Sen de eski hırsızsın kendine bak geçmişi hatırlarsın geçmişteki hırsızları görürsün.Yaslikurt yazdı:Valla inanırmısınız Eski Hırsızları bile özledimhırsızlığında bi adabı olur canım
Adam herkesi soyuyor soyuyor Hırsız olduğu biline biline halene o çardan devam ediore skiden öylemiydi adam çaalrdı silerdi çarını başka açrdan oynardı şimdi oyunda görünce insanın asabı bozuluyor
Kuklacı Serverinin Bilindik Hırsızları
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Kuklacı Serverinin Bilindik Hırsızları
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Merhabalar
Arkadaslar Böyle Emek hırsızı Arkadaşlarınızın Kesinlikle yaptıgı hırsızlık konusuyla Fotolarının alınması ve mümkünse İkv Destege Yollamanızı Rica ederim.Gereken Ceza uygulanmaktadır.Açık gözlü olununuz.
Saygılar...
Arkadaslar Böyle Emek hırsızı Arkadaşlarınızın Kesinlikle yaptıgı hırsızlık konusuyla Fotolarının alınması ve mümkünse İkv Destege Yollamanızı Rica ederim.Gereken Ceza uygulanmaktadır.Açık gözlü olununuz.
Saygılar...
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Valla dostum bu oyunda güvenilecek adam kalmadı ......
Gittik bi bilge asa fiatı sorduk 1.5 m fiat çekti bz de alalım dedik... ama para çarı başka itemi takaacğımız çar başka gittik adam dedik sana parayı vereyim itemi buna ver.... adam aldı parayı ve ben daha para çarından çıkmadan önce bana sorduğu soru ' Plusun var mi ! ' Ben de yok dedim .... O da tmm dedi dier çarla gidip sorduğumda ise sen kimsin ne diorsun gibi cvp la karşılaştım tmm dedim gene alcam asayı dedim parayı gene vercem dedim bu sefer satmadı XD
Tabiii ben de bu arada gülmekten kopuodum 1.5 m için adamın benimle hiç konuşmamış gibi davranması beni güldürmekten öldürdü nese artık yeni tecrübelere açığız XD
Şimdi bu adam kim diyeceksiniz sallayın gitsin biz bi hta yaptık siz yapmayın diye sölüorum
Ama insan bi 20-25m civarı para vururda o kadar emek verir 1.5 m için kendisini o kadar yormasına gerek yoktu deil mi XD
Türkxşifa - Türkxsiriusblack - Türkxdost - Hercüles
Gittik bi bilge asa fiatı sorduk 1.5 m fiat çekti bz de alalım dedik... ama para çarı başka itemi takaacğımız çar başka gittik adam dedik sana parayı vereyim itemi buna ver.... adam aldı parayı ve ben daha para çarından çıkmadan önce bana sorduğu soru ' Plusun var mi ! ' Ben de yok dedim .... O da tmm dedi dier çarla gidip sorduğumda ise sen kimsin ne diorsun gibi cvp la karşılaştım tmm dedim gene alcam asayı dedim parayı gene vercem dedim bu sefer satmadı XD
Tabiii ben de bu arada gülmekten kopuodum 1.5 m için adamın benimle hiç konuşmamış gibi davranması beni güldürmekten öldürdü nese artık yeni tecrübelere açığız XD
Şimdi bu adam kim diyeceksiniz sallayın gitsin biz bi hta yaptık siz yapmayın diye sölüorum
Ama insan bi 20-25m civarı para vururda o kadar emek verir 1.5 m için kendisini o kadar yormasına gerek yoktu deil mi XD
Türkxşifa - Türkxsiriusblack - Türkxdost - Hercüles
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Bu Böle Devam Edecek Biliyorum Ama Biraz Dikkatli Olalım Yada Canımız Yanmaya Devam Eder YÖNETİM de Bişi Yapacağı Yok Saten
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
Yaw Valla Hırsızlık Etseler Bile İyi İnsanlardı...Ama Biraz Olgun Olmaları Gerekmezmiydi...Cheetos,Serenad,sonzaza,Xxxsansarxxx,Sahinsendogan..vb. Yaz Yaz Bitmeyecek Gibi...Ama Yaradan Hesabını Sormaz mı??
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Bu Konunun Bir Benzerini Açacam Oraya Oylama Yaparsınız Oylama Bölümü Olacak Orası xD En İyi Hırsız Kimdir Diye xD İsimler Belli Oluor Bu Yorumlardan Sonra xD
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı
canbazz bence en adisidie bu sunucunun çaldı paralarımı yaw bide yasaklılara ekledi qittim yanına herf bide qelmş bana adam ol dio böle kişiliksiz olurmu bi herf