Kıyametcelladı ve Beyaz Köşk
Re: Kıyametcelladı ve Beyaz Köşk
Yuh artık diyorum geçen foruma bi baktım bütün yetkililer köşk bölümünde sıkılmadınız hala forumu mahvetmekten yöneticiler bile bıktı sizin prim yapmaya çalışmanızdan 3 yaşın da çocuk aklı gibi her olayı foruma eklemenın mantıgı neir. prim mi yapıyorsunuz
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor
- SaZoBaLiiii
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Prim yapılmış bir şey göremiyorum ben...
Prim yapan birileri var ise alakası dahi olmadan,tartışmalı olduğu kişinin oyuna gelmesi için açılan bir konuya tartışma yaratma amaçlı yorumlar yazan kişilerdir sanırsam.
Biz etikete gerek duymuyoruz, sizin ihtiyacınız var ise... çekmecem de bol miktarda var.
Prim yapan birileri var ise alakası dahi olmadan,tartışmalı olduğu kişinin oyuna gelmesi için açılan bir konuya tartışma yaratma amaçlı yorumlar yazan kişilerdir sanırsam.
Biz etikete gerek duymuyoruz, sizin ihtiyacınız var ise... çekmecem de bol miktarda var.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
SaZoBaLiiii yazdı:Prim yapılmış bir şey göremiyorum ben...
Sözler yetiyor sanırım daha fazlasına gerek yok...

Sen gideli abi 10 gün oldu.Malesefki olmadığın hemen belli oluyor.Bize herzaman yardım ettin hiç şüphe yokki bizde seni kolay kolay bırakmıcaz buda bu konudan anlaşılır sanırım 
''Emin ol o boşluk hep boş kalacak sen geri gelene kadar''
''Emin ol o boşluk hep boş kalacak sen geri gelene kadar''
- Aderxbizans
- Salgın Koruyucusu
Önclikle böyle bir olayın yaşanmasından dolayı çok üzgünüm.Foruma fazla giremediğim için şimdi gördüm konuyu.Gökhan abi sende biliyorsun bu oyunda sevenin çok.Bu kadar kişiyi ardından bırakmana sebep olan şey her ne olursa olsun bizleri bırakma lütfen.Daha seninle görüşecektik hani unuttunmu yoksa.Yine de görüşürüz ama oyunda olmanı çok istiyoruz.Bu kadar kişinin hatrı için sana olan sevgi ve saygıları hatrına aramıza geri dön...
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Rukio yazdı:VicTorY yazdı:İnanki Gökhan abi gerçekte senin dediğin karakterin çok üstünde karaktersiz biri varsa oda suçlamaya çalışan sizlersinizRukio yazdı:Bi insan kendini övdürmekten pohpohlanmaktan hiçmi sıkılmaz
Heleki gerçek hayatta sahip olmadığı sanal hayatta sahip olmaya çalıştığı karekteriyle
Tabi sn öyle diyosan öyledir zaten sen oyunun en karekterli insanısın ^^
En güçlüsüsün 1 numarasın bn karektersiz gibi bir kelime kullandımmı .D ?
Sadece reelde sahip olamadığı karekteri sanalda kazanmaya calısıyo dedim
Tabi biraz pc başından kalkıp dışarı çıkıp arkadaş ortamlarına girebilseydin
Ne demek istediğimi anlardın
Amacım tartışma yaratmak değil gördüm fotoğrafını kardeşim yaşındasın benim karakterime bulaşıcak kadar adam değilsin ama eğer o kadar adam olsan büyüklerine saygın olurdu şimdi kaç yaşındasın diyceksin sor bakalım istediğine . Tartışma yaratıcak kadar küçük değilim yazdıklarına cevap verme gereksinimi duymuyorum .
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Güzel Abim,Ikv tarihine bence yeni başlıyorsun, dostunu düşmanını az çok tanıdın ve senin en çok seven dostların yanında lütfen bizi bırakıp gitme bu sunucu ve GENÇFB ailesi seni hep yanında görmek istiyor.Lütfen bu şekilde bitirip gitme bizi üzme
Daha bize bir çok sözün var grup bölgeleri geldiği takdirde seninle o mekanlara girmek istiyoruz.Seninle bu oyun bize tad veriyor. LÜTFEN BİZİ KIRMA.!
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Rukio yazdı:Bi insan kendini övdürmekten pohpohlanmaktan hiçmi sıkılmaz
Heleki gerçek hayatta sahip olmadığı sanal hayatta sahip olmaya çalıştığı karekteriyle
Kardeşim Konuyu açarkende bir yazı yazdım.Lütfen konuya yönetimi suçlayacak veya gökhan abiyi kötüleyecek bir şey yazmayalım diye , benim birazcık hatrım var ise burada tartışma çıkarıcak şeyler yazma LÜTFEN.!
Bu oyunda Gökhan abimle 2 yıl önce karakürkde tanışmştım.Daha dün gibi aklımda o zamanlar arzdım, son şamanlardan geçiyodum geçerken şamanların onu durdurğunu fark ettim ve şamanları çekerek kurtarmıştım o zmn başladı bu güzel dostluğumuz bu güzel abikardeş muhabbetimiz sonralada aynı lonccada yr aldık çoğu şeyi beraber yaptık geceleeri aynı yerde beraber kp kastık hepsi daha ddün gibi aklımda onu o kadar çok sevmiştiki oyunu bırakıp gideceği aklımın ucuna bile gelmemişti... şimdi sonuç olarak artık aramızda deil ve onun yoklğunda oyun tat vermiyor...eski oyuncuların hepsi iyi bilir biz bu oyunu item veya para için oynamayız dostlarımız için değer verdiklerimiz için oynarız ve en çok değer verdiğim insanının oyunu bırakmasına sadece seyirci kaldım.Gökhan abim güzel abim kararına saygım sonsuz ama az hatrım varsa dön kimsenin ne dediği ne yaptığı umrumda deil...Benim hatrım yoksa bile şu anda bnm gibi düşünen arkdaşların hatrına dön.Kardeşin Ersin.
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz...
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz...
"gelip geçen nedense kalıcı olamamış bi düş benimki"
osturagotjd(Jandarma her zaman beyaz köşk için eskiiydi)
osturagotbüyü
Şovalyexostragot
Dumpas
osturagotjd(Jandarma her zaman beyaz köşk için eskiiydi)
osturagotbüyü
Şovalyexostragot
Dumpas
Bu Oyunda Saygı Duyduğum İsimlerden Biriside Kıyametcelladı dır.Fazla Samimiyetimiz Olmasada Herkesin Ne olduğunu Az Çok Biliyoruz.Eğer Oyun Hayatına Nokta Koyduysan Saygı Duymaktan Başka Birşey Yapamayız...Beraber Eme Giripte Kaybettiğimizi Hatırlamam Bu Arada 
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •