tmm teşekkür ederim şifa kabul ettiğin için nickim Tskxdxsemih olacakTskxgenelkrmay yazdı:Dangergirl yazdı:Ben açarsam şifa açmayı düşünüodum madem şifa alımları bitti bende birsonraki alımları beklerimTskxgenelkrmay yazdı:BAŞVURUNUZ işleme alınmıstır lutfen bızden haber bekleyınız ıyı form larDangergirl yazdı:AD: Semih
S.AD: Arslan
OYUNDAKI NICK VE LWL LERI: Dangergirl ( 47 ) Şifasemih (49) Holysavaşçııı (40) Ataxsemih ( 40 )
OYUN HAKKINDA TECRUBESI: yaklaşık 2 yıldır oynuyorum yaz tatilinde günlük ortalama 12 - 15 saat aralığında oyunda oluyorum .
LONCA GIRME AMACI: Arz olmanız ve Arz ları kuvvetlendirmeye çalışmanız çok hoşuma gitti .. bende bir arzım fakat sırf kadimi kesebilmek için lodos oldum . Ve budurumdan sıkıldım .
LONCA mıza savascı alıyoruz artık alınırsanız ısmınız ne olucak Tskxkx seklınde olucak...ops:
ŞİFACI TİP:::ortası kel yanlardan sac var grı yada sıyah reng kırlı sakal sıyah yada grı reng
sayfa 15 de foto var ordan da bakabılırsınız...
Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır
- Dangergirl
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Re: Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır
Hayatla ölümü ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki!!!
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
amonra153 yazdı:Eyww bajımmTskxgenelkrmay yazdı:amonra153 yazdı:AD:HaSan
S.AD: Kara
OYUNDAKI NICK VE LWL LERI: Yaxheroxyaxmero ( 1 LwL ) PatrisquaTeRon ( 49 LwL ) Patrisxşifa (49 LwL )
OYUN HAKKINDA TECRUBESI:Beta'dan başLadım şu ana Kadarher şeyi biLirim , beyaz köşk poLitiKasını yazan adamım
LONCA GIRME AMACI: bURda memo diye bir #@!? var onla iyi anLasıyozD Bide kasıyosunuz yorulma yoq
CevaBı aciL yazarSanız 10 nuMerohg knkam savascı acarsın knakm dırek alındın lonca sen Tskxkx ne acıcaksın ısmın ne olucak form dan cevap beklıyorum TIP LER 15 SAYFA BAK ORDA UZUN SAC SIYAH RENG PALA BIYIK SIYAH RENG ACICAKSIN
hadı kolay gelsın knkam D
Tskxkxhasan aÇtım :=) tiPide ettim
![]()

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
savaşcı uzun saç siyah reng pala bıyık siyah reng olcak knka 15 . sayfada foto var bakarsın kolay gelsın CUMARTESI SAAT 12:00 TOPLANTIYA BEKLIYORUMwactman yazdı:mehmet kanka adını tskxkxlord uygun gorursen.

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
tamam kolay gelsın CUMARTESİ SAT 12:00 TOPLANTIMIZ VAR KATILABILECEKMISIN CUMARTESIDangergirl yazdı:
tmm teşekkür ederim şifa kabul ettiğin için nickim Tskxdxsemih olacakTskxgenelkrmay yazdı:Dangergirl yazdı:Ben açarsam şifa açmayı düşünüodum madem şifa alımları bitti bende birsonraki alımları beklerimTskxgenelkrmay yazdı:BAŞVURUNUZ işleme alınmıstır lutfen bızden haber bekleyınız ıyı form larDangergirl yazdı:AD: Semih
S.AD: Arslan
OYUNDAKI NICK VE LWL LERI: Dangergirl ( 47 ) Şifasemih (49) Holysavaşçııı (40) Ataxsemih ( 40 )
OYUN HAKKINDA TECRUBESI: yaklaşık 2 yıldır oynuyorum yaz tatilinde günlük ortalama 12 - 15 saat aralığında oyunda oluyorum .
LONCA GIRME AMACI: Arz olmanız ve Arz ları kuvvetlendirmeye çalışmanız çok hoşuma gitti .. bende bir arzım fakat sırf kadimi kesebilmek için lodos oldum . Ve budurumdan sıkıldım .
LONCA mıza savascı alıyoruz artık alınırsanız ısmınız ne olucak Tskxkx seklınde olucak...ops:
ŞİFACI TİP:::ortası kel yanlardan sac var grı yada sıyah reng kırlı sakal sıyah yada grı reng
sayfa 15 de foto var ordan da bakabılırsınız...

- Dangergirl
- İskele Babası
tamam kolay gelsın CUMARTESİ SAT 12:00 TOPLANTIMIZ VAR KATILABILECEKMISIN CUMARTESI[/quote]
Okulum var cumartesi ama öğleyemeği arasına gelio belki bi 10 dk katılabilirim :?
Okulum var cumartesi ama öğleyemeği arasına gelio belki bi 10 dk katılabilirim :?
Hayatla ölümü ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki!!!
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih
-
- Salgın Koruyucusu
İSİM:ibrahim
YAŞADIĞI YER:Mugla
OYUNDAKİ NİCK LER:Frequency
OYUN HAKKINDA TECRUBESİ:2 yıldan beri oynuyorum
LONCA KATILIM AMACI:loncada yardımlaşma ve dayanışma var böyle bir loncaya grmek bnm için bir onurdur.
LONCA KATILIM AMACI:loncada yardımlaşma ve dayanışma var böyle bir loncaya grmek bnm için bir onurdur.
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
AD: Uğur Can
S.AD: Kök
OYUNDAKI NICK VE LWL LERI: Nightkiss ( 47) Whitelie ( 47) Ataxuğur (40)
LONCA GIRME AMACI: Arz olmanız ve arzları daha güçlü hale getirmek amacınız olması beni sewindirdi . Ve loncalarda genellikle kardeşlik dostluk havası vardır bunun içinde loncanıza girmek istiyorum .
S.AD: Kök
OYUNDAKI NICK VE LWL LERI: Nightkiss ( 47) Whitelie ( 47) Ataxuğur (40)
LONCA GIRME AMACI: Arz olmanız ve arzları daha güçlü hale getirmek amacınız olması beni sewindirdi . Ve loncalarda genellikle kardeşlik dostluk havası vardır bunun içinde loncanıza girmek istiyorum .
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
Schxloncasi yazdı:İSİM:AhmetCan
YAŞADIĞI YER:muğLa
OYUNDAKİ NİCK LER: Clasxdelgado-Phantoom-Fiery
OYUN HAKKINDA TECRUBESİ:2.5 yıldır oynuyorum genellıkle cogu seyı bılıyorum...
LONCA KATILIM AMACI: Loncanız aynı bır aıle gıbı sıkı dostluklar war hepımız bır araya qelırsek beyaz kosku daha Laık oldugu yere gatırebılırız
SayGıLaRımLa [ AhmeTCan ] cLaSxdeLgaDo
Not : Tskxhxgenelkrmay senle konusmustk sana soylemıstm bılqılerımı ama burayada Yazayım dedım buradanda degerLendırebıLırsın
cevabınızı BeKLıyorum...!![]()
![]()
LwSxloncasi yazdı:İSİM:ibrahim
Clasxdelgado - Frequency - Levo Bunlar varsa YOKUM...MEHMET ŞU 3ünden YARAR GELMEZ ZARAR GELEBİLİR . UYARIYORUM.. İYİLİĞİN İÇİNSchxloncasi yazdı:Tm kardeş Sorun yok o zaman ıyı gunler
Tskxhxscream.. { AhMeTCaN }
Geri Dönüş
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
2 yıldır oynuyorsun oyunda böyle ısım görmedım hıc ve bu hesabı yenı acmssn 1 iletin varLwSxloncasi yazdı:İSİM:ibrahim
eger geçmıse sahıpsen forumda takılırdın hıc yoktan...
Geri Dönüş
-
- Salgın Koruyucusu
Bu carı yni kurdum eskı varım carpıldı ama bu oyunu oyunyalı 2 yıl oldu .