Kronicxdjkadiro yazdı:ben oyunu bıraktım kimin kardeş kimin dost kimin kalleş oldugunu anladım gözüm arkada degil ben çoluk çocukla ugraşamam sanal alemde yalandan başka birşey yokmuş onu anladım eyw.....
KADİR ANLIYORUM SENİ AMA YİNEDE BÖYLE GİTMEMEN GEREKİRDİ...
BU GÜNE KADAR NE İSTEDİN DE O OLMADI ONU SÖYLE BANA ?
Kadir sudeys icin yorum yapacak olursam
cocuk sana hiç bir yanlıs yapmadı şahsen
kişiligime hitap olarakta ben seni hatırlıyorsan 7 defa aradım ama takmadın
cunku arzların hepsi ezik demene ragmen ozamanlar oynamıyordum
neyse gel gelim sudeys serdarın kızgın oldugun gune
aradım defalarca kapattın takmadın
SEN TAKMAZSAN SAYET SUDEYS VEYA BEN kimin dost dusman oldugunu nerden anlayacaksın
anlaman için once dinlemen lazım
dinlemedigin icin kendi kendine seraplarda yasıyorsun
dost dusman degil dostlarını kaybetmek icin can atıyorsun sen ozelikle sudeysi OKADAR!!!
gunaydın
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Kabusxbaskan yazdı:Kadir sudeys icin yorum yapacak olursam
cocuk sana hiç bir yanlıs yapmadı şahsen
kişiligime hitap olarakta ben seni hatırlıyorsan 7 defa aradım ama takmadın
cunku arzların hepsi ezik demene ragmen ozamanlar oynamıyordum
neyse gel gelim sudeys serdarın kızgın oldugun gune
aradım defalarca kapattın takmadın
SEN TAKMAZSAN SAYET SUDEYS VEYA BEN kimin dost dusman oldugunu nerden anlayacaksın
anlaman için once dinlemen lazım
dinlemedigin icin kendi kendine seraplarda yasıyorsun
dost dusman degil dostlarını kaybetmek icin can atıyorsun sen ozelikle sudeysi OKADAR!!!
gunaydın
BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM HEM BENİM İÇİN HEM LONCA İÇİN ŞUAN BİLİE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUM GURUP BÖLGELERİ GELSİN LONCA ÜYELERİNE GÖZLÜK ALMAYI PLANLIYORUM DÜŞÜNÜYORUMDA KADİR SENİN İÇİN BİŞEY Mİ EKSİK YAPTIM ??? AMA BULAMIYORUM !!!
konuya açıklık getirmek istiyorum benim agzımdan kardaşımın hakkında bi kelime çıktımı ben arıyom ama bulamıyom yazımı kim demiş kardeşim bana yamuk yaptı diye kabul ediyom kankim dört dörtlük bi insan eyw ama lafım başka kişileredi onlar anlıyor beni....
^^kabusxbaşkan^^ senin kim oldugunu bilmiyorm ama o arzlar ezik dedigimde aşırıderece sinirlendim kötü bilmemeniz için küfretmedim agzımdan öle çıktı on kişi dalrısa sonra kacarsa vede zamanımı harcarsa pc parçalamak gelior oyunu bırakmamın bir sebebide çocuklaştıryor aklım başıma geldi artık diye düşünütoyrum artık arkamdan ayagımada vursanız canınız sagolsun kimse suç aramasın kendisinde tek bir kişi hariç bize abilik yapan kişiden hariçççç.....
Kronicxdjkadiro yazdı:konuya açıklık getirmek istiyorum benim agzımdan kardaşımın hakkında bi kelime çıktımı ben arıyom ama bulamıyom yazımı kim demiş kardeşim bana yamuk yaptı diye kabul ediyom kankim dört dörtlük bi insan eyw ama lafım başka kişileredi onlar anlıyor beni....
^^kabusxbaşkan^^ senin kim oldugunu bilmiyorm ama o arzlar ezik dedigimde aşırıderece sinirlendim kötü bilmemeniz için küfretmedim agzımdan öle çıktı on kişi dalrısa sonra kacarsa vede zamanımı harcarsa pc parçalamak gelior oyunu bırakmamın bir sebebide çocuklaştıryor aklım başıma geldi artık diye düşünütoyrum artık arkamdan ayagımada vursanız canınız sagolsun kimse suç aramasın kendisinde tek bir kişi hariç bize abilik yapan kişiden hariçççç.....
KADİR ANLIYORUM O KİŞİYİDE İYİ BİLİYORUM SONUNA KADAR DA HAKLSIN AMA BİZİM KMSEYE İHTİYACIMIZ YOK SEN YANIMDA OL YETERDİ BANA HEPSİNİN ÜSTESİNDEN GELİRDİK BUNADA SAMİMİYETİMLE İNANIYORUM...
VE DE OKUL BİTTİKTEN SONRA TATİLDE ARAMIZA DÖNECEGİNE İNANIYORUM
Kadir o kişiyide biliyorum dedigin kişiyi!
Ama banada ettigini gayet iyi biliyorum
o Sözcügüde sana söylemiştim kadir ozamanı geçtim son zamanı diyorum ben
o dedigin laf ayrı bir durum
nihayetinde onu genel soyledin
sende arzdın bırak onu hepiniz arz dınız zamanı gelince yine arz olacaksınız
Ama bana kalkıpta benim benim gibi olanları gec benim oldugunu bilmene ragmen alayı dersen
gücenirim üstümü alınırım neyse diyecek söz yok sanal mı gercekmi demeyecem gerisi mazimiz gelecekler anımız olarak kalsın Kabusxbaskan yani demişsin ya kimsin
kim oldugumu bilmen artık imkansız olmuş kadir baksana
o kabusx yazan loncada olan tek benide unutmussun
ben ismail eski sevdigin adam varya artık ne anlamı varsa
basarılar dileyim
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
^^arkadaşlar ben gerçekten dostlarımı unutmam veya köşeye atmam sanal bir hayat diyem bu oyuna bu hayattan sıkıldım artık açmadıgım zamn dayımın komada benmde hastanede oldugum zamanlardı telefonu açmamamın sebebi olayı kapatmıstım ve içinde oldugum olaya yogunlaştıgım için açmadım gerçekten dost diyorsanız sanal bir hayat için beni anlamazlıktan gelmeye çalışmassınız biraz zamana ihtiyacım var hayatımın yönünü belirlemem için ismail başkan adında çarın oldugunu bilmiyordum asabi dj olsaydı emin ol demezdim kimsin eger oyun bitti dostlugumuzda bitti diyosanız eyw böle bitmesini bende istemezdim ama zaman yok.....
arzlar ezig dedigimde anlık bir tepkiydi beni anlıyorsun ama neden üsteliyorsun ismail onuda anlamış degilim.... neyse üstelemek istemiyorum sanal bir hayat için çocukça şeyler sanal hayatım bitti....
gerçek hayatımda herzamn yeriniz var.....
Kronicxdjkadiro yazdı:arzlar ezig dedigimde anlık bir tepkiydi beni anlıyorsun ama neden üsteliyorsun ismail onuda anlamış degilim.... neyse üstelemek istemiyorum sanal bir hayat için çocukça şeyler sanal hayatım bitti....
gerçek hayatımda herzamn yeriniz var.....
KADİR BU GÜNE KADAR HER ŞEKİL YANINDAYIM BUNDAN SONRADA ÖYLE OLACAK BUNDAN EMİN OL GEREK OYUN GEREK REAL HER ŞEKİL DOSTUM KARDEŞİMSİN BUNU UNUTMA YETER...