Gerekli Bir Özellik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Gerekli Bir Özellik

Mesaj gönderen snmz35 »

turkoxHAMSTER yazdı:bu konu yıllardır açılıyor. hatta genel etkileşimde 1-2 sayfa incelesen bulursun.fakat mesaj sayın 1.demek yenisin forumda o yğzden bişey demiyorum.(haddim de değil).fakat kardeşim bunu süyleyen ilk değilsin son da olmayacaksın :D
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gerekli Bir Özellik

Mesaj gönderen Entertheineiment »

turkoxHAMSTER yazdı:
Entertheineiment yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:bu konu yıllardır açılıyor. hatta genel etkileşimde 1-2 sayfa incelesen bulursun.fakat mesaj sayın 1.demek yenisin forumda o yğzden bişey demiyorum.(haddim de değil).fakat kardeşim bunu süyleyen ilk değilsin son da olmayacaksın :D

Oyunu bırakmıştım o yüzden ilk mesajım ancak bende biliyorumki helede bu eski forumda çok aşırı gündeme getirildi şu anda gündemde böyle bir konu yoktu o yüzden açtım ayrıca bilemem ama belki bu oyunda sendende eskiyimdir

ben tartışma yaratacak bi söz söylediğimi göremiyorum.ben sana bir laf etmedim.eskisindir bişeysindir olabilir 29 zamanında başladım belki sen betasındır fakat bu oyunu benden iyi bildiğin yada insanlıkta benden üstün olduğunu kanıtlamaz değil mi?
bende tartışma yaratacak bişi sölediğimi hatırlamıyorum sadece yazdıklarına karşılık veriyorum
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön