Buda Geldi Başıma Çarım Soyuldu ...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Lordevil
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Buda Geldi Başıma Çarım Soyuldu ...

Mesaj gönderen Lordevil »

Arkadaşlar Ben Phxlord .. Size bi Tawsiyem ;

Siz Siz olun en yakın arkadaşınıza bile reel hayatta olmadıgı sürece güvenmeyin oyun hırsı bürümüş gözünü manyakların çarımı soydular çarın eşyalarını almaya gittim kawga çıkardılar oyuna geri dönmek istemiyorum o çarı öyle gördükçe deliresim geliyo ... tek ricam beni tanıyan arkadaşlardan yardım istiyorum maddi manewi destekte bulunan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum ...
Kullanıcı avatarı
SeMBoL
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Re: Buda Geldi Başıma Çarım Soyuldu ...

Mesaj gönderen SeMBoL »

Lordevil yazdı:Arkadaşlar Ben Phxlord .. Size bi Tawsiyem ;

Siz Siz olun en yakın arkadaşınıza bile reel hayatta olmadıgı sürece güvenmeyin oyun hırsı bürümüş gözünü manyakların çarımı soydular çarın eşyalarını almaya gittim kawga çıkardılar oyuna geri dönmek istemiyorum o çarı öyle gördükçe deliresim geliyo ... tek ricam beni tanıyan arkadaşlardan yardım istiyorum maddi manewi destekte bulunan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum ...
Elimden Gelen Yardımı Yaparın
SeMBoL-İlleqalxsavaşçı-Çarşısuskun-IIEvReNx
Kullanıcı avatarı
Pvpwser
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Pvpwser »

dostum seni tanımıyorum ama maduriyetini anlıyorum benimde başıma geldi oyunda beni bulursan elimden geleni yaparım

Anadoluxberker Bonnie bunları bulursan sana yardım yaaprım
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PhxMecnun »

Merhabalar,

Konu Baslıgını dogru verseydin ben seni kac kere uyarmama rahmen oyunda real de gorustugun kişilerde olsa Sifre paylasımı yapma demistim ama buyuk sozu dinlemedin ve bu basına geldi Bunu HAKKETTİN bu benim fikrim cunku uyarılarımı dikkate almayıp yaptıgın şifre paylasımı en cok bana zarar verdi senin yuzunde epe + bulusma hatırası+ 36m para + yucelen halit ceket gitti ve bu nedenle Phxlord Phxlordb olan charlarını Gurptan atılma nedenın oldu Ecelim var diye charı silmemezlik yapma neden dersen zaten Ecelin malzemesini sana kim verdi Gencsin Hevesin kırılmasın diye sana kim verip uret dedi Eceli tabiki ben.

Benim kaybetigim epe+ bulusma hatırası +36m + yucelen halit ceket ama dusunursen

Senin kaybetigin daha fazla itibarın sana olan güven ve Phx grubunda gecen sozun Phx grubu ile artık alakan yoktur...

Bilginize...
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
Kullanıcı avatarı
20141992
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen 20141992 »

PhxMecnun yazdı:Merhabalar,

Konu Baslıgını dogru verseydin ben seni kac kere uyarmama rahmen oyunda real de gorustugun kişilerde olsa Sifre paylasımı yapma demistim ama buyuk sozu dinlemedin ve bu basına geldi Bunu HAKKETTİN bu benim fikrim cunku uyarılarımı dikkate almayıp yaptıgın şifre paylasımı en cok bana zarar verdi senin yuzunde epe + bulusma hatırası+ 36m para + yucelen halit ceket gitti ve bu nedenle Phxlord Phxlordb olan charlarını Gurptan atılma nedenın oldu Ecelim var diye charı silmemezlik yapma neden dersen zaten Ecelin malzemesini sana kim verdi Gencsin Hevesin kırılmasın diye sana kim verip uret dedi Eceli tabiki ben.

Benim kaybetigim epe+ bulusma hatırası +36m + yucelen halit ceket ama dusunursen

Senin kaybetigin daha fazla itibarın sana olan güven ve Phx grubunda gecen sozun Phx grubu ile artık alakan yoktur...

Bilginize...

Kod: Tümünü seç

Mecnun Abi Seni Tanırım Bilirim Senin yanında takılanın ne parasın'da nede iteminde gözün vardır tam tersi sende olmayan onda vardır bunu böyle olmasını da sen istersin bir konuyu araştırmadan karar vermessin Bu Oyunda Seni Hep Örnek aLmışımdır ve vermişoldugun bu karara da ^Phxlord^ Kardeşimizin  saygı duymasını beklerim SaygılarımLa... 

dRoqonimxXapoLLo'    ( çaLındı )...
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Zaman kötü...
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen onygs1991 »

1453 yazdı:Zaman kötü...

kesinlikle.oyunda kardşein hariç kimseye şifre vermeyeceksin arkadaş sonra böyle ortada kalırsın
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Kullanıcı avatarı
MrxBRoKS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MrxBRoKS »

Geçmiş oLsn erkan ne diyeLim aKıLsız başın cezasını charın çekmiş...
Resim
Phxmrbroks
MrxBRoKSs
xXxMRxBRoKSxXx
MrBRoKSs

DeTayLAr AynaDir Fark’ı YansıTır .. KraLLar iz BıRakır SoyTarıLAr KısKanır ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön