Doğuş ( Neferxtobias ), Halil ( Itobıas ) , ve ben Trendd RoA Loncasıydaydık fakat yürümedi işte.
Her neyse Arkadaşlar Biz Toplanıp Bir karar verdik.Bize Destek cıkan Dostalarımızda oldu sağolsunlar.
Artık Kendi kurduğumuz ve Sizlerede tanıtacağım loncamızı Açmış Bulunmaktayız... Kurucu Neferxtobias Yöneticiler Neferxtobias
Itobias
Trendd
Etkili Üyeler Neferxtobias
Itobias
Trendd
Etkili
Fermantasyon
ADIBİLİNMİYOR
Artık CRİME OF TEAM sizlerledir.
Üye Olmak İsterseniz Yönetici Arkadaşlara Başvurabilirsiniz.Konu Güncel Tutulucak , deneyimli oyuncularımız alınacaktır.Lonca hakkında Alınan kararlar ve lonca üyeleri buradan belirtilecektir.
Trendd yazdı: Doğuş ( Neferxtobias ), Halil ( Itobıas ) , ve ben Trendd RoA Loncasıydaydık fakat yürümedi işte.
Her neyse Arkadaşlar Biz Toplanıp Bir karar verdik.Bize Destek cıkan Dostalarımızda oldu sağolsunlar.
Artık Kendi kurduğumuz ve Sizlerede tanıtacağım loncamızı Açmış Bulunmaktayız... Kurucu Neferxtobias Yöneticiler Neferxtobias
Itobias
Trendd
Itobias
Trendd
Etkili
Fermantasyon
ADIBİLİNMİYOR
Üye Olmak İsterseniz Yönetici Arkadaşlara Başvurabilirsiniz.Konu Güncel Tutulucak , deneyimli oyuncularımız alınacaktır.Lonca hakkında Alınan kararlar ve lonca üyeleri buradan belirtilecektir.
Trendd yazdı: Doğuş ( Neferxtobias ), Halil ( Itobıas ) , ve ben Trendd RoA Loncasıydaydık fakat yürümedi işte.
Itobias
Trendd
Itobias
Trendd
Etkili
Fermantasyon
ADIBİLİNMİYOR
Hayırlı olsun Ekibiniz..
TEşkilatta yokum ama forumdan takip etmeye calışıyrm..
Tobiası tanırım eger o beni unutmadıysa D
İnşş hayırlı olur sizin acınızdan...
SırragEe Den slmlar...
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Loncamız Bütün Teşkilatın Güzel Oyuncularına Hayırlı Olsun .. İyi İşler Yapacağımızdan Eminiz . Eğer Katılmak İsteyen varsa Bana Ulaşmanız Rica Olunur zaten oyunda da Alımların Başladıgını Söyleyeceğiz. Teşekkür Ediyorum Herkese ..