yıllardır bugün gelecek yarın gelecek denilen lonca kanalının bir an önce gelmesi gerekmektedir artık.
çünkü artık şu bizim loncadan değildir bu hırsızdır öbürü küfürbazdır gibi iletilerden yorumlardan bıktık usandık.
lonca kanalının hayata geçirilmesi için gereken çalışmaların biran önce yapılması başta ben olmak üzere bütün tılsım camiasının başlıca istekleri arasında yer almaktadır.
bu bağlamda tüm tılsım camiasından bu konuya destek bekliyor mesajımızın gerekli mercilere ulaşmasını temenni ediyorum.
Lonca kanalı artık açılsın diyenler buyurun içeri..
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Lonca kanalı artık açılsın diyenler buyurun içeri..
tılsım değil kuklacıdan da destek gelir bu durumda lonca olmanın bi anlamı yok eğer kendimize özel kanalımız haberlesme aracımız olmadıkdan sonra lonca arasındaki kopukluklar devam eder her ne kadar bu sözüme karsı cıkacaklar olsada (biz aileyiz, biz kardesiz vs.) denilecektir ama tam bi bağlantı bulunmamakta sonuna kadar destekliyorum lonca kanalını...
Saygılar...
Saygılar...
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
Teşekkür ediyorum ama düşünsenize sadece kendi lonca üyelerinizin göre bileeği bir kanal o üyelerden ve yöneticilerden baska kimse göremiyor bence çok güzel olurdu artık birşyler yapmanın vakti geldi keşke beyaz köşk sunucusundaki kişide sizin kadar anlayışlı olsa herkeze iği forumlar tekrar teşekkür ederim ..

Merhabalar
Evet sunucumuzda/diğer sunucularda bir cok lonca bulunmakta, bu sistemin en kisa zamanda aktif hale gelmesi oyuna cok kaliteli hale getirecektir.
Fakat kuskusuz, su anda İstanbul Kıyamet Vakti ekibi su anda tamamen Migrat ve Siginaklara yuklenmistir. Oyle ki bir cok ikvdestek'e yolladigimiz maillerden cevap alamiyoruz. Su anda boyle bir guncelleme mumkun degildir.
İyi Forumlar
Evet sunucumuzda/diğer sunucularda bir cok lonca bulunmakta, bu sistemin en kisa zamanda aktif hale gelmesi oyuna cok kaliteli hale getirecektir.
Fakat kuskusuz, su anda İstanbul Kıyamet Vakti ekibi su anda tamamen Migrat ve Siginaklara yuklenmistir. Oyle ki bir cok ikvdestek'e yolladigimiz maillerden cevap alamiyoruz. Su anda boyle bir guncelleme mumkun degildir.
İyi Forumlar
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Evet kardeş artık gelsin Lonca Sistemi.
Sonuna kadar destekliyorum.
Sonuna kadar destekliyorum.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
Teşekkür ederim. Destekleriniz için iği forumlar.

- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
Çok teşekkür ediyorum en azından beni beyaz köşk kanalındakiler gibi kötü bir şekilde karşılamadınız.

Lonca gelmeden lonca kanalını nasıl kullancaksınız anlamış deilim
Şu anda ikv de lonca yok grup var grup kanalı yeter size şimdilik 
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Öncelikle lonca sisteminin daha sonrasında buna takriben lonca kanalının gelmesini canı gönülden destekliorum artık lonca için karakter kasmayalım herkes karakterini uygun gördüğü loncaya uygun görüldüğü takdirde dail edebilsin HATTA LONCA SİSTEMİNDE LONCAYA AİT ORTAK KASADA OLSUN.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
EvEt ACIlSIN ARTIK ya neyini bekletiyorlarki her şey hazır bi lonca sistem i, yok
[*][*]Darkstar[*][*][/color]
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum