aldatmaz2012 yazdı:Turnuvada 1.oldun kendını forumlarda konu açarak övdün bunu bil kendini öven adamdan hiç bir b*k olmaz zamanında meydanı boş buldun bolgelere en ıyıyım herkezi yenerım felan vs yazılar yazmaya kalktın turnuvadada 1. olunca tıpan harbi bi kalktı senın.Oyunu bırakmıştın ama charını sılmedın ve eger oyunu sildiysen bugun tekrar yükle seni bugun en geç yarın vs ye davet edıyorum senı o vs yaptıgımız alana gomucem ve utancından birdaha asla oyuna giremıceksın eger kabul edıyorsan evet yaz yeter li tabii yerse
Yanlıs Degılsem SEn Buyucusun SAvascın VArsa 49 LEvel Ws Ye DAvet Yoksa Buyucu ARa Kendıne Ws Yapacak.....
Neden Bu Kadar Dert Ettın Anlamadım SEnde Kendını Mı Ispatlamaya CAlısıyon.....
Ustu SAglam Iyı Ws atıyo Bunu Her Zaman Soylerım.....
Büyücü şifacı vs hıkaye yucelen element hıkaye yucelen 3 vuruş element 4 vuruş ta buyucuyu aşşagı alabılıyor 3 vuruş yapan 5. vuruşuda yapar ve sıfacı savaşçı buyucu karakterlerı eşit güçtedir gelsın benımle vs yapsın yok bu buyucu yok bu sıfacı dıye bırşey yok butun karakterler eşittir
1453 yazdı:İnsanlar bi şekilde isim yapmaya çalışıyor öyle yada böyle...
Geçmişimizde sanatçılara bakabilirsiniz
Nıye ısım yapmaya çalışıyım ne gerek var ? butun oyun benı tanısa ne olucak ? ben sadece o kendını bırşey sanan zilliye ders vermek istiyorum reklam yapmak gıbı bır hevesım yok rahat ol.
aldatmaz2012 yazdı:Büyücü şifacı vs hıkaye yucelen element hıkaye yucelen 3 vuruş element 4 vuruş ta buyucuyu aşşagı alabılıyor 3 vuruş yapan 5. vuruşuda yapar ve sıfacı savaşçı buyucu karakterlerı eşit güçtedir gelsın benımle vs yapsın yok bu buyucu yok bu sıfacı dıye bırşey yok butun karakterler eşittir
Bütün karakterler Eşit Değil Büyücü KEsmek DAha Zor ARtık....
Dıkkat Edersen Turnuvada Buyucu ıle WS ATmadı SAvascılarla Tek ATtı
Bı DAHakı Turnuvaya Al SAvascını Gel Ben SEnle Ws ATacam....
O Kendını BIsey SAnıyo DIyon da SEn Neden Bu kadar HIRS yaptın SEnde Onu Yenıp En Iyı ben mıyım DIyecen
11 yasındaymıs hahaha sovdurtme lan bana hayvan herıf benım kım oldugumu kac yasında oldugumu Nirvanxlider Nirvamxamiral Nirvanxmagus bılıyor hergun onların evnde ıkv oynuyoruz lan onlar bılıyor yaşımıda kendımıde ayrıca olmayan bır Isyansevval we fake bır adam 9 yaşında 1 kız o ayrıca oyundakı kısa adı Kaşar ıle tanınır
Nıye ısım yapmaya çalışıyım ne gerek var ? butun oyun benı tanısa ne olucak ? ben sadece o kendını bırşey sanan zilliye ders vermek istiyorum reklam yapmak gıbı bır hevesım yok rahat ol.
Ortaya laf attım üstüne alındın.Benim o cümlemde kimi kast ettiğim ortada, ha sen kendine pay çıkarıyorsan amenna...
Ortaya laf attım üstüne alındın.Benim o cümlemde kimi kast ettiğim ortada, ha sen kendine pay çıkarıyorsan amenna...
Demekkı Onunda Nıyetı O...
Onu yenıp en ıyı ben demek
aLdaTmAz Bn kımseye yalan soylemedm la 15 yasındaym tmm mı ne dersen de o 11 yasnda hıkayesıde çok eskı sevval ın cıkardıgı bı yalan tabı sevval dıe bırısı yok fake kımlıgımıde gosterıyım ıstersn
Valla bilemicem artık bir komplonun parçası olmak istemem :lol:
Valla bilemicem artık bir komplonun parçası olmak istemem :lol: