Lan at fası erkek oLsan nick weridin rekLam yapma RekLam oLursunhasan1150 yazdı:Delikurt yazdı:Whisky yazdı:deliFino sen bu Loncadan çıkmadıkça hiç bi haLt oLmaz
Ayrıca Lonca başkanı titxaLi die biLiyorum ben
Annesi muhterem kendisi köprüaltı çocuğu... Lonca kurucu başkanı benim,
lakin sizin gibi ahlaksızlar ile uğraşmaktan loncam a ayıracak vakit pek
bulamıyorum, dolayısıyla görev paylaşımı yapılmasını istedim ve 3 ay da
bir Lonca Yöneticisi seçeceğiz şu anki yönetim kurulu Titxali ve Titxaybala
başkanlığında lonca idari işlerini yürütmektedir.
Titxdelikurt
Kurucu Başkan
LAN WİSKİ SEN NE KOPEKLİK YAPİON ORADA ZORUNUZAMI GİDİO LAN
T.İ.T. Türk İstihbarat Teşkilatı B/D
Re: T.İ.T. Türk İstihbarat Teşkilatı B/D
ωнιѕкվ
Gölge güneşe varamaz !
Gölge güneşe varamaz !
öncelikle hepiniz mrblar ben titx loncasından ayrıldıgımı burdaki arkadaşlara söylemek istiyorum. loncada geçen iyi günlerim oldu lakin son znmlarda bana yapılan haksızlıkları hak ettigimi sanmıyorum. ve Titxecell üyenizin bana ettigi küfürleri Titxali (abi)'me sundum sonuçta şunu söylemek istiyorum ki loncanıza başarılr diyorum ve burada bırakıyorum. çarımı silmiyecegm şuan kp ve bi kaç üretim için. tekrar başarılar...
BaTmAnLı072
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
andac boş ver neyin tartışmasını yapıyoruz.. bunun küfür ettiğini daha öncede şimdide ispatladık bu küfür etmedim diyor onlarca küfürlü fotosu var hırsızlık yapmam diyor yapmadığı hırsızlık kalmadı boş ver eğer ağır konuşursa her zaman son noktayı ben koyarım kou delikurt da olsa bi başkasıda olsa ve gelelim deli şimdi uza beni bilirsin ağızımı bi açarsam burda son sonu ben yazarım unutma t-it lerin kaçışı :mrgreen: :mrgreen: ve diğer konuları eğer ben bi yerde konu açıyorsam destek gelir sizde köstek gibi kalırsınız şimdi uzatma uza andac lada uğraşma yoksa zamanından önce çıkarım karşına...
Speed desem yeterli sanırım...
Serhat kardeş, seni tanımam etmem.Fakat hakkında iyi şeyler duymuyorum.Bu sorun senden mi kaynaklanıyor onuda bilmiyorum.Ama orada sırf sana kızarak loncanız hakkında ileri geri yorum yazan kişileri kınıyorum.Türk İstihbarat Teşkilatı(T.İ.T)'lerin devamını diliyorum.Yeni forumumuzda ki konunuz hayırlı olsun.
Yürübe kim tutar seni ama ortada koyma işLemi warsa sonuncu benimdir xDSpeedRacer yazdı:andac boş ver neyin tartışmasını yapıyoruz.. bunun küfür ettiğini daha öncede şimdide ispatladık bu küfür etmedim diyor onlarca küfürlü fotosu var hırsızlık yapmam diyor yapmadığı hırsızlık kalmadı boş ver eğer ağır konuşursa her zaman son noktayı ben koyarım kou delikurt da olsa bi başkasıda olsa ve gelelim deli şimdi uza beni bilirsin ağızımı bi açarsam burda son sonu ben yazarım unutma t-it lerin kaçışı :mrgreen: :mrgreen: ve diğer konuları eğer ben bi yerde konu açıyorsam destek gelir sizde köstek gibi kalırsınız şimdi uzatma uza andac lada uğraşma yoksa zamanından önce çıkarım karşına...
ωнιѕкվ
Gölge güneşe varamaz !
Gölge güneşe varamaz !
Tarafsız ve ön yargısız yorumların için teşekkür ederim, meyve veren ağaç taşlanır bunda hem fikiriz, lakinJewelryy yazdı:Serhat kardeş, seni tanımam etmem.Fakat hakkında iyi şeyler duymuyorum.Bu sorun senden mi kaynaklanıyor onuda bilmiyorum.Ama orada sırf sana kızarak loncanız hakkında ileri geri yorum yazan kişileri kınıyorum.Türk İstihbarat Teşkilatı(T.İ.T)'lerin devamını diliyorum.Yeni forumumuzda ki konunuz hayırlı olsun.
güneş balçık la sıvanmaz... Er yada geç güneş doğar...
Titxdelikurt
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
Bu sunucuda ben oLduktan snra senın qüneşn Hiç doqmayacak bosuna bekLeme serhat iti artık bazı seyLere zorLuyosunuz adamı hadi bakaLım bundan snra sn we Loncan için qüneş doqucakmı qörücez !
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine..
]
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
Bu Lonca Srhatn mı La ?xJokerx24 yazdı:Bu sunucuda ben oLduktan snra senın qüneşn Hiç doqmayacak bosuna bekLeme serhat iti artık bazı seyLere zorLuyosunuz adamı hadi bakaLım bundan snra sn we Loncan için qüneş doqucakmı qörücez !

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
Arkadaşlar sizin kızgınlığınız Serhat'a yani Titxdelikurt'a.Fakat bütün hıncınızı T.İ.T Loncasından almanız için geçerli bir sebebiniz var mı?
- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
Hea öLeyms kanka kndı qıbı bı kac maLıda topLamıs kndı capında eqLenıyoLar işdesihirbaz yazdı:Bu Lonca Srhatn mı La ?xJokerx24 yazdı:Bu sunucuda ben oLduktan snra senın qüneşn Hiç doqmayacak bosuna bekLeme serhat iti artık bazı seyLere zorLuyosunuz adamı hadi bakaLım bundan snra sn we Loncan için qüneş doqucakmı qörücez !
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine..
]