Turanxbynsnopy için duaLarınızı bekLiyoruz :(:(

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Turanxbynsnopy için duaLarınızı bekLiyoruz :(:(

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Konuyu Açan Arkadaş Kimliğini Açıklayacak Mısın Senin Yüzünden Forum Hesabımız Kapanmasın :evil: :evil: :evil:
Resim
sansion
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sansion »

Turanxsnopyy yazdı:Ya biri bana bilgi versin bu haberin gerçekliği ne ya kafayı yicem akşama kaadar listeme baktım sibel gelcek mi diye ama yok ya msn de yok oyunda yok ya bunu tanıyan biri bana ulaşsın lütfen bi tanıyanı yok mu bi tel numarası yok mu?? babasının filan tel no su olur ! LÜTFEN

Turanxsnopyy

Şu Hayatta İki Şeyi Bileceksin; 1. HADDİNİ 2. DEĞERİNİ TuranTeam

Bunu sizin bilmeniz gerekmez mi? Bir diğer açtığınız konuda o benim gerçek hayattan da kız arkadaşım diyorsunuz, ama bu konuya gelip telefon numarası var mı? diye soruyorsunuz. Haberin doğru olup olmadığını ilk sizin bilmeniz gerekirmez mi? Gerçek hayattanda kız arkadaşım diyerek böyle bir haberde oyuna girip onu bekliyorusunuz. Komiksiniz.
rizelikiz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen rizelikiz »

Ben Sibel'in oturdugu mahalleden çok yakın arkadasıyım daha dogurusu tek arkadası nete de zaten sibelin evinden giriyorum inanmayan arkadaşlar olmus bu kişileri inandırmaya calısmak zorunda kesinlikle değilim... Ama samimi arkadaşları için kaza yaptıgı aracın sibelin hastanede cekilmiş oldugu fotoları koymayı istiyordum yalnız ailesi böyle bir seye izin vermedi reklam edemeyiz kızımızı dediler... Bunun dısında merak eden arkadaşlar için söylüyorum bunuda hayati tehlikeyi atlattı çok şükür ama kimsenn görmesine izin verilmiyor :(... Size gelince Turanxsnopy sibelin size vermedigi bir telefon numarasını ben kesinlikle veremem ne ailesinin olsun nede kendisinin zaten sibelin telefonu bende asırı gelen mesaj yogunlugundan dolayı babası bana verdi hepinize iyi geceler....
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

rizelikiz yazdı:Ben Sibel'in oturdugu mahalleden çok yakın arkadasıyım daha dogurusu tek arkadası nete de zaten sibelin evinden giriyorum inanmayan arkadaşlar olmus bu kişileri inandırmaya calısmak zorunda kesinlikle değilim... Ama samimi arkadaşları için kaza yaptıgı aracın sibelin hastanede cekilmiş oldugu fotoları koymayı istiyordum yalnız ailesi böyle bir seye izin vermedi reklam edemeyiz kızımızı dediler... Bunun dısında merak eden arkadaşlar için söylüyorum bunuda hayati tehlikeyi atlattı çok şükür ama kimsenn görmesine izin verilmiyor :(... Size gelince Turanxsnopy sibelin size vermedigi bir telefon numarasını ben kesinlikle veremem ne ailesinin olsun nede kendisinin zaten sibelin telefonu bende asırı gelen mesaj yogunlugundan dolayı babası bana verdi hepinize iyi geceler....
Yoğun Bakımda Yazmışsın Yoğun Bakımdan Çıkmak Bu Kadar Kolaymı Kardesim Saçmalayıp Duruyorsun Kullandığın Cümlelerden Belli Zaten Ben Dahala İnanmıyorm Böle Bişeye Kız Hastanede Madem Yakın Arkadaşısın Da Foruma Cevap Yetiştiriyorsun Töbe Töbe :mrgreen: ..
Resim
sansion
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sansion »

rizelikiz yazdı:Ben Sibel'in oturdugu mahalleden çok yakın arkadasıyım daha dogurusu tek arkadası nete de zaten sibelin evinden giriyorum inanmayan arkadaşlar olmus bu kişileri inandırmaya calısmak zorunda kesinlikle değilim... Ama samimi arkadaşları için kaza yaptıgı aracın sibelin hastanede cekilmiş oldugu fotoları koymayı istiyordum yalnız ailesi böyle bir seye izin vermedi reklam edemeyiz kızımızı dediler... Bunun dısında merak eden arkadaşlar için söylüyorum bunuda hayati tehlikeyi atlattı çok şükür ama kimsenn görmesine izin verilmiyor :(... Size gelince Turanxsnopy sibelin size vermedigi bir telefon numarasını ben kesinlikle veremem ne ailesinin olsun nede kendisinin zaten sibelin telefonu bende asırı gelen mesaj yogunlugundan dolayı babası bana verdi hepinize iyi geceler....

Çocuk oyunları için hikayeler yazsan hiç fena olmaz gibi. Hem parada kazanırsın burada boşuna ziyan olma. Sibel'e de yazık tek arkadaşı senmişsin. Kötü bir duygu olsa gerek. Arada kendi evinede git. Sibellerde çok takılma. Senide ailen merak etmesin. Şu lafa da çok güldüm. Reklam edemeyiz kızımızı dediler.
Kullanıcı avatarı
Turanxsnopyy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Turanxsnopyy »

worm caktın mı hıc? genelde bana yükleniyolar ve bu sansıon bü gün açılmış kayıt beni tanıyan bırı baska isimle yorumluyo sansıon musun nesın ne yapacagıma karısma anladın mı zaten sınırlerım uzerımde kalbını kırarım

Turanxsnopyy

тυяαηχѕησρуу

şυ нαуαттα ιкι şєуι вιℓє¢єкѕιη; 1. нα∂∂ιηι 2. ∂єğєяιηι..!!! тυяαηтєαм

1σσ νєяιρ α∂αм єттιуѕєм; ѕıƒıяℓαяα çαяρıρ уσк є∂єяιм..!!!тυяαηтєαм
Kullanıcı avatarı
FiRaRiSeVdAm
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen FiRaRiSeVdAm »

Arkadaşlar muhalesef böyLe bir oLay gerçektir ALLAh tan dilerim en yakin zamanda iyileşir ve aramiza döner yüce Rabbim seni korusun Sibel
Vefasizim
sansion
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sansion »

Turanxsnopyy yazdı:worm caktın mı hıc? genelde bana yükleniyolar ve bu sansıon bü gün açılmış kayıt beni tanıyan bırı baska isimle yorumluyo sansıon musun nesın ne yapacagıma karısma anladın mı zaten sınırlerım uzerımde kalbını kırarım

Turanxsnopyy

İnan seni tanımıyorum oyunu bırakalı çok uzun oldu. Kaza geçirdiği söylenen kişiyi de tanımam etmem. Konu dikkatimi çekti ve ilk defa foruma kayıt oldum. Yeni forumda başka kaydım da yok. Sana yüklenmek ve ya kız - erkek tartışması değil benim dediğim. Son zamanlarda forumda bu tarz haberler aldı başını gidiyor. Bir kısmı gerçek, bir kısmı da maalesef şaka ya da insanların duygularını süistimal etmek için açılan konular. Parçaları da birşeltirince ortaya garip bir durum çıkıyor. İnsan kız arkadaşının numarasını nasıl bilmez? ya da böyle bir haberde onu oyunda mı bekler? ya da sen kendi kendine gelin - güvey olmuşsun. Sizin ne yaptığınıza karışmıyorum ama komik bir durum. Eğer gerçekse tabi ki Allah (C.C) acil şifalar versin. Fakat tekrar söylüyorum sizin ve konuyu açan kişinin yazdıkları ilginç.
mana
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mana »

sansion yazdı:
Turanxsnopyy yazdı:Ya biri bana bilgi versin bu haberin gerçekliği ne ya kafayı yicem akşama kaadar listeme baktım sibel gelcek mi diye ama yok ya msn de yok oyunda yok ya bunu tanıyan biri bana ulaşsın lütfen bi tanıyanı yok mu bi tel numarası yok mu?? babasının filan tel no su olur ! LÜTFEN

Turanxsnopyy

Bunu sizin bilmeniz gerekmez mi? Bir diğer açtığınız konuda o benim gerçek hayattan da kız arkadaşım diyorsunuz, ama bu konuya gelip telefon numarası var mı? diye soruyorsunuz. Haberin doğru olup olmadığını ilk sizin bilmeniz gerekirmez mi? Gerçek hayattanda kız arkadaşım diyerek böyle bir haberde oyuna girip onu bekliyorusunuz. Komiksiniz.

Merabalar

Bu kadar komik durumlara düşüyorsunuzki oyundaki yaptıklarınızı geçti burdaki komiklikleriniz.
Bir tane doğru konuşan biri varmı şu loncada merak ediyorum. Yaşamla bile alay edercesine yalan
söyleyenlermi dersin ne ararsan var. Bu forumda nicelerini öldü bile deyip dalga geçtiler bu denli
ileri gidenler oldukça gerçek bir şeyde olsa kimse inanmaz hep şüpheler acabalar olacak. Dilerim
gereken dersini alır eğer doğru ise haber bundan sonraki hayatındada adımlarına dikkat eder.
Dünyanın ne kadar boş olduğunun farkına varır bir oyun için bile çirkinleşmezler küfürcüler toplıluğu......
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Demim demim diyorum ama artık diyicm bu kız oyunda Timxunderwold un kardeşi hatırlarsanız arz şifacı olan bu kızla benim bir arkadaşım sözde çıkıyodu oyunda yani sibelle sibel buna cam falan açmış bana arkadaşım dedi 15 yaşında kız bu 1. 15 yaşındaqi kızın arabayla ne işi olur bu 2 hastanedeqi fotoğraflarını sırf sen sanal aleme koymak için almazsın üzüntüden oyun aklına bile qelemz bu 3 yani sana inanmıyorum niyetin ne bilmiyorum ama forum üzerinden meşhur olmaya çalışıyosun qibi ama bu konuyu açan sibelse diyorum imse yanlış anlamasın 4. qerçekten akza yapsa senin ilk işin foruma konu açmakmı olur sülo kardeşim bunları senin iyiliğin için söylüyorum..
ResimByULuBay

“Genel Sohbet” sayfasına dön