Şerruh'dan Veda !
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şerruh'dan Veda !
Seni hep sevdik devam eder bu
Dönersen bekleriz
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Şu sıralar dönmeyi düşünmüyorum 2 lafın 4 ü Şerruh olmuş milletin azında göze batmayı sevmem
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
kimseyle bir alıp veremediğim yoktur önce bunu belirteyim ve düşüncelerimi söyleyeyim. foruma bu tarz açılan konuları saçma ve biraz da popularite meselesi olarak görüyorum.. neden mi ? eğer bir insan bir şeye-yere ya da herhagi bir varlığa veda ediyorsa yalnızca arkadaşlarının tanıdıklarının vs. bilmesini ister ki zaten onlar ile arkadas dost ya da her ne isen senin vedanı öğrenmek icin foruma gerek duymazlar.bu düsüncen hakkında önceden ya bilgileri vardır ya da bir şekilde olmuştur. her ne ise sözü fazla uzattım kısacası bu tarz konulara karsıyım tabi kişisel tercihleri de sevmesek de tolere etmek gerekir.
ve birçok örnek vardır bırakıyorum deyip de 2 saat sürmeden oyunda gördüğümüz...
ve birçok örnek vardır bırakıyorum deyip de 2 saat sürmeden oyunda gördüğümüz...
Kendini bil..
Merhabalar ;
Şerruh Yolun Açık Olsun, Oyunda Seninle bir Kere de Olsa Kötü Bir Anımız Oldu. Yinede Bunun Bir Oyun Olduğunu ve İnsanları Boşuna Üzmemek Gerektiğini Düşünüyorum Hakkını Helal Etmissin Bende Hakkımı Helal Ediyorum Kendine İyi Bak. . .
Şerruh Yolun Açık Olsun, Oyunda Seninle bir Kere de Olsa Kötü Bir Anımız Oldu. Yinede Bunun Bir Oyun Olduğunu ve İnsanları Boşuna Üzmemek Gerektiğini Düşünüyorum Hakkını Helal Etmissin Bende Hakkımı Helal Ediyorum Kendine İyi Bak. . .
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
bendensairolmaz yazdı:bence senin ne halt olduğunu herkes anladığı için böle bir senaryo yazdın.Eminimki bir çok insanda bnm gibi düşünüyor.Eğer gerçektende gidiyorsan geri dönüşüün olmaz inş
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
YoluN AÇıK OLSuN KaFaKopranımın Tadına Bakanlardan Olmalısın
Her Zaman Bekleriz :twisted:

- physcopath
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
grşrz yaww ne qüsel arz da adam kesip kp kasıoduk sen yardım edince hemen kesliodu hemen dönmen dileğiylee
Hoşçakal...
Hoşçakal...
Bunun senaryo olmadığı belli olmasa da;
Dönüşün olmaması dileği ile GÜLE GÜLE..
Not: Alınma fakat gidişin sadece Meran'ı yüceltir.Kimse bir şey kaybetmez..
Dönüşün olmaması dileği ile GÜLE GÜLE..
Not: Alınma fakat gidişin sadece Meran'ı yüceltir.Kimse bir şey kaybetmez..

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- dumaniaqqq
- Acemi Savaşçı
Merhabalar..
:arrow: Murat kardeşim oyuna en kısa zamanda geri dönmeni temenni ediyorum...
Farkında mısın !! oyuna ara vermenle birlikte üstte de gördüğün gibi seni meczup duruma düşürmeye çalışanları mutlu ediyorsun.O kişilerin istedikleri de zaten buydu. O sevinçleri Kısa sürsün.. Senden Tek istegim Bu
:arrow: Murat kardeşim oyuna en kısa zamanda geri dönmeni temenni ediyorum...
Farkında mısın !! oyuna ara vermenle birlikte üstte de gördüğün gibi seni meczup duruma düşürmeye çalışanları mutlu ediyorsun.O kişilerin istedikleri de zaten buydu. O sevinçleri Kısa sürsün.. Senden Tek istegim Bu
manyk
Gizlenmiş İçerikGöster
cennet cennet dedikleri
birkaç köşkle birkaç huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
birkaç köşkle birkaç huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni
yunus emre
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Biliyorsun MK ben adam olanı insan yerine koyar ve dinlerim. Oyuna ara vermemin tek nedeni üstteki Sacma sapan yorumlar ile seviyelerinin düşük oldugunu gördügümüz kişiler degil, reel hayatımda unuttuklarımı hatırlamaktır Olumsuz laf söyleyenler ile ya tartışmıştırım yada oyunda kesmiştirim ne ben Onların bi kötülügünü gördüm nede onlar benim kötülügümü görmüştür. Oyunun kuralları neyi gerektiriyorsa onu uyguladım kimse ile munasebetsiz durumlara düşmedim düşmemde !dumaniaqqq yazdı: Merhabalar..
:arrow: Murat kardeşim oyuna en kısa zamanda geri dönmeni temenni ediyorum...![]()
![]()
Farkında mısın !! oyuna ara vermenle birlikte üstte de gördüğün gibi seni meczup duruma düşürmeye çalışanları mutlu ediyorsun.O kişilerin istedikleri de zaten buydu. O sevinçleri Kısa sürsün.. Senden Tek istegim Bu![]()
Oyunda abi dedigim insanların oyunu bırakmasıyla Meydan çoluk çocuga kaldı tabiri caizse tadı tuzu kactı Benim oyunu bırakmamı çok isteyenler size 2 çift lafım var; Bizim gibi insanlar bu oyunu bıraktıkca sizin gibiler birbirinizi yiyeceksiniz !