*VeDa*
Re: *VeDa*
Öncelikle geçmiş olsun.Benim de 1;5 hafta önce Bloodsxbizans ve Şahxyılan soyuldu.Ama beni sevenler yardım ettiLer bana.Crew Loncasına girdim 29 LvL şifacı kstım.Bu çar büyüsün.Para kasayım.Bloodsxbizansı dizicem.Sende oyna tekrar pes etme..
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Batu geçmiş olsun birader üzüldüm ve nasıl bir duygu olduğunu bilirim. Walkerwolf sana da geçmiş olsun birader en azından bu birbirinize güveninizin tam olduğunu gösterir bu da biryerlere tutunduğunuz anlamına gelir. Batu ile tanışmamız da hüzünlü olmuştu ama toparladığı günleri de gördüm. Burada da toparlayacaktır. Yazılanlara bak Batu Arkanda bu kadar iyiliğini isteyen paranı, itemini veya herhangi birşeyini değil sadece oyunda sana ait bir çarın ve sohbetini bekleyen insanlar var. Sen bu kadar temiz insanları geri çevirmezsin. Zaten bak Cemal bırakamaz diyor. Cemalin her dedini yaptıgına sahit oldum onu haksız çıkarma...
Saygılarımla kardeş
Saygılarımla kardeş
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
- xXWALKERWOLFXx
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Walkerwolf ' da kim vurduya gitti
Sağlık olsun abicim bişe olmaz diyomya bu tür olaylara alışkınım desteğin için tşk edrim. Saygılar
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
çarı calan kisiyi buldum Nysa Afat mogol nıclerını kullanan sahısmıs
sanırım sneın afatı calanlar mehmetim tekrardan destekleriniz için tesekkür ederim arkadaslar saolun hepiniz

- piccolorete
- Acemi Savaşçı
Arkadaşım ben moğolun sahibi Aklınıza bnm hakkımda herhangi bir tereddut gelmesn çünkü bnmde şifrem vardı o şahısta afatında afatın aktarması bittiği için sadece bnm çarımı aktarmış her nereye aktardıysa... sen rahat ol o konuda bulursam eğer onu senden önce ben bakıcam icabına....Sende İşalla Bulursun Çarını....Afatta Bende Akifin Dayılarıyız...
Mil Çekmişler Sanki Şu Gözlerime Görüyorum Ama Görmez Gibiyim, Etrafımda Dönen Her Kahpeliği Biliyorum Ama Bilmez Gibiyim...
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
arkadasım ogun seninle konusmadıkmı ? ve baan dediklerin daha dün gibi aklımda kapı komsum diyosun madem öle bana sunun adresini ev telefonunu filan ver madem magduriyetime üzülüyosun ?piccolorete yazdı:Arkadaşım ben moğolun sahibi Aklınıza bnm hakkımda herhangi bir tereddut gelmesn çünkü bnmde şifrem vardı o şahısta afatında afatın aktarması bittiği için sadece bnm çarımı aktarmış her nereye aktardıysa... sen rahat ol o konuda bulursam eğer onu senden önce ben bakıcam icabına....Sende İşalla Bulursun Çarını....Afatta Bende Akifin Dayılarıyız...

Merhabalar, ufak bir yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için Nysa adlı karakterin benden bir süre sonra ortya çıkması ve onun hakkında bana karşı oyunda bazı suçlamaların önüne geçmek açısından bu yanlışlığı düzeltiyim..
O karakter veya karakterlerle hiçbir ilgim yoktur lütfen yanlış anlaşılmasın...
Nnisa | Nnisanur | Niss adlı karakterlerden başka karakterim yoktur...
Nnisa | Nnisanur | Niss adlı karakterlerden başka karakterim yoktur...
Nnisa | Nnisanur
- piccolorete
- Acemi Savaşçı
Kardeşim Ben snnole hç konuşmadımki ve o şahıs bnm komşum değil bi kere konyalı o
Mil Çekmişler Sanki Şu Gözlerime Görüyorum Ama Görmez Gibiyim, Etrafımda Dönen Her Kahpeliği Biliyorum Ama Bilmez Gibiyim...
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
ya işine gelmiyor yada işbirlikçisin sendepiccolorete yazdı:Kardeşim Ben snnole hç konuşmadımki ve o şahıs bnm komşum değil bi kere konyalı o

- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı