Söyle bir toparlayalım,
İkv forumların da içeriği hiç bir bir tartışma olmayan 100 küsür sayfayı geçmiş onlarca oyuncunun eğlenmek için açtığı bir konuyu silmekle başladı, aynı konu yine 110. sayfayı geçtiğinde yine aynı terbiyesiz eda ile hiç bir bilgi verilmeden silindi. Onlarca konu açtık kim sildi diye, nezaketende olsa birileri cevaplar diye umduk ama umutlar boşa idi. . . Tıpkı KıYaMeTCeLLaDı adlı forum hesabım ile açtığım her konunun silindii gibi. Sonra ipleri her kimde ise kendini asarım keserimci sanan biri görmek istemediklerini görünce 1 hafta uzaklaştırdığı o hesabı, öfkesine tekrar yenilerek süresiz kapatması gibi... Üstelik te hiç bir iletisinde küfür yok. Buna da hepsine olduğu gibi gülüp geçtim. Hangi forum hesabın açtıysam sonki hariç, hepsinin konularını içinde hiç bir küfür, yasadışı hiç bir içerik olmadığı halde yine salyalarını akıtarak elinden gelenin en iyisi olan direk silip forum hesabını kapattı. Bunların hepsini de bir kedi gibi yapıyordu. Önce kapıdan bakıyordu Kıyametcelladı konu açmış mı ? Açmış evet, hemen GM captainx abisini çağırıyor, konu açılmış tamam, rapor edelim, silelim gerisi kolay sonra da cezalarız , ardından leathander gelip (ya da çağrılır) sahiplenircesine bir bakıp sözüm ona bana göz dağı verir gibi bir şeyler yazar gider. Nocımment iplerini verdiğin 3 / 5 çapulcu için düştüğün durumlara bak. Ya sen Captanx ? Sence kötüde olsa benim adamım, benim kötüm diyerek hesapsızca sarılıp sahiplendiğin doğru mu ? Yanlış desen İnanmadıklarına inanan biri olarak, sana saygı duyardım. Nelere itibar ettiğini, kimlere hoş görünmek için verdiğin mücadeleni ergenlik çağını tamamlayamadığın için istemeden de olsa hoş görüyorum. Sana oyun hatalarından bahsederken, bir kıza hoş görünmek için harcadığın enerjiyi de takdir ile karşılıyorum. Ayarladın mı bari ? Daha yazacağım 3 kişi var ama 2 sinin adını dahi anmayacağım, diğer o bir kişiye ise sadece bu güne kadar olan nazik tavrından dolayı burda ifşa etmeyeceğim.
Şimdi sizce benim oyundan bir beklentim yada buraya yazdıklarımla nasıl bir fayda beklediğim konusunda bir fikri olan varmı ? Hayatımızı idare etmek için çok şükür bizi aç bırakmayan bir DEVLETİMİZ var, hamd olsun bir de işimiz. Bana verdiğiniz bir ekmek mi varda yazdıklarım dan korkupta ekmeğimden olurum diye çekineyim. Kaldıki böyle bir durum da olsa aç gezer kimseye minnet etmez bir haysiyet ve onur sahibiyim.
Leathander, daha önce muhteşem destek ekibine 14.02.2010 tarihin de ceza verilen hesaba ait itirazım, itiraz uslubum zaten bende de kayıtlı, istersen bir de buraya göndereyim herkes o uslubu bir görsün. Asıl soru şu idi orda titizlikle çalışıyorsunuz ya ondan diyorum. 14.02.2010 tarihinde verilen bir cezaya, itirazım olduğu halde cevap verilmedi. Taki 21. 05 . 2010 günü ne kadar. Merak eder araştırmak istersen önce yazdıklarımı dikkat ile bakınız. Tarihleri dikkat ile araştırınız. Hakkımda da olmayan şeyleri olmuş gibi göstermekten vazgeçmenizi İnsaniyet, hakkaniyetin gereği olarak yapınız.
Şimdi son kez size İKV desteğe attığım ceza itirazına dair ilk ve ikinci hakaret dolu uslubumu ekliyorum. Ordan bakmadığınız kesin de .
Bu arada en azından doğru yolda olduğunuzu görmek sevindirdi. İnsanların açtıkları konuları silmek, hesaplarını kapatmak, hakkında hiç bilgi sahibi olmadığınız yanlışlara sahip çıkmak, bir diğeri dedi diye konulara yorum yapıp kitlemek, yorumu değiştirmek , ekleme yapmak , çıkarmak hoş olan davranışlar değil. Bellimi olur birisi bunları resimleyebilir.
Bundan sonrasın da ne bahsettiğiniz İKV destek ekibinize, ne de bu foruma sizler ile ilgili bir şey yazmayacağım. O gönderdiğiniz maili de heralde bu kadar olandan sonra şaka olsun diye yolladınız, oraya hiç mi hiç girmeyeceğim yine yanlış, yine tamamen bir skandal. Filanın kankası, falancanın sevdiği abisi, berikinin yavuklusu, bizim dalkavuğumuz diyerek görev verirseniz olacağı bu . Sadece ben mi diyorum ? Tabiki hayır. Forumların her tarafından fışkırıyor. Hep dedim, Kurumsallık , kurumsallık, kurumsallık . . .
iyi çalışmalar diler, burda size inanan insanların haklarını, gururlarını 3-5 çapulcuya tercih etmemenizi temenni ederim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhabalar,
Aşağıdaki cezaya defalarca itiraz ettim ancak hiç bir sonuç elde edemedim,
İstanbul Kiyamet Vakti: Ceza Bildirimi 14 Şubat 2010 Pazar 22:55 Tarih:Kimden:
ikvdestek@sobee.com.tr [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle] Kime:......@mynet.com '14.02.2010 21:55:34' tarihinde 'beyazkosk' Sunucusu'nda üyeliğiniz hakkında yapılan şikayetin incelenmesi neticesine diğer kullanıcıların üyeliklerine yasadışı müdahale girişimleri tespit edilmiştir. Yasal işlem başlatma haklarımızı saklı tutmak üzere üyeliğinize '17.02.2010 21:55:34' tarihine kadar 'Yasaklama' cezasısı verilmiştir.
Bilginize sunarız.
Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1266176789'
Şikayet Tarihi: '14.02.2010 21:46:29'
Sunucu: 'beyazkosk'
Karakter: 'DEMORII'
Ceza süresi: '17.02.2010 21:55:34' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '17.02.2010 21:55:34'
Ceza türü: 'Yasaklama'
*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.
Benzer hareketlerinizin devam etmesi halinde almış olduğunuz ceza katlanarak artacaktır.
Dikkatinize Sunarız
İKV Destek Takımı
Ve bugün 20 / 05 / 2010 günü karakterim bu sefer bloklanmış, ancak hangi gerekçe ile bloglanmış sebebi nedir ? hiç bir bilgi sahibi değilim. Desteğe yine mail attım ancak sonuç alacağımdan ümitvar değilim. Birde size bu yolla ulaşmak istedim. Lütfen karakterim hakkında inceleme yaparak hangi gerekçe ile blok verildiğini ? bloklayanın hangi sepeple blokladığına lütfen bakınız. Göstereceğiniz alakadan dolayı şimdiden teşekkür ederim. Dileğim hakkımızı yiyenlerin açığa çıkması, mağduriyetimizin giderilmesidir.
İyi çalışmalar dileği ile
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yukarda size gönderdiğim itiraz şekli ve hakaret dolu uslubum için gönlünüzü incitmişim, afedersiniz. Hakkınızı helal edin lütfen .
Kıyametcelladı idi