verdigin bilgi için tesekürlerNisanur yazdı:Merhabalar, ufak bir yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için Nysa adlı karakterin benden bir süre sonra ortya çıkması ve onun hakkında bana karşı oyunda bazı suçlamaların önüne geçmek açısından bu yanlışlığı düzeltiyim..O karakter veya karakterlerle hiçbir ilgim yoktur lütfen yanlış anlaşılmasın...
Nnisa | Nnisanur | Niss adlı karakterlerden başka karakterim yoktur...
*VeDa*
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: *VeDa*

Çok Geçmiş Olsun Real HAyaTında BaşaRıLAr ..
Brossxunruly İntikamxferoxx
Biri Bizi DuRdurSun..!!
Biri Bizi DuRdurSun..!!
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
Tesekkür ederim ferhat 1 hafta oldu mynet halen sifrenmi geri verecek anlamadım gitti cok sorumsuz davranıyorlar cokfero yazdı:Çok Geçmiş Olsun Real HAyaTında BaşaRıLAr ..

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Batum afedersın ama gerı vermıcekler ıse yenı char acar senı 49 yaparız sorun degılde kac senelık charın o mesela benım mehmettt oyun ılk acıldıgında oyunda 3 kısı oynuyoduk
1 lwl dık gorev lerı beraber yapardık ılk 5 lwl ben oldum sonra ben 1 gun gırmedım adam 6 lwl olmuş yanı onceden bılmıyoduk tam bılıyorum senın de kac senelık charın suan bana aynı sey olcak ark larım ıcın oyuna bırakmam batum benım ıcın butun ark ların ıcın oyunda kal acalım bı char kasalım...
yenı char acmak ıstemıyorsan sen oyunu bırakırsan bende bırakıyorum ıyı form lar sen nereye ben oraya canım KARDEŞİM...
SAYGILARIMLA...
yenı char acmak ıstemıyorsan sen oyunu bırakırsan bende bırakıyorum ıyı form lar sen nereye ben oraya canım KARDEŞİM...
SAYGILARIMLA...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- xXWALKERWOLFXx
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Walkerwolf ' da kim vurduya gitti
batu abi. afat cerdik cerdikhalil bunların hepsi kim vurduya gitmiş. Afat ın sahibi olarak beni bilen cok lütfen o konuyu biraz düzelt hem malım gitmiş hemde dayılarımla kavga ediyonuz .. :evil: 
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı
Üzülme birader benim de başıma geldi benim de hesap çalındı o duyguyu iyi bilirim.Geçmiş olsun..Benim Sanches adlı çar vardı şerefsizin biri geldi çaldı.Neyse sağlık olsun
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
mehmet sonradan özür diledigimi hatırlıyorum ? dayının yazdıgını yanlıs okumusum kardesim tekrardan özür dilerimxXWALKERWOLFXx yazdı:batu abi. afat cerdik cerdikhalil bunların hepsi kim vurduya gitmiş. Afat ın sahibi olarak beni bilen cok lütfen o konuyu biraz düzelt hem malım gitmiş hemde dayılarımla kavga ediyonuz .. :evil:
eyw canım kardesim ama 3 yıl onlarla oynadımTskxgenelkrmay yazdı:Batum afedersın ama gerı vermıcekler ıse yenı char acar senı 49 yaparız sorun degılde kac senelık charın o mesela benım mehmettt oyun ılk acıldıgında oyunda 3 kısı oynuyoduk1 lwl dık gorev lerı beraber yapardık ılk 5 lwl ben oldum sonra ben 1 gun gırmedım adam 6 lwl olmuş yanı onceden bılmıyoduk tam bılıyorum senın de kac senelık charın suan bana aynı sey olcak ark larım ıcın oyuna bırakmam batum benım ıcın butun ark ların ıcın oyunda kal acalım bı char kasalım...
SAYGILARIMLA...

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
bu oyunda beraber dogduk beraber olucez...
MADEM HEP BERABER MAIL FELEN ATALIM BATUM COK SEVDIGIMI BILIYOM CHARLARI DUR BI BEN BIRINLE KONUSAYIM BELKI AYARLAR KNKAM
MADEM HEP BERABER MAIL FELEN ATALIM BATUM COK SEVDIGIMI BILIYOM CHARLARI DUR BI BEN BIRINLE KONUSAYIM BELKI AYARLAR KNKAM

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- KoRkUsUzXOgUz
- FareAdam Düşmanı
batu sen söyle yeter mynetin sistemini kilitlerim yeterki söyle adamlar senin şifreni verene kadar onlarla uğraşıyım yeterki söyle kardeşim üzülme ya
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

- xXWALKERWOLFXx
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Walkerwolf ' da kim vurduya gitti
al işte
bende o özrü okmadım