la olum gelene kadar boş boş pineklicek değiliz yha az buz hallediyoruz işleri xD
Ayrıca 23lük noob kardeşim bn 35ken bi 45büyü gelip kesti yha artk bn 5lw arz görsem kesmem ama kovalarım eğlencsine haha xD
Akdenizin Melankolia Fidanları [Grup]
- Ghostdeather
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Akdenizin Melankolia Fidanları [Grup]
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...

Akdenizin Melankolia Fidanları (Grup) : Bildiğniz gibi her gün yeni loncalar yeni bir projelerle formlarda karşı karşıya geldiğniz bir çok konular vardır.Yeni bir oluşum yapmak isteyen bir topluluk olmamız gerektiğni düşündüm ve böyle bir projeyle karşınıza çıkdım ve bu bir grup olcaktır.Sayımız az ve öz olacaktır !
Akdenizin Melankolia Fidanları [Amf] Şifa ve büyücü karakterleri dışında bir karakter açılmayacaktır.Başkan lider yoktur kararlar ortak alınıcak ve tek bir kurucu olacaktır.
Akdenizin Melankolia Fidanları (Grup) [Amaç] : Amacımız oyunu oyun gibi görmek oyunculara saygılı davranmak hedefimizi ve kuvvetimizi yüksek tutmaktır.
. Akdenizin Melankolia Fidanları(Grup) [Başvuru koşulları] ve [Başlıca kurallar]
1)Herşeyden önce oyuncunun aklı başında olması ve kendine güvenen bir birey olması,
2)[Amf] katılımı için en az 18 yaşını tamamlamış olması,
3)Referans olarak bir [Amf] grup üyesini gösterebilmek,
4)[Amf] katılımı için sunucu içerisinde en az bir 49 seviye karakteri olması ve o karakterin tüm özelliklerini iyi derecede bilmek,
5)Her [Amf] üyesi sunucuda minumum 2 saat online süresi olduğnu,
6)Her [Amf] üyesi gerek başda bölge ve klan kanalında olmak üzere hiç bir kanal aracılığıyla karşı tarafı sözlü ithamlarda,tartışmalarda bulunmayacağnı,
7)Her [Amf] üyesi Lodos klanına mensup olmalı,
bunu gereken merciiye şikayet edebileceğni kabullenen ve benimseyen herkesi grubumuza bekleriz...
Akdenizin Melankolia Fidanları [Amf] Ailesi
Amfxwaffle [Kurucu]
Amfxghostdeather
Amfxsea
Amfxakdenizli
Amfxmarmara
Amfxmilkshake
Amfxesinti
Amfxanadolu
Ve
İmkansızask,
Waffle,
Songecexx
Barbarxqabriell,
Pixie,
Kursadd,
Dergahxortq,
Not:Üye alımı yoktur ! Kardeşlerimize,dostlarımıza bizi dost gibi görenlere kapımızı sağdece açıktır.
25 lvlkende kesildim 35 lvl kende klandaysan katlanıcaksın dediler boşa konuşma dediler, çok köpürdüm, çok kızdım ama şimdi anlıyorum ki klan savaşları tılsımda çok hareketli geçiyor aslında herşey ikvde olması gereken gibi ya kesiceksin ya 2 m öteye gitmeden kesiliceksin şartlar başka türlüsünü elvermiyor ne yazıkki.Çokta sorun etmemek gerekiyor bunları hele hele de tek tek bireyleri suçlayarak:)
unKURABİYESİ
Anıl kardeşimiz Mayıs 28'inde Erzincan 59.Topcu Tugayı 90/2'de vatani görevini yapmaya gitmişdir.Allah yardımcısı olsun ve hayırlısıyla teskeresini kapıp 15 ay sonra tekrar aramıza dönücek.Çarşı izinlerinde form'a girmesini ümit ediyoruz 
- Ghostdeather
- İskele Babası
Bizim İçin Amf ailesi İçin İlginç bir gün...
Mutluluk ve hüzün bir arada...
Hüzünlüyüz çünkü ailemizden bir parça anıl aramızda olmayack 15ay 28 May itibari ile...
Neşeliyiz çünkü ailemizden biri daja bu vatanı hakettiğini kanıtlıyor Erzincan'da... Ve burada aynı zamanda bzm de içimiz rahat ailemiz bağrından bir asker...
Ama Anıl hep yanımızda her Mehmetcik gibi çünkü biz Amf ailesiyiz...
Umaım forum da olsa bizi ihmal etmez... Bzim de onu etmeyeceğimiz gbi...
Amf Ailesi...
Mutluluk ve hüzün bir arada...
Hüzünlüyüz çünkü ailemizden bir parça anıl aramızda olmayack 15ay 28 May itibari ile...
Neşeliyiz çünkü ailemizden biri daja bu vatanı hakettiğini kanıtlıyor Erzincan'da... Ve burada aynı zamanda bzm de içimiz rahat ailemiz bağrından bir asker...
Ama Anıl hep yanımızda her Mehmetcik gibi çünkü biz Amf ailesiyiz...
Umaım forum da olsa bizi ihmal etmez... Bzim de onu etmeyeceğimiz gbi...
Amf Ailesi...
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar Günaydınlar.
Hayırlı pazarlar.
Hayırlı pazarlar.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
ASKER
asker,korkusuz bir kahraman
asker,cesaretli bir kaplan
asker,milletini satmayan,
asker,vatanın huzurunu sağlayan
asker,gece gündüz bizi koruyandır
Anılım bilmiyordum seninde bu grupta olduğunu bugün gördümki sende bir AMF imişsin.
Bir kez daha hayırlı tezkereler kardeşim arada bir esenleşelim.
Kazasız belasız git gel kardeşim.
asker,korkusuz bir kahraman
asker,cesaretli bir kaplan
asker,milletini satmayan,
asker,vatanın huzurunu sağlayan
asker,gece gündüz bizi koruyandır
Anılım bilmiyordum seninde bu grupta olduğunu bugün gördümki sende bir AMF imişsin.
Bir kez daha hayırlı tezkereler kardeşim arada bir esenleşelim.
Kazasız belasız git gel kardeşim.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx yazdı:Selamlar Günaydınlar.
Hayırlı pazarlar.
Aleyküm selam pasha sanada hayırlı pazarlar
- Ghostdeather
- İskele Babası
Eyv sana da hayırlı pazarlar cevap geç geldi amaFantomx yazdı:Selamlar Günaydınlar.
Hayırlı pazarlar.
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Pixie ailemizden deildir şiddetle kınıyoruz Waffle karakterini silmesiyle ! Bunun gibi emek hırsızlarının amf'de yeri yoktur ! Ben hata yaptım bir kıza güvendim siz güvenmeyin böyle bir yazı yazmayın !Zamanıma yanıyorum hiç birşeye yanmıyorum!

:arrow: Bu bana yapılamazdı artık bana yakışanı deil gerekli olanı yapacam !

:arrow: Bu bana yapılamazdı artık bana yakışanı deil gerekli olanı yapacam !