oyunda yokken arkamdan laf atmıs galıba yasarım o yuzden konudan konustum k bakma tartısmak yaratmak ısteyen o dur ben degılım benı tanıyosun sende nası bırı oldugumu bılıyosun yasarım...
eger sende onu bana savunacaksan bastan solekı slm alıp vermeyelım kac senelık ark lar var hepsı satıyor sızde yapacaksanız bastan soleyınkı fıyatımızı bılelım...
[FiaNNa Loncası] "Fianx"
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
serdarim msj yeni gordum kimimiz calisir kimimiz okur sen tahsilini tamamlayip calisma hayatina atilmisin darisi bizim basimiza diyelim artik oyuna az girsende yanimizdasin ya salla
opuldun .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Mehmet senlnle paylastigimiz seyler farklidir Serdar ile paylastigimiz seyler faklidir bunun yeri burasi degil gayet guzel giden forum konumuza yakisani soyledim mzel msj lutfen .

FianxLeewoht

FianxLeewoht
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
TAMAM yasarım senımı kırıcam cok ozur dılerım ıyı form lar ...FianxLeewoht yazdı:Mehmet senlnle paylastigimiz seyler farklidir Serdar ile paylastigimiz seyler faklidir bunun yeri burasi degil gayet guzel giden forum konumuza yakisani soyledim mzel msj lutfen .
Optımusbryann char calındı bılıyosun batunun nası gerı alıcaz sen anlarsın bu ıslerden yaşarım.

- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Tskxgenelkrmay yazdı:TAMAM yasarım senımı kırıcam cok ozur dılerım ıyı form lar ...FianxLeewoht yazdı:Mehmet senlnle paylastigimiz seyler farklidir Serdar ile paylastigimiz seyler faklidir bunun yeri burasi degil gayet guzel giden forum konumuza yakisani soyledim mzel msj lutfen .
Optımusbryann char calındı bılıyosu
n batunun nası gerı alıcaz sen anlarsın bu ıslerden yaşarım.
Evet duydum gecmis olsun tekrardan mail atsin veya tel ile arasin pek anlamam .

FianxLeewoht

FianxLeewoht
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
aramışta 1 haftadır takan yok nese bı de ben arıcam olmasa batu oyunu bırakırsa bende bırakırım sadece batu degıl sızlerın ıcın oynuyorum bu oyunu en yakın ark larımsınız sızın ıcın her seyı yapabılırım sadece lafta degıl bı sıkıntınız olursa maıl atın yeter yasarım ıyı form larFianxLeewoht yazdı:Tskxgenelkrmay yazdı:TAMAM yasarım senımı kırıcam cok ozur dılerım ıyı form lar ...FianxLeewoht yazdı:Mehmet senlnle paylastigimiz seyler farklidir Serdar ile paylastigimiz seyler faklidir bunun yeri burasi degil gayet guzel giden forum konumuza yakisani soyledim mzel msj lutfen .
Optımusbryann char calındı bılıyosu
n batunun nası gerı alıcaz sen anlarsın bu ıslerden yaşarım.
Evet duydum gecmis olsun tekrardan mail atsin veya tel ile arasin pek anlamam .

-
- FareAdam Düşmanı
Okuduk okuduk boşa ya baktım bişeyler olmuyor kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalişiyoruz. Bi şirket işi var eğer ortaklar arasında uzlaşma olursa süper olur açimdan... Hayırlısı bakalımFianxLeewoht yazdı:serdarim msj yeni gordum kimimiz calisir kimimiz okur sen tahsilini tamamlayip calisma hayatina atilmisin darisi bizim basimiza diyelim artik oyuna az girsende yanimizdasin ya sallaopuldun .
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
Hayılısı ne ise o olsun Serdar.Ama en iyisi kendi işini kurup piyasayı seyretcen.(Benim hayatım kışın özel ders yazın pc teknikerliği arasında geçen bir yaşam hikayesidir)SeraxsTyLe yazdı:Okuduk okuduk boşa ya baktım bişeyler olmuyor kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalişiyoruz. Bi şirket işi var eğer ortaklar arasında uzlaşma olursa süper olur açimdan... Hayırlısı bakalımFianxLeewoht yazdı:serdarim msj yeni gordum kimimiz calisir kimimiz okur sen tahsilini tamamlayip calisma hayatina atilmisin darisi bizim basimiza diyelim artik oyuna az girsende yanimizdasin ya sallaopuldun .
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
GÜNCEL!!!

serisavaşcı Fianxserisavaşcı TsKxSeriSAVASCI TsKxDxTuğGeNeRaL TsKxHxINCA xINCAx
FİAN'A & TsK
FİAN'A & TsK