-Xveronicax Xxveronicaxx Carlarım silinmiş inanamadım sonra bu ysazıyla karşılaştım
Allah bin belanı versin ahirette İki elim yakamda .. #@!? Herif arkadaslar bu herif Darkdevıls Sony1454 üyeliqiyle forumda dolaşşan şerefsizin oçun ta kendisidir lütfen dikkatli olun . Allah bın belanı versin #@!?![]()
Mcbalamir

Msnni ver oquz lafı deqiştirme.
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
yardım edıcem dedı ya nasılda yalakalık yapıor kodumunun DDDDDDbycLowny yazdı:SoNy123 yazdı:Dünkü aç qelmiş millete abilik taslıyor :lol:zumrutyaprak yazdı:bycLowny yazdı:Allah bin belanı versin senin joob allah bin belanı cehennemde yan inşallah şerefsizin evladı byböceq bloodxswinqxşifa xveronicax xxveronicaxx carlarım silinmiştir :arkadaşlar bu itin yüzünden alalh bin belaını versin senin şerefsizin evladı. Arkadaşlar saat 23.07 sıralarında darkxray carıma girmiştim sonra xxveronicaxx adlı yan carımda bır kişi oldugunu gördüm abim uyuyordu . ( Burak ) Benden ve abimden baska sıfreyı kımse bilmiyordu . Oyundam cıktımda cara girmiştim . Byböceq-Bloodxswinqxşifa-Xveronicax Xxveronicaxx Carlarım silinmiş inanamadım sonra bu ysazıyla karşılaştım
Mcbalamir
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- CyBeRxLe0o0o0o
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bu oguz yapamaz bence orta 2 ye gdiyo
xD
Geçmiş Olsun Emin Ne Yazıkkı Var Emek Hırsızları Allah Bir Gün Cezalarını Vericek ...

Rowxkomando süzmesi bana bölqeden Joob Rowxdeprasyon şerefsiziyle ortaklık yaptınız diyordunuz iftira attınız ne yalakası yapıyorum . Ben senin qibi millete knk diyerek itemlerini soymuyorum .
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byefsane yazdı:Geçmiş Olsun Emin Ne Yazıkkı Var Emek Hırsızları Allah Bir Gün Cezalarını Vericek ...
Saqolasın kardeşim
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN