Merhaba ,
İKV Desteğe Hata Bildirimi yaptığım halde bu konu hakkında herhangi bir cevap alamadım. Foruma bu konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim lakin verilemeyen cevaplar sabır taşını çatlattı.
Olay ;
2 hafta önce Kuklacı Sunucusunda para aktarımı yaptım . Asıl karakterden kasa karakterine 160 m para transferi yapacaktım. Arkadaşa asıl karakterden 160 m verip kasa karakterinden alacaktım lakin kasa charımda 886 milyon olduğu için kasa karakterine 114 m aktarım oldu. Anlayacağınız 46 m civarı para karaktere gelmedi , yutuldu. Oyunda para yazan kısmın üzerine tıkladığımızda En fazla 999 m paranız olabilir yazısı cıkıyor. Fakat karakterde 1 000 000 000 para oldu buda ayrı bir hatadır.
Bu hatayı buraya taşıdım çünkü böyle bir hataya sizinde düşmenizi istemedim. Umarım ilgilenen kişiler olur.
Mail okuyan kişilere attığım basit hatalara cevap verilirken böyle bir hataya cevap vermemelerini anlayamadım. İlgilenmeniz dileğiyle.
facebookta bi video da görmüştm sanırım akskrizn videosu video da 999.999.890 civarı para war eldiveni satıyor para 1 milyar oluyor.. ardından zırhı satıyor para gelmiyor yani videosu saten bideo bölümünde war
VİDEO YA İYİ BAKIN ELDİVENİ SATINCA PARA 1 MİLYAR OLUYOR AMA ZIRHI SATINCA PARA GELMİYOR..mckeremV nin dedigi gibi yani + para kayboluyor 1 milyardan sonra
Nocomment yazdı:Merhabalar
Evet ; Bir karakterinizde en fazla 999 milyon paranız olabilir .
Başka paralarınızı nereye koyacaksınız ?
1- Diğer karakterlerinize aktarabilirsiniz
2- Oyunda bulunun bonolardan alabilirsiniz
3- Hayır olarak dağıtabilirsiniz ( 3 üncü madde şaka ama iyi fikir )
İyi forumlar
krizantem yazdı:
En son aXLonSeXy tarafından 28 May 2010 14:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Oyunda bir carında en fazla 999 ml para yazısı cıkıyor ama 1 000 ml olarak gözüküyor maksimum alısveriş actığında söle bir hata verseydi bunların hiçbiri olmaya bilirdi yani paran yutulmazdı mesela bende 999 ml var karsıki taraf sana 5 ml vericek okledikten sonra hani cantanızda yer olmıyınca kabul olmuyor ya aynı onun seklinde bişi olsaydı arkadaşımızıın bir miktar parası yutulmazdı .. iyi oyunlar iyi forumlar.
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..