Suçsuz yere banlıyorsunuz sonra hak dediikmmi sus diyorsunuz
Suçsuz yere banlıyorsunuz sonra hak dediikmmi sus diyorsunuz
Arkadaşlar bugün Bir arkadaşımız suçsuz yere Sınırsız banlanmıştı. ve hakkını aramak için cezayı şikayet edince Maden'i programla çekiyorsun diye bi cevap almış ve sonrada o arkadaşımız diyorki madem ben suçluyum ozaman IP mi verim Pcme iyice bi bakın diyor. bunu dedikten sonra ben estim gürledim 'Parladım'. ve Sonra 2 saat sonra Foruma tekrar bakım Cevap olarak ne yazılmış diye Konuyu silmişler Madem bi halt yapıorsunuz yöneticiler biriniz çıkıpta işte arkadaşınız böyle böyle Kanıtımız var elimizde O yüzden banladık hakkımızı arıyoruz çünkü haklıyız bizi banlıcağınıza Ronaldihox i banlayın böyle adilikmi olur ya .. Bİrisi çıkıp yönetici taklidi yapıor sonrada Nacomennt olcak kişi çıkıp tamam sizi affettim çaldıqınız çarlar sizin olsun dior sen kimsinki Affediyorsun okadar şikayet ettik o kişileri ceza bile almadılar tamam bizde yönetici taklidi yapalım karakter gasp edelim snrada Yönetici qeldiğinde özür dileriz bi dah olmucak deriz tamam oh bedavadan karakter sahibi oldun. Daha fazla konusturmayın beni oyunun bütün açıklarını İKV e açarım... yeter ya canıma tak etti

Re: Suçsuz yere banlıyorsunuz sonra hak dediikmmi sus diyorsunuz
Merhabalar
Arkadaşınız banlanmış ise , arkadaşınızın ikvdestğe mail atması lazım , yazdıklarınıza bakılırsa, zaten kendisine yolladığı itirazın cevabı verilmiş .
Forum üzerinden bu tarz şikayetlere cevap ve çözüm getirilmemektedir. sizinle alakalı olmayan detaylarını bilmediğiniz konuları açıp, yorum yapmanız esip gürlemeniz ayrı bir yanlıştır.
Oyuncu yada görevliler hakkında ( buna bende dahilim ) , şikayetleriniz var ise , kanıtlarla birlikte ikvdestek@sobee.com.tr adresine başvurun lütfen .
Konuyu kilitliyorum , lütfen benzer konular açmayınız .
iyi forumlar