Kuklacı Serverinin Bilindik Hırsızları

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Kuklacı Serverinin Bilindik Hırsızları

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Yaslikurt yazdı:Valla inanırmısınız Eski Hırsızları bile özledim :D hırsızlığında bi adabı olur canım :) Adam herkesi soyuyor soyuyor Hırsız olduğu biline biline halene o çardan devam ediore skiden öylemiydi adam çaalrdı silerdi çarını başka açrdan oynardı şimdi oyunda görünce insanın asabı bozuluyor :D
Sen de eski hırsızsın kendine bak geçmişi hatırlarsın geçmişteki hırsızları görürsün.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Merhabalar

Arkadaslar Böyle Emek hırsızı Arkadaşlarınızın Kesinlikle yaptıgı hırsızlık konusuyla Fotolarının alınması ve mümkünse İkv Destege Yollamanızı Rica ederim.Gereken Ceza uygulanmaktadır.Açık gözlü olununuz.

Saygılar...
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kerim73 »

Valla dostum bu oyunda güvenilecek adam kalmadı ......
Gittik bi bilge asa fiatı sorduk 1.5 m fiat çekti bz de alalım dedik... ama para çarı başka itemi takaacğımız çar başka gittik adam dedik sana parayı vereyim itemi buna ver.... adam aldı parayı ve ben daha para çarından çıkmadan önce bana sorduğu soru ' Plusun var mi ! ' Ben de yok dedim .... O da tmm dedi dier çarla gidip sorduğumda ise sen kimsin ne diorsun gibi cvp la karşılaştım tmm dedim gene alcam asayı dedim parayı gene vercem dedim bu sefer satmadı XD

Tabiii ben de bu arada gülmekten kopuodum 1.5 m için adamın benimle hiç konuşmamış gibi davranması beni güldürmekten öldürdü nese artık yeni tecrübelere açığız XD
Şimdi bu adam kim diyeceksiniz sallayın gitsin biz bi hta yaptık siz yapmayın diye sölüorum

Ama insan bi 20-25m civarı para vururda o kadar emek verir 1.5 m için kendisini o kadar yormasına gerek yoktu deil mi XD

Türkxşifa - Türkxsiriusblack - Türkxdost - Hercüles
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
mehmet12
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mehmet12 »

Bu Böle Devam Edecek Biliyorum Ama Biraz Dikkatli Olalım Yada Canımız Yanmaya Devam Eder YÖNETİM de Bişi Yapacağı Yok Saten
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...

Blackxxeagle

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

Yaw Valla Hırsızlık Etseler Bile İyi İnsanlardı...Ama Biraz Olgun Olmaları Gerekmezmiydi...Cheetos,Serenad,sonzaza,Xxxsansarxxx,Sahinsendogan..vb. Yaz Yaz Bitmeyecek Gibi...Ama Yaradan Hesabını Sormaz mı??
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
mehmet12
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mehmet12 »

Bu Konunun Bir Benzerini Açacam Oraya Oylama Yaparsınız Oylama Bölümü Olacak Orası xD En İyi Hırsız Kimdir Diye xD İsimler Belli Oluor Bu Yorumlardan Sonra xD
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...

Blackxxeagle

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
aqsicocuq
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aqsicocuq »

canbazz bence en adisidie bu sunucunun çaldı paralarımı yaw bide yasaklılara ekledi qittim yanına herf bide qelmş bana adam ol dio böle kişiliksiz olurmu bi herf
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön