Büyü Piyasasından Anlayan Biri Yardım Edebilrmi ?
Büyü Piyasasından Anlayan Biri Yardım Edebilrmi ?
Arkadaslar sancak sunucusunda elimde 800m civarı para var. Tüm mal varlığımı sattım ve artık büyücü olmanın zamanı geldi diye düşündüm. Aklımda şöyle bişey var 800m ' in 250m ine Ejder asa üretip geri kalan 550m ' in 300 üne fevzi cevriye bilge cevriye karışık tek takım alsam. Geri kalan 250m Neclus Kolye Neclus Yüzük Neclus GB-Amplikatör almama yetermi ? Sunucu :Sancak İtem Fiyatları: Bilge Cevriye kolye 40m Bunun Gibi . Görev İtemleri 10m Piyasadan Anlayan Birisi yardım ederse sevinirim...

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Büyü Piyasasından Anlayan Biri Yardım Edebilrmi ?
Sen bana o 800 m yi ver ben sana 10 tane kral büyücü yapıyım 
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
250m nucleus kolyeyüzük ve zırh alamazsın söyliyim çok zor. Ayrıca kadimleri 1 hafta uğraş adam topal en sonuda olur.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
250m yetmez zaten fevzi cevriye set 120mSoNy123 yazdı: Arkadaslar sancak sunucusunda elimde 800m civarı para var. Tüm mal varlığımı sattım ve artık büyücü olmanın zamanı geldi diye düşündüm. Aklımda şöyle bişey var 800m ' in 250m ine Ejder asa üretip geri kalan 550m ' in 300 üne fevzi cevriye bilge cevriye karışık tek takım alsam. Geri kalan 250m Neclus Kolye Neclus Yüzük Neclus GB-Amplikatör almama yetermi ? Sunucu :Sancak İtem Fiyatları: Bilge Cevriye kolye 40m Bunun Gibi . Görev İtemleri 10m Piyasadan Anlayan Birisi yardım ederse sevinirim...
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
- physcopath
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
800 m mi way bee o parayı bana ver ben sana kral çar dizip verem kimse seni indiremez
ama iyi para ne itemler alınır ona
Grup bölgeleri ne ara geldi? Siz ne ara nucleus düşürdünüz? Ne ara satmaya başladınız? Ben olsam her seti dizerdim , ki ben zaten dizdim ama tek efsunlular