Eskiden mynet ile giriş yaparken üye adımızı anımsatabiliyorduk ve oyuna girerken de sadece parola girip oyuna girebiliyorduk...
Şimdi TTnet e geçtim. Fakat Oyuna giriş sayfasında üye adını anımsatmak için tick yok... TTnet üye adları zaten uzun,her seferinde üye adı yazmak zor geliyor.. TTnet Gişir Sayfasına Üye Adımı Hatırla seçeneği koyulsa çok iyi olur...
TTNET™ OYUNA GİRİŞ SAYFASI
- Missmoderator
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
TTNET™ OYUNA GİRİŞ SAYFASI
Aspurçe
Missmoderator
Crazywoman
Mrsturk
A s p u r ç e
Missmoderator
Crazywoman
Mrsturk
A s p u r ç e
- Missmoderator
- İri Fare Avcısı
Re: TTNET™ OYUNA GİRİŞ SAYFASI
bulunursa gerçekten çok iyi olur..
Örn: bi büyücünün ya da savaşçının tek başına meran şehri girişindeki 4 bombayıda kendisi patlatması imkansız..
bunu yapabilmesi için mutlaka alt f4 çekmesi gerekmekte.. ve tekrar oyuna girdiğinde 2. bombayı patlatabilmekte.. Tekrar oyuna girebilmek hızlı olmalıdır.. Mynet girişi çok hızlıydı.. Şu anda TTnet giriş te üye adı şifre yazıldıktan sonra bide LOADİNG geliyor... TTnet üye girişinin hızlandırılması için beni anımsa seceneği olmalıdır...
Örn: bi büyücünün ya da savaşçının tek başına meran şehri girişindeki 4 bombayıda kendisi patlatması imkansız..
bunu yapabilmesi için mutlaka alt f4 çekmesi gerekmekte.. ve tekrar oyuna girdiğinde 2. bombayı patlatabilmekte.. Tekrar oyuna girebilmek hızlı olmalıdır.. Mynet girişi çok hızlıydı.. Şu anda TTnet giriş te üye adı şifre yazıldıktan sonra bide LOADİNG geliyor... TTnet üye girişinin hızlandırılması için beni anımsa seceneği olmalıdır...
Aspurçe
Missmoderator
Crazywoman
Mrsturk
A s p u r ç e
Missmoderator
Crazywoman
Mrsturk
A s p u r ç e
aynı konuyu ben de açacaktım. Kullanıcı adı olarak e-posta adresi istiyor bi de xxxxxx@hotmail.com yazmak üşendiriyor insanı :S

ewet bu konuda sana Katılıyorum Miss Bu konuyadav bir çözüm bulunacağından eminim
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yakında çözülecektir bu sorun TTnet daha güvenli giriş sağlamak için bekletiyor...
- Missmoderator
- İri Fare Avcısı
hotmail yazmışsınız.. @ttmail.com değil mi sizinTeaM09 yazdı:aynı konuyu ben de açacaktım. Kullanıcı adı olarak e-posta adresi istiyor bi de xxxxxx@hotmail.com yazmak üşendiriyor insanı :S
Aspurçe
Missmoderator
Crazywoman
Mrsturk
A s p u r ç e
Missmoderator
Crazywoman
Mrsturk
A s p u r ç e
evet üye adlarınızı hatırlamıyorsa kötü bir durum her seferinde şifre yazmak bile bana zorgeliyor :mrgreen:

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Aynen katılıyorum, üye adımı hatırla , şifremi hatırla gibi eklentiler gelirse iyi olur..
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Bence olmaması lazım internet kafeden giren biri için güvenlik sorunu doğurabilir...
5 saniyede yazılıyor üye adı bir sorun olmaz bence
5 saniyede yazılıyor üye adı bir sorun olmaz bence
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar