Hepimiz az çok bu iki kişiyide tanıyoruz değil mi ? ve hepimiz az çok şifacıyla ilgiliyiz değil mi ?
Peki soruyorum size Ahmet(Ensonbaşkentli) şifacılığı nasıl öğrendi ? peki ya Selçuk(Yaşlıkurt) ?
Bilmeyenler için söyleyeyim Ahmet eski şifacılardan öğrendi, Selçuk ise kendi kendini geliştirdi.
Peki durum böyleyken kim daha iyi ? Terazi elinizde kendinizi bu iki isim yerine koyup tartın bakalım sonuç ne olacak.
Bir diğer soru işareti bence büyük bir soru işareti, Ahmet Selçuğu %100 kudretle kesmiş değil mi. Peki sunucudaki OkO yapan tüm şifacıları dize getiren, savaşçılara kök söktüren kişi nasıl olurda bir şifacıya %100 kudretle yenilir ? Hangi akla mantığa sığıyor bu ? Şifacılıktan az biraz anlayan bir insan bile bunun imkansız olacağını bilir, tabi Selçuk kesilmek istemezse
Sanırım bu açıklamam aklınızdaki kim iyi sorusuna cevap verir, ve yeni bir soru oluşturur; Bu Yaşlıkurt nasıl yenilecek ?
Hepimiz az çok bu iki kişiyide tanıyoruz değil mi ? ve hepimiz az çok şifacıyla ilgiliyiz değil mi ?
Peki soruyorum size Ahmet(Ensonbaşkentli) şifacılığı nasıl öğrendi ? peki ya Selçuk(Yaşlıkurt) ?
Bilmeyenler için söyleyeyim Ahmet eski şifacılardan öğrendi, Selçuk ise kendi kendini geliştirdi.
Peki durum böyleyken kim daha iyi ? Terazi elinizde kendinizi bu iki isim yerine koyup tartın bakalım sonuç ne olacak.
Bir diğer soru işareti bence büyük bir soru işareti, Ahmet Selçuğu %100 kudretle kesmiş değil mi. Peki sunucudaki OkO yapan tüm şifacıları dize getiren, savaşçılara kök söktüren kişi nasıl olurda bir şifacıya %100 kudretle yenilir ? Hangi akla mantığa sığıyor bu ? Şifacılıktan az biraz anlayan bir insan bile bunun imkansız olacağını bilir, tabi Selçuk kesilmek istemezse
Sanırım bu açıklamam aklınızdaki kim iyi sorusuna cevap verir, ve yeni bir soru oluşturur; Bu Yaşlıkurt nasıl yenilecek ?
İyiForumlar...
Selam oktay
Bence bir insanın kendisini geliştirmesi iyi hoş güzel fakat Yaşlıkurt oynamayı bilen hiç bir savascıyı kesemez nedeni çok açık ve basittir Burada o iyidir bu iyidir diyeceğimize bırakalımda kişiler kendi aralarında anlaşıp vs yapsınlar. İnan ki boş yere konusuyoruz forumlarda
mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Oktay sen oyunun en eskı sıfacılarındansın sende cok ıyı bılıyorsunkı ıyı bır sıfacı tam 100 kudret olmasada yuksek bır kudret farkı ıle baska bır sıfacı kesebılır egerkı aldıgın hasar az olup can basman ıyı olursa fazla zorlanmazsın karsı tarafada bu arada ıyı hasar verıyorsan fazla zorlanmazsın.
Sahsen ben o kotu sıfacımla bıle eskıden ws yaptıgım zaman bı cok kısıyı yuksek kudretle yenerdım cunku savunmam fazlaydı onlar bana daha az hasar verırlerdı.
Şifacıda olay sudur az hasar alırsan daha yavas kudret harcarsın helekı bu bırazdan sans ısı ama can basma sevyende krıtık atarsanbu daha ıyı olur cunku o sırada canın full olur ve sendende 10 kudret puanı gelırkı adamın elınde ashab-ı keyf var oldugunu dusunursek bu kudretı fullemesı fazla uzun surmez.
Ben selcuk arkadasımıza kotu demıyorum oda cok ıyı bır sıfacı fakat senınde dedıgın gıbı kendı kendıne ogrenmek baska senın ustadlarından ogrendıklerını harmanlayıp uygulamak baska bır sey.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
ArkadaşLar öncelikle merhaba. beyLer siz kuklacının iki sağlam şifacısısınız bir ws için forumda böyle bir konu açmak size yakışmıyor. ikinizde birbirinizi kesebilirsiniz bu çok normal ikinizde sağlamsınız. Selcugu tanırım sağlam adamdır o ws fotosunuda foruma ark niyetli bir amaç için koydugunu düşünmüyorum. Leonarı yakından tanımam ama gözlemledigim kadarıyla o da bir ws yi sorun edecek birisine benzemiyor bence bu konuyu kilitleyın sizlere yakışmıyor.
İyiForumlar...
oktay ınsanLarı yanlıs tanıorsan kendı Loncada dıye onu savunman cok dogru bısey saten www.istanbuloyun.comdan selcuk forum lınkını atıp destek ıstemıs ama sen sen oLL ınsanları bıraz daha ıyı tanı benım yerımde keşke sen olsaydın ne demek ıstedımı ozaman cok ıyı anlardın neyse ıyı forumLar uzatmaya geRek yok sız sız oLun yaşlıkurtla ws falan atmayın. ws de yenılıorsa bırı gelır sızı muhakkak keser ek oLarak bu durumda selcuk ws sayılmaz der oktay sana tekrar soyluorum INSANLARI IYI TANI
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..