XxLevisstlyeXx yazdı:Bak burdayım ölmedim hala tutunuyorum uçurum kenarına
Birisi Bu Yağmurlar Sarkısını Kulagıma mı Fısıldadı
XxLevisstlyeXx yazdı:Bak burdayım ölmedim hala tutunuyorum uçurum kenarına
Çaktırma oda oyun hatasıdır :mrgreen:Sagopakajmeran yazdı:karizmayı nie kapattın onu çözemdmBritishtobacco92 yazdı:bir lodos tarafndan kesildm ama canım 0 olduğu Halde ayaktayım..İşte bakın.(Oyun hatası kısmından yollayamadım.)
:D
Entertheineiment yazdı:Çaktırma oda oyun hatasıdır :mrgreen:Sagopakajmeran yazdı:karizmayı nie kapattın onu çözemdmBritishtobacco92 yazdı:bir lodos tarafndan kesildm ama canım 0 olduğu Halde ayaktayım..İşte bakın.(Oyun hatası kısmından yollayamadım.)
:D
Britishtobacco92 yazdı:bir lodos tarafndan kesildm ama canım 0 olduğu Halde ayaktayım..İşte bakın.(Oyun hatası kısmından yollayamadım.)
HakanbuscaTakent yazdı:Çok doğal....Teknoloji hata oyun hatası wall kokuyor bu iş xD
Bazı artniyetli insanlar adımı kullanarak hırszlk edeblrler..Karizma konusuna glnce çoık karizmatk olnca insan işte :lol:Kayzer yazdı:Britishtobacco92 yazdı:bir lodos tarafndan kesildm ama canım 0 olduğu Halde ayaktayım..İşte bakın.(Oyun hatası kısmından yollayamadım.)
Herşey iyi tamamda şu isimle karizmayı neden gizliyorsunuzki tamam ismide anladık karizmayı neden