zgm0 yazdı:Cevap yazmıyım dedim ama neyse öncellikle şunu söylim ki biz sen gibi hava atmayız. Ancak madem açtın konuyu aynı sizin taktik gibi al vaktinde bizde sizi ezdik. Bu küçük bir parçası hava atmak için arşivimdeki resimleri açsam. Forum Arzlar sürünüyor isimli başlıklarla dolardı sayfalarca :lol: Cevap yazacaksan yaz ki bu lafın altında kalmamalı cevap yazmalısın bu oyunu sizin gibi Arz ve lodosları birbirine düşman zanneden kişiler bu hala getirdi. Sen diyceksin ki evet onlar düşman hayır koç onlar vaktinde düşman değildi. (Anlama kapasiten varsa anlarsın) Neyse Al sana resin küçük ve çok aydınlatıcı arşivimi görmek istersende koyarız sorun değil.
Oncelıkle Yorumun ve Resmın Icın Tesekkurler Bız Tam Boyut bır Resım Koyduk neden Kucuk Bır Resımle Karsılık Verıyorsun ? Hadı Bakalım Buyuk Resımlerını Koy Gorelım ve REKOR Dedık Evet REKOR Arzlar Arasında Eger Resmı Koyarsan anlıcaz.
Sen Koy Bende O Rekoru Gecırtmessem Bu Oyundakı Charımı Sılerım Iyı Forumlar.
Zaza yazdı:Bravo Arkaddaşlar Tebrikler.Ben bir lodosum ama adamlar ypmıs ugrasmıs he şunun gibi cevap veren arkadaşlar yok bizde yptık onu ypdık bunu yptık hadi foto alında görelim adamlar atmış fotoları sizde atınn
Zaza yazdı:Bravo Arkaddaşlar Tebrikler.Ben bir lodosum ama adamlar ypmıs ugrasmıs he şunun gibi cevap veren arkadaşlar yok bizde yptık onu ypdık bunu yptık hadi foto alında görelim adamlar atmış fotoları sizde atınn
Bır O Kadar Heycanlı Bır O Kadar Macera Dolu Bır Er Meydanı'ydı
Karsı Taraf Delıkanlı Cıktı Kacmadılar Bızde Bır REKOR'a Imza Atmak Istedık Ve Başardık
Em Satmadıkları Ne Malum Dıyen Arkadas Bız Er Meydanı REKOR'U kırmak Icın Em Satın Almayı Başarımzı Tecrubemızle Elde Ederız.
Ama Sen Satın Alarakta Rekorumuzu Gecersen Tebrık Ederım
Ve Kaan Düştü Demıssınde Ben Dusmedım Dıger Sprayer Dustu Sonuna Kadar Ordaydım
Aeor ne diyon Karşı taraf delikanlı çıktı kaçmadı bizde bi rekor
5-10 skor lodos öne geçtikten sonra ARZ ÇOçukları kaçıyor ne yazıkkı biz o kdr skor yapamıyoz ama tbrikler Em dekilere tbrik eDİYORUM.