Mynetten Ttnet e bi aktarırım söz konusu ttnet hesabıma aktivasyo geldi onayladım fakat mynete gelmedi nedenini bilen var mı simdiden tesekkürler
Saygılar...
Karakter aktarımı arkadaslar sorum olacak
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Re: Karakter aktarımı arkadaslar sorum olacak
bana facebook adresini verirsen iletişim olarak çözümü anlatabilirim 
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Mynet e-postasındanda onaylamayı unutmus olabilrsin ama en en fazla 3 gün sürermis yine olmassa bikeredaha dene :roll:
[*][*]Darkstar[*][*][/color]
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Merhaba ,
Mynet ÜYELİĞİNİZE bir müddet girmedikten sonra E-mail hesabınız geçici olarak pasif duruma geçer. Mynete girerek mailinizi aktif hala getiriniz. Mynet Mailiniz Aktif hala geldikten sonra tekrar MYNET - TTNET Karakter Aktarımında bulununuz. Her iki yönlü mailinize gelen aktivasyonları onaylayınız. Onayladıktan sonra krakterleriniz aktarılmış olur. Her Sabah Saat 07 : 00 'daki güncellemeden sonra karakteriniz mynet hesabınızdan TTNET hesabınıza aktarılmış olacaktır.
mckeremV
Mynet ÜYELİĞİNİZE bir müddet girmedikten sonra E-mail hesabınız geçici olarak pasif duruma geçer. Mynete girerek mailinizi aktif hala getiriniz. Mynet Mailiniz Aktif hala geldikten sonra tekrar MYNET - TTNET Karakter Aktarımında bulununuz. Her iki yönlü mailinize gelen aktivasyonları onaylayınız. Onayladıktan sonra krakterleriniz aktarılmış olur. Her Sabah Saat 07 : 00 'daki güncellemeden sonra karakteriniz mynet hesabınızdan TTNET hesabınıza aktarılmış olacaktır.
mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
ProfessionaL yazdı:Merhaba ,
mckeremV
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Life And Death
Siz beni yanlış anladınız aktivasyon için Ttnet hesabıma aktivasyon için mail geldi ve onayladım fakat mynet mail adresime aktivasyon için mail gelmedi.
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
Violence yazdı:Siz beni yanlış anladınız aktivasyon için Ttnet hesabıma aktivasyon için mail geldi ve onayladım fakat mynet mail adresime aktivasyon için mail gelmedi.
Tamam işte benim yukarıda belirttiğim nedenden ötürü olabilir. Eğer sorun yukarıda belirttiğim gibi değilse ;
Tekrardan Karakter Aktarım İşlemi Yapın. Bu sefer sorununuzun çözüleceğine eminim.
Dost istersen ALLAH yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Life And Death
Saol kardeşimProfessionaL yazdı:Violence yazdı:Siz beni yanlış anladınız aktivasyon için Ttnet hesabıma aktivasyon için mail geldi ve onayladım fakat mynet mail adresime aktivasyon için mail gelmedi.
Tamam işte benim yukarıda belirttiğim nedenden ötürü olabilir. Eğer sorun yukarıda belirttiğim gibi değilse ;
Tekrardan Karakter Aktarım İşlemi Yapın. Bu sefer sorununuzun çözüleceğine eminim.