tamam lonca savascı alıncak Tskxkx seklınde acıcaksın nıck ne olucakwactman yazdı:tanıyorum memetttt eyw saol oyuna girdlğimde goruseli bılgısayar servısde geldıgınde konusalım oyunda bana yer ayır loncada ona gore komutan.
Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası Tskx. ÜYE ALIMI Başlamıştır

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Dangergirl
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Ben açarsam şifa açmayı düşünüodum madem şifa alımları bitti bende birsonraki alımları beklerimTskxgenelkrmay yazdı:BAŞVURUNUZ işleme alınmıstır lutfen bızden haber bekleyınız ıyı form larDangergirl yazdı:AD: Semih
S.AD: Arslan
OYUNDAKI NICK VE LWL LERI: Dangergirl ( 47 ) Şifasemih (49) Holysavaşçııı (40) Ataxsemih ( 40 )
OYUN HAKKINDA TECRUBESI: yaklaşık 2 yıldır oynuyorum yaz tatilinde günlük ortalama 12 - 15 saat aralığında oyunda oluyorum .
LONCA GIRME AMACI: Arz olmanız ve Arz ları kuvvetlendirmeye çalışmanız çok hoşuma gitti .. bende bir arzım fakat sırf kadimi kesebilmek için lodos oldum . Ve budurumdan sıkıldım .
LONCA mıza savascı alıyoruz artık alınırsanız ısmınız ne olucak Tskxkx seklınde olucak...
Hayatla ölümü ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki!!!
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih
AD:HaSan
S.AD: Kara
OYUNDAKI NICK VE LWL LERI: Yaxheroxyaxmero ( 1 LwL ) PatrisquaTeRon ( 49 LwL ) Patrisxşifa (49 LwL )
OYUN HAKKINDA TECRUBESI:Beta'dan başLadım şu ana Kadar
her şeyi biLirim , beyaz köşk poLitiKasını yazan adamım 
LONCA GIRME AMACI: bURda memo diye bir #@!? var onla iyi anLasıyoz
D Bide kasıyosunuz yorulma yoq 
CevaBı aciL yazarSanız 10 nuMero
OYUNDAKI NICK VE LWL LERI: Yaxheroxyaxmero ( 1 LwL ) PatrisquaTeRon ( 49 LwL ) Patrisxşifa (49 LwL )
OYUN HAKKINDA TECRUBESI:Beta'dan başLadım şu ana Kadar
LONCA GIRME AMACI: bURda memo diye bir #@!? var onla iyi anLasıyoz
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
amonra153 yazdı:AD:HaSan
OYUN HAKKINDA TECRUBESI:Beta'dan başLadım şu ana Kadarher şeyi biLirim , beyaz köşk poLitiKasını yazan adamım
LONCA GIRME AMACI: bURda memo diye bir #@!? var onla iyi anLasıyozD Bide kasıyosunuz yorulma yoq
hadı kolay gelsın knkam D

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Tmam son sıfacı sen olursun ozaman sıfacı Tskxdx nıck nası olucakDangergirl yazdı:Ben açarsam şifa açmayı düşünüodum madem şifa alımları bitti bende birsonraki alımları beklerimTskxgenelkrmay yazdı:BAŞVURUNUZ işleme alınmıstır lutfen bızden haber bekleyınız ıyı form larDangergirl yazdı:AD: Semih
S.AD: Arslan
OYUNDAKI NICK VE LWL LERI: Dangergirl ( 47 ) Şifasemih (49) Holysavaşçııı (40) Ataxsemih ( 40 )
OYUN HAKKINDA TECRUBESI: yaklaşık 2 yıldır oynuyorum yaz tatilinde günlük ortalama 12 - 15 saat aralığında oyunda oluyorum .
LONCA GIRME AMACI: Arz olmanız ve Arz ları kuvvetlendirmeye çalışmanız çok hoşuma gitti .. bende bir arzım fakat sırf kadimi kesebilmek için lodos oldum . Ve budurumdan sıkıldım .
LONCA mıza savascı alıyoruz artık alınırsanız ısmınız ne olucak Tskxkx seklınde olucak...ops:
ŞİFACI TİP:::ortası kel yanlardan sac var grı yada sıyah reng kırlı sakal sıyah yada grı reng
sayfa 15 de foto var ordan da bakabılırsınız...

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Loncamıza hg kardeşım koaly gelsın cumartesı saaat 12:00 toplantımız var beklıyoruz.ç..Schxloncasi yazdı:sLm arkadaslar Loncanıza yenı KaTıLdım SızLeRle olmaktan guru duyuyorum hepınızle tanısırız Loncamız beyaz koskte laık oldugu yere qelecektrr
SAyqı we sevgıLerımLe
Tskxhxscream { AhMetCaN }

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRİ Loncası konusuna gelsın loncamıza katılan ark lar beklıyoruz....

Eyww bajımmTskxgenelkrmay yazdı:amonra153 yazdı:AD:HaSan
OYUN HAKKINDA TECRUBESI:Beta'dan başLadım şu ana Kadarher şeyi biLirim , beyaz köşk poLitiKasını yazan adamım
LONCA GIRME AMACI: bURda memo diye bir #@!? var onla iyi anLasıyozD Bide kasıyosunuz yorulma yoq
CevaBı aciL yazarSanız 10 nuMerohg knkam savascı acarsın knakm dırek alındın lonca sen Tskxkx ne acıcaksın ısmın ne olucak form dan cevap beklıyorum TIP LER 15 SAYFA BAK ORDA UZUN SAC SIYAH RENG PALA BIYIK SIYAH RENG ACICAKSIN
hadı kolay gelsın knkam D
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...
Ailemiz gittikçe büyüyor inşallah bir problem çıkmadan kendi başımıza Kadim'i öpebiliriz...
Saygılar...
Ailemiz gittikçe büyüyor inşallah bir problem çıkmadan kendi başımıza Kadim'i öpebiliriz...
Saygılar...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
mehmet kanka adını tskxkxlord uygun gorursen.