Yaklaşık olarak 1-1,5 ay önce başvuru yapmış ve 2. aşamaya geçmiş olan arkadaşlarımızdan bazıları aramıza katılmaya hak kazanmıştır.Yeni charlarıyla birlikte GENÇFB ailesine katılmışlardır.
Klan ve Bölge kanalından belirttiğimiz kişiler charlarını yeni açmış bulunmaktalar.Yakın zamanda aramıza katılan arkadaşların isimleri sitemizde yer alıcaktır.Hiç bir şekilde ıkvforum adresine isimlerimiz yazılmıcaktır.Klan, Bölge ve sitede ismi geçmeyen kişiler Loncamızın Üyesi değildir.
Cuma gününden itibaren başvuru yapan ve/veya yapıcak olan arkadaşlarımız belirli aşamaları geçtikten sonra charlarını açabileceklerdir.
Loncamıza katılmak isteyen arkadaşlar www.gencfbloncasi.com adresine girip başvuru yapabilirler.Başvuruları Değerlendirilmeye alındıktan sonra cevaplar mail olarak aktarılacaktır.
GENÇFB Loncası Resmi Konusu
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- TAYFAxASKR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GENÇFB Loncası Resmi Konusu
Slm Gencfb aiLesi yeni resmi konunuz hayirLi olsun..
Slm muhammet nasilsin kuzum iyimisin?
Slm muhammet nasilsin kuzum iyimisin?

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN
slm bende GENÇFB loncasna grmek ıstıyorum
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Tşkler ablacım
saol sen nasılsın iyimisin oyunda göremiyorum artık seni
- SaZoBaLiiii
- İskele Babası
Sanada bulaşayım kanka ne ediyon face e gel...
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Selam millet
Foruma bir yorumda ben yapayım dedim
Yeni aileme merhaba diyorum tekrardan 
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Ve Bizde Tekrardan Hoşgeldin Diyoruz . . .
Nice Mutlu Yıllara . . .
Nice Mutlu Yıllara . . .
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Merhabalar ;
Öncelikle Loncamıza yeni katılan tüm arkadaşlar Loncamıza hoşgeldiniz , Loncamız sizinle birlikte güzel yerlere gelicektir.
28.05.2010 tarihinde yapılan başvuru değerlendirilmeleri Başvuru yapan tüm arkadaşlara iletilmiştir.Daha önceden Loncamıza başvuru yapmış fakat olumsuz sonuç almış olan arkadaşlarımız lütfen tekrar başvuru yapmasınlar.Yapıcakları başvurular silinecektir.İkinci aşamaya geçen arkadaşlarımızın başvuruları tekrar değerlendirilmeye alınacaktır.
Başvuru yapmak ve/veya sitemizi gezmek isteyen arkadaşlarımız www.gencfbloncasi.com adresinden sitemizi ziyaret edebilir.
Öncelikle Loncamıza yeni katılan tüm arkadaşlar Loncamıza hoşgeldiniz , Loncamız sizinle birlikte güzel yerlere gelicektir.
28.05.2010 tarihinde yapılan başvuru değerlendirilmeleri Başvuru yapan tüm arkadaşlara iletilmiştir.Daha önceden Loncamıza başvuru yapmış fakat olumsuz sonuç almış olan arkadaşlarımız lütfen tekrar başvuru yapmasınlar.Yapıcakları başvurular silinecektir.İkinci aşamaya geçen arkadaşlarımızın başvuruları tekrar değerlendirilmeye alınacaktır.
Başvuru yapmak ve/veya sitemizi gezmek isteyen arkadaşlarımız www.gencfbloncasi.com adresinden sitemizi ziyaret edebilir.
Loncamızın Başvuru Alımları Çok Yakında Bitecektir...... Başvuru Yapmayan Arkaşalara Başvuru Yapmalarını Öneririz.
Başvuru Alımları Bittiği Günden İtibaren Baivuruların Hiçbiri Geçerli Olmayacak Ve Kabul Edilmeyecektir.
Sayfamızda Tartışma çıkarıcak yorumlardan kaçınınız.
Sitemizi Ziyaret Etmenizi Önerir,Sitemiz Hakkında,Değiştirilmesi İstediğiniz Bir Öneriniz Varsa Bizimle Paylaşmanızı Rica Ederiz.
Sitemizi www.gencfbloncasi.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.
Eğlenmeyi bilene İyi eğlenceler dileriz.
Başvuru Alımları Bittiği Günden İtibaren Baivuruların Hiçbiri Geçerli Olmayacak Ve Kabul Edilmeyecektir.
Sayfamızda Tartışma çıkarıcak yorumlardan kaçınınız.
Sitemizi Ziyaret Etmenizi Önerir,Sitemiz Hakkında,Değiştirilmesi İstediğiniz Bir Öneriniz Varsa Bizimle Paylaşmanızı Rica Ederiz.
Sitemizi www.gencfbloncasi.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.
Eğlenmeyi bilene İyi eğlenceler dileriz.
- erkontxbizans
- İri Fare Avcısı
- Lonca: ÜSTADLAR
Başından beridir 45 liyiz sonuna kadarda AKHİSARLIYIZ
Ezük Göstepeli = Xliderr:D
Ezük Göstepeli = Xliderr:D
THYaTRiaA
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ